martinis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Γεια σας! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το bank roll! Παίζω σε τραπέζια 0.50sb/0.50bbΚαι σε 1sb/2bb! θέλω να μάθω ποιο είναι το κατάλληλο br για ν' αρχίσεις σε αυτά τα τραπέζια και πως μπορώ να το κάνω (δηλαδή από τα κέρδη ν' αφήνω στην άκρη) γενικά είμαι κερδισμένος από το πόκερ απλά δεν μπορώ να κάνω bank roll!Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac). Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Εξαρτάται από αρκετά πράγματα.Τι εμπειρία έχεις ?Εγώ ας πούμε πήρα τα cash games από το 1-2 cent και έπαιξα μερικές χιλιάδες χέρια μέχρι να ανέβω στο 0,5-0,10 οπού παίζω τώρα. Δεν είναι το παιχνίδι μου βέβαια το cash ,παίζω πιο πολύ τουρ και sng. Ένα καλό όριο για ασφάλεια στα cash games είναι τα 35 ΒΙ, ενώ εγώ νιώθω άνετα με 50 ΒΙ και πάνω.Παίζεις live αν κατάλαβα καλά ε? Τι προσδοκίες έχεις από το ποκερ? Παράθεση
martinis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Εξαρτάται από αρκετά πράγματα.Τι εμπειρία έχεις ?Εγώ ας πούμε πήρα τα cash games από το 1-2 cent και έπαιξα μερικές χιλιάδες χέρια μέχρι να ανέβω στο 0,5-0,10 οπού παίζω τώρα. Δεν είναι το παιχνίδι μου βέβαια το cash ,παίζω πιο πολύ τουρ και sng. Ένα καλό όριο για ασφάλεια στα cash games είναι τα 35 ΒΙ, ενώ εγώ νιώθω άνετα με 50 ΒΙ και πάνω.Παίζεις live αν κατάλαβα καλά ε? Τι προσδοκίες έχεις από το ποκερ? παιζω περηπου 4 χρόνια Onl poker kai live πόκερ με μια μεγάλη κλύση στο live ! θέλω να βγαζω λεφτά απο αφτω! Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Τα 50 BI λογικά είναι μια χάρα αλλά εξαρτάται και από πόσα τραπέζια παίζεις ταυτόχρονα. Καλό είναι πάντως να μην βγάζεις όλα σου τα κέρδη κάθε μήνα. Βγάζε όλα τα bonus που σου δίνει το site που παίζεις και το rakeback αν έχεις και από τα κέρδη ανάλλογα με το win rate σου κάποιο ποσοστό είτε μήπως θελήσεις να ανέβεις σε stakes είτε για να αντέξεις σε κάποιο πιθανό downswing . Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Εξαρτάται από αρκετά πράγματα.Τι εμπειρία έχεις ?Εγώ ας πούμε πήρα τα cash games από το 1-2 cent και έπαιξα μερικές χιλιάδες χέρια μέχρι να ανέβω στο 0,5-0,10 οπού παίζω τώρα. Δεν είναι το παιχνίδι μου βέβαια το cash ,παίζω πιο πολύ τουρ και sng. Ένα καλό όριο για ασφάλεια στα cash games είναι τα 35 ΒΙ, ενώ εγώ νιώθω άνετα με 50 ΒΙ και πάνω.Παίζεις live αν κατάλαβα καλά ε? Τι προσδοκίες έχεις από το ποκερ?Και εγώ ακριβώς τα ίδια σου προτείνω...Πρέπει πρώτα να κατακτήσεις κάποιο stake για να ανέβεις πιο πάνω...Εγώ απαιτώ από τον εαυτό μου να έχει 50BI και όταν αποκτήσω 35BI στο επόμενο level τότε ανεβαίνω αλλά αν πέσω στα 25BI ξανακατεβαίνω,,, Παράθεση
martinis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Τα 50 BI λογικά είναι μια χάρα αλλά εξαρτάται και από πόσα τραπέζια παίζεις ταυτόχρονα. Καλό είναι πάντως να μην βγάζεις όλα σου τα κέρδη κάθε μήνα. Βγάζε όλα τα bonus που σου δίνει το site που παίζεις και το rakeback αν έχεις και από τα κέρδη ανάλλογα με το win rate σου κάποιο ποσοστό είτε μήπως θελήσεις να ανέβεις σε stakes είτε για να αντέξεις σε κάποιο πιθανό downswing .για live game μιλάω! τι ποσοστό να κρατάω στην ακρη? Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Τα 50 BI λογικά είναι μια χάρα αλλά εξαρτάται και από πόσα τραπέζια παίζεις ταυτόχρονα. Καλό είναι πάντως να μην βγάζεις όλα σου τα κέρδη κάθε μήνα. Βγάζε όλα τα bonus που σου δίνει το site που παίζεις και το rakeback αν έχεις και από τα κέρδη ανάλλογα με το win rate σου κάποιο ποσοστό είτε μήπως θελήσεις να ανέβεις σε stakes είτε για να αντέξεις σε κάποιο πιθανό downswing .για live game μιλάω! τι ποσοστό να κρατάω στην ακρη? σε καμμία περίπτωση δε μπορείς να κάτσεις σε ένα τραπέζι με περισσότερο από το 5% του bankroll σου . αυτό βέβαια αφορά της περιπτώσεις που έχεις τεράστιο πλεονέκτημα στους αντιπάλους σου . δλδ να έχεις στην άκρη τουλάχιστον το 95% του bankroll . η αλήθεια βεβαι είναι ότι καλύτερα να έχεις έχεις το 98% του κεφαλαίου σου στην άκρη και να κάθεσαι με το 2% σε ένα τραπέζι .είμαι σίγουρος βέβαια πως αυτό τώρα σου φαίνεται εξωπραγματικό , αλλά μόνο στην πράξη θα το καταλαβεης Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Και στο live αν θες μπορείς να βγάλεις ένα μέσο ωριαίο κέρδος που έχεις σε ένα excel και απο εκεί και πέρα ανάλογα με τι ανάγκες έχεις αποφασίζεις έσυ , αλλά θα χρειαστείς μεγάλο δείγμα για να είσαι σχετικά σίγουρος για το win rate που έχεις. Και πάλι νομίζω οτι 50 ΒΙ είναι καλα. @lalimenos αν δεν έκανα κάτι λάθος με 50 ΒΙ bankroll και ένα τραπέζι έχεις 2% του bankroll σου στο τραπέζι. Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 ναι . το ίδιο λέμε . απλά το είπα με ποσοστά για να δει τη διάφορα με το πως παίζεις ερασιτεχνικά και πως επαγγελματικά . και όπως είπε και ο alexandros85 να κρατάς και τα στατιστκά σου σε ένα αρχείο για να βλέπεις πόσο βελτιώνεσαι , τη χανεση, τη κερδίζεις , ποσά φεύγουν σε rake και κύριος τη ωριαίο κέρδος έχεις Παράθεση
Recommended Posts