Hristostsi Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Καλημέρα, σας παραθέτω το χέρι σε μικρά stakes (χωρίς το τέλος για να μην σας επηρεάσω) στην πάρτυ πόκερ και ακολούθως τον προβληματισμό μου.$2 USD NL Texas Hold'em - Friday, November 18, 09:59:35 CET 2011Seat 4 is the buttonTotal number of players : 8/9 Seat 4: Kuciaj59 ( $0.62 USD )Seat 7: Temikk777 ( $2 USD )Seat 2: flizz0 ( $2 USD )Seat 5: rolya13 ( $2.66 USD )Seat 3: hero ( $2 USD )Seat 8: wng31 ( $0.98 USD )Seat 1: yuzishe ( $1.92 USD )Seat 9: zakanj ( $2.08 USD )rolya13 posts small blind [$0.01 USD].Temikk777 posts big blind [$0.02 USD].Hero posts big blind [$0.02 USD].** Dealing down cards **Dealt to Hero [ 9c 6h ]wng31 foldszakanj calls [$0.02 USD]yuzishe foldsflizz0 foldsdanauv0912 has joined the table.Hero checksKuciaj59 calls [$0.02 USD]rolya13 calls [$0.01 USD]Temikk777 checks** Dealing Flop ** [ 8c, 9h, As ]rolya13 checksTemikk777 checkszakanj bets [$0.10 USD]Hero calls [$0.10 USD]Kuciaj59 foldsrolya13 foldsTemikk777 folds** Dealing Turn ** [ 6c ]zakanj bets [$0.29 USD]Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.Hero raises [$0.64 USD]zakanj is all-In [$1.67 USD]...----------------------------------Το ερώτημα που με βασανίσει καιρό τώρα που αγωνίζομαι στα μικρά στέικς είναι αν οι αντιδράσεις των αντιπάλων μου είναι ανάλογες ή είναι διαφορετικές σε μεγαλύτερα stakes (άνω του 1/2 USD )!Με tight aggressive preflop και κυμαινόμενο (aggresive ή όχι ανάλογα τον αντίπαλο) παιχνίδι postflop , είμαι εξαιρετικά κερδοφόρος (ανάλογικά με τα ποσά που πάιζω ασφαλώς).Αν κάναμε αναγωγή των ποσών και της σχετικής επένδυσης σε bankroll υπό την ίδια αντίληψη και τακτική παιχνιδιού, ποιά νομίζετε ότι θα είναι η κατάσταση;Απευθύνομαι σε παίκτες που μπορούν να έχουν γνώμη από προσωπική μετακίνηση μεταξύ μικρών και μεγαλύτερων stakes . Έχω σχετική γνώση από πάμπολα βιβλία που έχω κατεβάσει και διαβάσει αλλά εδώ ζητώ την κατάθεση σχετικών εμπειριών σας. Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Κατάκτησε τα level στα cash games από το μικρότερο στο μεγαλύτερο βάζοντας αρκετές χιλιάδες χέρια δείγμα στο καθένα και ανέβαινε αφού βεβαιωθείς ότι "έχεις" το level που παίζεις κάθε φορά. Άρχισα το cash το καλοκαίρι και συνάντησα σημαντικές διαφορές από το 0,02-0,05 στο 0,05-0,1 και ένα downswing 15 ABI στην προσπάθειά μου να ανέβω. Είναι λάθος να κάνεις κατάθεση το roll για να δοκιμάσεις σε μεγαλύτερα όρια χωρίς να δαμάσεις τα προηγούμενα. Όσο ανεβαίνεις τα level αυξάνονται και οι regulars το οποίο σημαίνει οτί θα πληρώνεσαι πιο δύσκολα τα καλά σου χέρια και θα λιγοστεύουν τα fish. Ανω του 1-2 παίζει o nanonoko. Παράθεση
Hristostsi Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Άρχισα το cash το καλοκαίρι και συνάντησα σημαντικές διαφορές από το 0,02-0,05 στο 0,05-0,1 και ένα downswing 15 ABI στην προσπάθειά μου να ανέβω. Ευχαριστώ για την απάντηση, πες μου όμως τις σημαντικότερες διαφορές που συνάντησες παρακαλώ.Όσο ανεβαίνεις τα level αυξάνονται και οι regulars το οποίο σημαίνει οτί θα πληρώνεσαι πιο δύσκολα τα καλά σου χέρια και θα λιγοστεύουν τα fish.