CrazyFrank Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Καλημέρα.Αν και πολύ θα μου άρεσε να spam άρω τα posts του BasKont , εντούτοις αυτή τη φορά θα κρατηθώ και θα ανοίξω νέο thread .Δεν θα πω τίποτα καινούργιο, απλά θα επαναλάβω πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε το παρών στο επερχόμενο GSOP όσο το δυνατόν περισσότεροι. Το Pokerland μας έφερε τα Ελληνικά τουρνουά πόκερ, το Pokerland μας έδειξε πως γίνονται οι καλύψεις τέτοιων events , το Pokerland κάλυπτε την ''δίψα'' μας για τουρνουά πόκερ, όταν αυτό ήταν απαγορευμένο στην χώρα μας.Σήμερα μπορούμε να παίξουμε cash games όποτε θέλουμε στα καζίνο της Ελλάδας, ενώ συχνά-πυκνά έχουμε και διοργανώσεις τουρνουά, με αποκορύφωμα βέβαια το ΕΡΤ στο Λουτράκι. Βρέθηκα εκεί, και είδα για μια ακόμη φορά την δουλειά,την αυταπάρνηση και τον ζήλο που επέδειξε η ομάδα του Pokerlnad . Σε 10 μέρες διοργανώνουν το γνωστό μας, το ''δικό'' μας τουρνουά για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και το διοργανώνουν άκρως επαγγελματικά! Προσιτό buy - in , super starting stack , όλα τα levels , σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Και -επιτρέψτε μου την υπερβολή- μάλιστα το διοργανώνουν καλύτερα και από το ΕΡΤ! Γιατί μας καλούν να πληρώσουμε στο PortoCarra 65 ευρώ την βραδιά με πρωινό και γεύμα, την στιγμή που στο Λουτράκι της ημέρες του ΕΡΤ μας πιάνανε τον ..... εεεε..... τον ''απαυτόν'' μωρέ.... 160 ευρώ την βραδιά δίναμε και μάλιστα για τις ημέρες του ΕΡΤ πληρώναμε και 6 ευρώ τον μπουφέ! Δωρεάν ήταν μόνο ο γαλλικός καφές και το νερό!(άντε τώρα, μην αρχίσω την γκρίνια...)Θεωρώ χρέος όλων μας να είμαστε εκεί. Και σαν ένα ''ευχαριστώ'' στο Pokerland που τόσα έκανε για το ποκερ, αλλά και σαν μια παρότρυνση να συνεχίσουν τα παιδιά να μας προσφέρουν τουρνουά πόκερ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και όχι super δυπερ pupper turbo . Όσο για την επιτυχία στην διοργάνωσή του, είμαι (και είστε) σίγουρος. Το Σ/Κ 2-4 Δεκεμβρίου ,λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο GSOP . Θέλετε και έναν ακόμη λόγο? Αν εκείνο το τριήμερο λείψουμε όλοι από τα καζίνο, υπάρχει και μια πιθανότητα να καταλάβουν ότι θέλουμε να παίζουμε τουρνουά πόκερ και όχι coinflips ... Παράθεση
KOMITSAS Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Γεια σε όλους . Συγχαρητήρια κι από εμένα στην ομάδα του POKERLAND για την κάλυψη του EPT .Νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με το δικό μας το GSOP και να δώσετε μερικές πληροφορίες όπως πως μπορεί να γινει εγγραφή χωρίς να μεταβούμε εκεί ,τι γίνεται με τα ζωντανά προκριματικά πότε θα γίνουν τι ώρα το στακ και ότι άλλο νομίζεται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη ενημέρωση μας Ολοι εκεί. Παράθεση
Fontas4 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 τι γίνεται με τα ζωντανά προκριματικά πότε θα γίνουν τι ώρα το στακ και ότι άλλο νομίζεται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη ενημέρωση μας+1 Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!! Στην ανακοίνωση της κεντρικής σελίδας για το GSOP αναφέρετε: "Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του buy in και συμμετοχής στο Main Event μέσω τραπεζικού λογαριασμού, για τους παίκτες από διάφορα μέρη της Ελλάδος, που θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους από νωρίς"Ποιος είναι αυτός ο τραπεζικός λογαριασμός???(συγνώμη αν το έχετε ανακοινώσει και δεν το έχω δει)Θα τα πούμε από κοντά!!! Παράθεση
