dmelissourgos Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Παίζουμε στο 5.5 2R1A της pokerstars και έχουμε εικόνα επιθετικού παίχτη. Ο Villain είναι πολύ tight και πολύ καλός παίχτης. Συγκεκριμένα είναι από τους καλύτερους grinders τέτοιων τουρνουά με rebuy και έχει πάνω από 20.000 κέρδη με ABI $7.43. Η μόνη φορά που έκανε ξανά raise από UTG ήταν όταν είχε AA. Επίσης, μία φορά έκανε bet σε 3 streets είχε nut full house.PokerStars No-Limit Hold'em, 5.5 Tournament, 30/60 Blinds (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comMP1 (t7845)MP2 (t8958)CO (t2270)Button (t17605)SB (t7605)Hero (BB) (t6485)UTG (t5065)UTG+1 (t5750)Hero's M: 72.06Preflop: Hero is BB with A, 10UTG bets t150, 2 folds, MP2 calls t150, CO calls t150, 2 folds, Hero calls t90Flop: (t630) 10, 9, 4(4 players)Hero checks, UTG bets t360, MP2 calls t360, 1 fold, Hero calls t360Turn: (t1710) A(3 players)Hero checks, UTG bets t1020, MP2 calls t1020, Hero ???Τι κάνουμε εδώ; Έχω ένα feeling ότι έχει monster για να ρίχνει 2 barrels. Έπρεπε να παίξω κάπως αλλιώς μέχρι εκεί; Παράθεση
greggr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Εκεί που έφτασες είναι δύσκολα τα πράγματα... πολύ εύκολο πάσο pre vs ενός τόσο προβλέψιμου αλλά καλού παίχτη. Όχι τόσο λόγω του τι μπορεί να έχει, αλλά λόγω του ότι παίζεις ένα κόλπο out of position με παίχτη που δεν θα σε πληρώσει καλά αν flopάρεις monster.Αν ήταν μόνο αυτός στο κόλπο θα έλεγα call, εδώ με τί callάρει 2 streets to MP2? AQ θα έκανε ίσως re raise pre και 9Τ reraise flop.Μου μυρίζει θαύμα γεύση (Σετ)Αν ο MP2 είναι από μέτριος κ πάνω παίχτης, πάσο. Αν έιναι κάτι σε 50% vpip και -40% roi και γίνεται να μπάινει σε όλα αυτα με A9 ή A4 ή JQ ή 87 shove turn. Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Pre δε νομιζω οτι μπορει να παει πασο οταν εχει να βαλει 90 για να διεκδικησει 600.Στη θεση σου δε θα στεκομουν τοσο στον utg οσο στον mp2. Οσα λεει ο gregr στη 2η παραγραφο.O utg ετσι θα βαρουσε με ΑΚ, κρατωντας τον A πανω μας δυσκολα τον βαζουμε σε ΑΑ. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Sorry παιδιά δεν είπα τίποτα για τον MP2 γιατί είναι κακός losing παίχτης. Θα μπορούσε να κάνει call call με A9 ή A4 ή JQ ή 87 ακόμα και με ένα δεκάρι. Έριξε ένα μεγάλο bad beat και ανέβηκε στις 10k μάρκες, αλλά μετά τα έχανε σιγά, σιγά. Εμένα μου έδειξε ότι είναι πολύ κακός παίχτης και τα στατιστικά του το επιβεβαιώνουν.@greggr Ότι είπε ο christos21 για preflop. Δε νομίζω ότι μπορώ να πάω πάσο αντί να βάλω 90 για 630. Πιστεύω 14% το έχω εκτός κι αν έχει ΑΑ. Ποια είναι όμως η καλύτερη επιλογή; Flat turn ή shove (γιατί δε νομίζω να υπάρχει fold εδώ); Και αν shovaroume από τι θα φάμε call; Παράθεση
greggr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Το πρόβλημα δέν είναι να βάλεις 90 για 600. Είναι ότι πάς να παίξεις έναν όχι κακό παίχτη out of postition με μη playable χέρι. Αν είχες 53s θα σου έλεγα ότι είναι call και 200 raise να είχε κάνει. Σκέψου το ως εξής: Πας να παίξεις out of position ένα κόλπο που έχει μέσα το 1/10 του stack σου εναντίων 2, με μη playable χέρι...Με τί φλοπ είσαι ικανοποιημένος? Α - μικρό - μικρό? μάλλον όχι... θα πάρεις μόνο ένα cbet ή θα χάσεις όλο το stack σου... Τ - Τ - χ? και εδώ δεν βλέπω να παίρνεις κάτι παραπάνω απο cbet.. Μη μου πείς το Α Τ χ γιατί με την ίδια λογική βάλτα και με 93o και περιμενε να πεσει 9 3 χ.Τώρα όσον αφορά το shove... Και call να κάνεις αν ο UTG δεν έχει φύλλο που χάνεις, 3ο barrel δεν κάνει. Οπότε με το shove δεν βλεπει free κάρτα ούτε αυτός όυτε ο κακός ΜΡ2 που έτσι και αλλιως τον άσσο θα τον παντρευτεί και δεν θα τον πετάξει ποτέ (Δες και to avatar που έχω φτίαξει ) Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Το board ειναι ιδανικο εντωμεταξυ. Total dry flop που πιανεις TP σου ρχεται κι ενα turn ωραιοτατο...Ουσιαστικά χάνεις μόνο από TT του utg (έχω βγάλει απ το range του ΑΑ) ή 99/44 του κακού παίχτη που νομίζει ότι παίρνει max value παίζοντας παθητικά.Δε νομίζω ότι μπορείς να ξεφύγεις, είσαι και σε rebuy period, raise για value στο turn να πάρουμε call από χειρότερους ασους αρκεί να μην ανοίξει στο river Κ/Q ή μας δείξει ο mp2 99 και κάνουμε εμετό. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Είστε και οι δύο σωστοί. Greggr όντως κακή ιδέα να πω με αυτό το φύλλο, αλλά οι άλλοι 2 που έκαναν το call πριν από εμένα ήταν και οι 2 κακοί παίχτες, οπότε σκέφτηκα ότι μπορώ κάτι να κερδίζω από αυτούς. Christos21 είσαι επίσης πολύ σωστός για το range των παιχτών. Ιδού η συνέχεια:Τελικά έκανα all in για value, γιατί δε μπορούσα να σκεφτώ κανένα λόγο που το call ή το fold είναι καλύτερα. Ο UTG πήρε χρόνο και έκανε call ενώ ο MP2, μετά από αρκετό χρόνο επίσης, έκανε fold. Ο UTG μας έδειξε 2 ωραιότατα δεκάρια και κάπως έτσι χάσαμε 108bb. Πάλι καλά που ήμασταν σε rebuy period και είχα 1 rebuy ακόμα Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 instashov αν έχεις πέσει σε σετ GG ... Παράθεση
Recommended Posts