Εδώ τί προτείνεις;Για το live τί λες; Αξίζει να αρχίσω επισκέψεις σε Καράς και rejency ; Παίζει το 1/2 ή το έχουν για κράχτη και δεν βάζουν τραπέζια; Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Η κύρια διαφορά είναι οτί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνεις blind steal, και τα 3bet σου περνάνε πιο δύσκολα. Εντάξει δεν μιλάμε για μέρα με τη νύχτα αλλά τα 3ββ/100 που είχα στο 0,02 - 0,05 έγιναν -5ββ/100 στο 0,05-0,1 (τρέχοντας βέβαια -10 ABI από το expected). Γενικά πρέπει να αποφασίσεις πιο παιχνίδι σου ταιριάζει (6max - full ring) και να μάθεις καλά τις θεμελιώδεις αρχές των cash games για να προχωρήσεις. Η συνεχής βελτίωση και αναθεώρηση του παιχνιδιού σου θα είναι το κλειδί για την άνοδο.Όσον αφορά το live έχω ακούσει ότι είναι πιο εύκολο αλλά δεν έχω παίξει καθώς είναι εκτός BR μου. Αυτά από έναν παίκτη που είναι break even στα cash games Παράθεση
Hristostsi Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αν μπορείς λίγα ακόμη, αφού δεν μιλάει κανείς άλλος.Διαπιστώνεις δηλαδή πιο loose παιχνίδι ψηλότερα ή παίζουν μεγαλύτερο range αρχικών φύλλων; Όταν λες θεμελιώδεις αρχές στα cash , ποιές εννοείς;Στο 0,02-0,05 και στο 0,05-0,10 με πόσο bankroll συμμετέχεις; Μέχρι ποιά όρια έχεις παίξει;Ευχαριστώ θερμά Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2011 Παίζω με 50 ΒΙ ασφάλεια αυτή τη στιγμή και εάν πέσω -20 ΒΙ κατεβαίνω level. Έχω παίξει μέχρι 0,05-0,1 και μερικά HU στο κατώτερο δυνατό level.Επειδή πέρασα πολύ άσχημο run στο nl10 θα αργήσω να ανέβω στο 0,25 .Θεωρώ ότι μπορώ να νικήσω για αρκετά ΒΒ/100 το NL10, απλά θέλω να ανακάμψω από ένα τεράστιο swing καλύπτοντας τη χασούρα πριν ανέβω.Όσον αφορά τις θεμελιώδης αρχές ίσως να μην είμαι ο κατάλληλος να στα πω.Κατ εμέ είναι :1)Blind stealing βρίσκοντας ΝΙΤ mass tablers για να τους εκμεταλλευθείς(μαζί με κάποια steal με 3bet λιγητ) τα οποία συνδέονται και με το #22)Table selection3)Cbet στα κατάλληλα board μαζί με board reading ***(το βελτιώνεις σταδιακά)4)Value bet & value bet thin5) Προσαρμοστικότητα6)πειθαρχίαΚάποιος πιο έμπειρος μπορεί να συμπληρώσει ή να με διορθώσει Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Το ερώτημα που με βασανίσει καιρό τώρα που αγωνίζομαι στα μικρά στέικς είναι αν οι αντιδράσεις των αντιπάλων μου είναι ανάλογες ή είναι διαφορετικές σε μεγαλύτερα stakes (άνω του 1/2 USD )!??? ούτε για αστείο μη το λες αυτό ρε. από stake σε stake είναι χαοτική διάφορα. ακόμα και στα 0.05/0.10 θα δεις διάφορα από εκεί που παίζεις . θα δεις ακόμα πιο μεγάλη διάφορα στα 0.10/0.25 αλλά ακόμα και εκεί έχει περιθώρια κέρδους . στα 0.25/0.50 kai στα 0.5/1 τα ψάρια είναι ελάχιστα και το επίπεδο πολύ υψηλό . από 1/2 και πάνω το επίπεδο είναι παρά πολύ υψηλό . άσε που εκεί χρειάζεσαι και 20.000 bankroll εκεί που παίζεις οι παίχτες δεν έχουν ιδέα τη κάνουν .PS τα τελευταία 2 χρόνια έχω παίξει σε όλα αυτά τα επίπεδα Παράθεση
Hristostsi Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Lali χοντρικά χωρίς να με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου λεπτομέρειες, αν θέλεις πες μου πόσα χρήματα έβαλες, αν είσαι κερδισμένος ή χαμένος και πού και όποιες κοινόχρηστες λεπτομέρειες κρίνεις απαραίτητο να αναφέρεις.Επιπλέον, μήπως έχεις παίξει λάιβ; Παράθεση
Hristostsi Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αλήθεια, τί γνώμη έχετε γι αυτό το θέμα http://pokerland.gr/forums/on-tilt/17065 ;Ένας λόγος που δεν παίζω online σε μεγάλα stakes είναι αυτός! Έχω βάσιμες υποψίες ότι κάτι τρέχει!!!! Αν και ο αντίλογος στο θέμα του tiger είναι ότι: Αν πράγματι συμβαίνει αυτή η παρέμβαση στα λογισμικά κάποιων εταιριών, τότε εφόσον το λάβεις υπόψιν σου κατά το παιχνίδι, έχεις πλεονέκτημα.Από την άλλη μεριά με ενοχλεί γενικά η απάτη και οι απατεώνες, ειδικά όταν παίζουν παιχνίδια σε βάρος μου Παράθεση
Recommended Posts