trif_on Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Προκριματικα η σταρς δε θα βγαλει? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!! Στην ανακοίνωση της κεντρικής σελίδας για το GSOP αναφέρετε: "Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του buy in και συμμετοχής στο Main Event μέσω τραπεζικού λογαριασμού, για τους παίκτες από διάφορα μέρη της Ελλάδος, που θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους από νωρίς"Ποιος είναι αυτός ο τραπεζικός λογαριασμός???(συγνώμη αν το έχετε ανακοινώσει και δεν το έχω δει)Θα τα πούμε από κοντά!!! καταθεση 550 ευρω στηνεθνικη τραπεζα στο λογαριασμο 838/47002603 με ονομα,τηλ επικοινωνιας,ημ γεννησης και αποστολη της αποδειξης στο φαχ 2375071299 Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Ευχαριστώ πολύ Ήλιε!!!!Μήπως υπάρχει και κάποιο email να στείλω την απόδειξη, που θα την έχω σκανάρει??? (Το φαξ δεν με βολεύει)Συγνώμη αν στα πρήζω... Θα τα πούμε και από κοντά Χαλκιδική... Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα στο θέμα "επαγγελματίας παίχτης πόκερ", γιατί πιστεύω ότι είσαι ένας από τους πιο κατάλληλους και θα με βοηθήσουν οι συμβουλές σου!... Παράθεση
noble Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Ευχαριστώ πολύ Ήλιε!!!!Μήπως υπάρχει και κάποιο email να στείλω την απόδειξη, που θα την έχω σκανάρει??? (Το φαξ δεν με βολεύει)Συγνώμη αν στα πρήζω... Θα τα πούμε και από κοντά Χαλκιδική... Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα στο θέμα "επαγγελματίας παίχτης πόκερ", γιατί πιστεύω ότι είσαι ένας από τους πιο κατάλληλους και θα με βοηθήσουν οι συμβουλές σου!... Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Συγνώμη... με μπέρδεψε η φωτογραφία... λάθος έκανα! Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Έκανα την κατάθεση στην Εθνική τράπεζα... Το φαξ κανονικά είναι περιττό!!!... αφού φαίνεται το όνομα του καταθέτη, το ποσό των 550€ και αιτιολογία "GSOP"... Καλό είναι αυτά τα περιττά- γραφειοκρατικά που κάνουμε στην Ελλάδα να σταματήσουν!!! Βοηθήστε παρακαλώ προς αυτή την κατεύθυνση!!!Ευχαριστώ.. Παράθεση
misailidis kostas Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 παιδιά αν υπάρχει κάνεις π θα πάει με αυτοκίνητο και έχει χώρο για δύο άτομα να μοιραστούμε και έξοδα pm me Παράθεση
aytoxeiras Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Έκανα την κατάθεση στην Εθνική τράπεζα... Το φαξ κανονικά είναι περιττό!!!... αφού φαίνεται το όνομα του καταθέτη, το ποσό των 550€ και αιτιολογία "GSOP"... Καλό είναι αυτά τα περιττά- γραφειοκρατικά που κάνουμε στην Ελλάδα να σταματήσουν!!! Βοηθήστε παρακαλώ προς αυτή την κατεύθυνση!!!Ευχαριστώ..Συμφωνω απολυτα..Επειδη εγω εδωσα την συγκεκριμενη πληροφορηση στο σιτε για την καταθεση και το φαξ θα ηθελα να πω οτι μετεφερα ακριβως τα λογια της κοπελας με την οποια μιλησα..Δεν ξερω αν το φαξ ειναι περιττο..κι εγω επειδη δεν εχω πολυ καιρο που γυρισα απο εξωτερικο μου φανηκε τελειως περιττο αλλα ελληνικη γραφειοκρατια και τα μυαλα στα καγκελα.Τελος παντων.Αν ηταν ευκολο καποιος να πει υπευθυνα αν χρειαζεται η οχι το φαξ θα διευκολυνε πολυ κοσμο.. Παράθεση
Recommended Posts