MWAKI Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ PCA MAIN EVENT PACKAGE ΤΗΣ POKERSTARS ΣΕ 2 STEPS SATTELITE! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ STEP ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ 10 ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 2878 ΠΑΙΚΤΩΝ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ STEP ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 18000 ΠΑΙΚΤΕΣ! ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ MWAKI ΣΕ STARS & GR ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ LIVE! ΠΕΡΙΣΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ PACKAGE ΓΙΑ ΤΟ GPT ΣΤΗΝ BIENNH! TO BUY ΙΝ ΤΟΥ MAIN EVENT ΕΙΝΑΙ 10000+300$! ΧΩΡΙΖΩ ΤΙΣ 10000 ΣΕ 200 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ. ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 0,5% ΤΟΥ BUY ΙΝ! ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ!Μοderator: Με μικρά γράμματα για να είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενο Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Συγχαρητηρια Φωτη, να σου πω την αληθεια στην αρχη δε σε πιστεψα γιατι σε κανενα database δε φαινεται η επιτυχια σου, θα σου προτεινα να ανεβασεις ενα screenshot με τη λιστα των νικητων ή τον κωδικο του tour των qualifiers. Γενικοτερα ειναι δυσκολο να βρεις stakers γιατι εισαι καινουριος στην κοινοτητα και καταλαβαινεις ειναι δυσκολο να σε εμπιστευτουν (προσωπικα δε μπορω να σε στακάρω γιατι τα $50 ειναι out of my BR). Ειναι καλο που δεν βαζεις στις μετοχες σου το rake οποτε εκ πρωτης οψεως πουλας τις μετοχες σου 3% φθηνοτερα απ την πραγματικη τους αξια.Θα σου προτεινα αρχικα να απευθυνθεις σε γνωστους και φιλους σου καθως επισης και να αυξησεις τον αριθμο των μετοχων για να μειωσεις την τιμη τους.Σου ευχομαι καλη τυχη στην προσπαθεια σου. Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 christos 21 πες μ πως κανείς πλάκα??το markup ακόμα και χωρίς rake εινε υπερβολικό .δεν έχω διάθεση να σπαμαρο η κάτι αλλά ένα event π κοστίζει 10,300$ δινοντε προς share 200 μερίδια τον 50ευρο δηλαδή 10.000euro με απλούς υπολογισμούς γύρω στα 14,500$ ,τα 300$ του rake εινε τίποτα μπροστά στα 4,500$ γ ένα τέτοιο event . προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο markup γ live event πόσο μάλλον γ το pca με όλα τα δεμονία μέσα . γ να μην μπο σε περισότερες λεπτομέριες ,να προσέξουμε λίγο κια τη γράφουμε και τη διαβάζουμε φιλικά γιάννης. Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 pff διάβασα το κείμενο μ .εινε γεμάτο σε ορθογραφικά λόγο greeklish βγάλτε επιτέλους τον μετατροπέα -ev γ όλουςΤα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac) Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Εχεις δικιο ενω το event κοστιζει $10κ o φιλος πουλαει τις μετοχες του σε ευρω, θεωρησα αυτονοητο αφου δεν ανεφερε τις σχετικες μετατροπες οτι πουλαει σε $ κι απο βιασυνη δε το προσεξα.Θελω να πιστευω οτι εννοουσε δολλαρια! Παράθεση
betonme Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 $ εννοεί παιδιά.. και καλό θα είναι να βγει σύντομα να το πει.. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Προφανώς και εννοεί $, αλλιώς ούτε η μάνα του δεν θα τον stakare !!! Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΩ $ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 10$ ΓΙΑ 0,1% Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 PokerStars Τουρνουά #462934698, Χωρίς Όριο Hold'emFreeroll Super Satellite17878 παίκτες$20020.00 USD προστέθηκαν στο συνολικό έπαθλο από το PokerStarsΣυνολικά Έπαθλα: $20020.00 USD Target Tournament #462934686 10 εισιτήρια για το target tournamentΤο Τουρνουά ξεκίνησε 2011/11/13 6:00:00 ETΑγαπητέ(ή) MWAKI,Congratulations on winning a 10th Anniversary Give-away final! Your prize is a package to the 2012 PokerStars Caribbean Adventure (PCA). It includes hotel accommodation, spending money for food and travel, and of course the buy-in for the PCA Main Event Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ PCA MAIN EVENT PACKAGE ΤΗΣ POKERSTARS ΣΕ 2 STEPS SATTELITE! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ STEP ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ 10 ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 2878 ΠΑΙΚΤΩΝ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ STEP ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 18000 ΠΑΙΚΤΕΣ! ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ MWAKI ΣΕ STARS & GR ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ LIVE! ΠΕΡΙΣΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ PACKAGE ΓΙΑ ΤΟ GPT ΣΤΗΝ BIENNH! TO BUY ΙΝ ΤΟΥ MAIN EVENT ΕΙΝΑΙ 10000+300$! ΧΩΡΙΖΩ ΤΙΣ 10000 ΣΕ 200 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ. ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 0,5% ΤΟΥ BUY ΙΝ! ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ!Μοderator: Με μικρά γράμματα για να είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενοΕπειδή δεν σε βλέπω και πολύ πρόθυμο να παίξεις το event . γιατί δεν πουλάς όλο το ισητήριο σε κάποια από της εταιρίες που αγοράζουν Tournament Ticket και σου δίνουν Real money . να έχεις και 9-10 Χιλιάρικα κάβα. και πηγενε παίξε σε κάποιο event που θα εσθανεσε καλύτερα. Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 απ οτι εμαθα δεν επιτρεπεται. αν ξερεις κατι αλλο κ μπορεις να βοηθησεις πες μου...αλλιως εννοειται οτι θα παιξω! Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Μεχρι τωρα 2 Ελληνες παικτες εχουν παρει το εισητηριο για το PCA απο τα κυριακατικα freeroll τουρνουα και αλλοι 3 απο satelite IDOLLS gkap 13j THE GREEK MWAKI Geodas Παράθεση
Topografos Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρεις ένα μέρος του bankroll σου σε έναν παίκτη που έχει ρέντα και σταθερή πορεία στα live τουρνουά που έχει παίξει έστω και αν είναι ανεπίσημα.Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έγιναν γνωστοί και έκαναν καριέρα μέσω μιας καλής πορείας σε ένα μεγάλο τουρνουά. Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Ενας ακομη Ελληνας εξασφαλισε το εισητηριο για το PCA 2012 ειναι ο SISTOG ετσι εγιναν 6 συνολικα Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αλλοι 2 Ελληνες θα πανε στις ΜπαχαμεςArxigos Teo 96πασιγνωστοι παικτες και οι 2Συνολικα 8 Παράθεση
Recommended Posts