Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε τραπέζι PLO50 HU short, fast στην Pokerstars. Ο Villain είναι επιθετικός, αλλά όχι "τρελός", δηλαδή δεν τον έχουμε πιάσει να κάνει κάποιο 3 barrel bluff ή κάτι τέτοιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαράει πολύ στα draw του.

PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($96.90)

Hero (SB) ($33.65)

Preflop: Hero is SB with 5club.gif, 4diamond.gif, 9heart.gif, Jclub.gif

Hero bets $1.50, BB calls $1

Flop: ($3) Jheart.gif, 10club.gif, Jspade.gif(2 players)

BB checks, Hero bets $2, BB raises to $4, Hero calls $2

Turn: ($11) 7diamond.gif(2 players)

BB bets $10.50, Hero ???

Μπορούμε να κάνουμε call; Έχουμε το καλύτερο φύλλο ή κάνουμε fold και next hand;

Δημοσίευση

Σε 6max θα foldara σίγουρα...Δεν γίνεται να έχει κάτι κάτω από 89 ή ΤΤ ή J7. Πιο πολύ μου κάνει το ΤΤ λόγω του min raise στο flop, σαν να θέλει 4bet ώστε να pushάρει...Στα heads up τα dynamics έχουν τον πρώτο λόγο οπότε κρίνε με βάση προηγούμενα κόλπα και την εικόνα που πιστεύεις ότι έχει αυτός για σένα. Αν και όσο το σκέφτομαι, όλο και πιο προς το fold συγκλίνω...

Δημοσίευση
τώρα fold και next για μενα... γιατί έκανες call στο flop και όχι raise ;

Γιατί δεν ήθελα να φουσκώσω κι άλλο το pot και να χάσω από kicker. Δεν ήμουν σίγουρος ότι είχα το καλύτερο χέρι και σε check check στο turn θα ήμουν ευχαριστημένος. Είχα πλάνο να κάνω call σε μικρότερο bet και fold σε pot bet. Γενικά μου είπαν να μη κάνω 4bet για να "δω που είμαι"...

Δημοσίευση

αν είχες αυτό το πλάνο οκ από εμένα... απλά εγώ εκεί κάνω call μόνο για να κάνω 2 ακόμα call σε turn river (γενικά μιλώντας), δεν έχει νόημα το call fold αφού ξέρεις ότι όλοι οι αντίπαλοι κατά 90% θα ρίξουν 2 βαρέλι

στην συγεκριμένη παρτίδα πάντως hu με trips και αφού ο v όπως είπες χτυπάει τα draw του εγώ πήγαινα σίγουρα για raise ... δεν αποκλείω να είχε και warp 89qx

Δημοσίευση

Γενικά μου είπαν να μη κάνω 4bet για να "δω που είμαι"...

αυτό το "δω που είμαι" φοριέται τελικά ... σε αυτήν την παρτίδα καθαρά για value πας και να προστατέψεις το φύλλο σου , δεν θα κανείς raise σε hu με trips στο flop ; ποτέ θα κανείς αν όχι τότε...