filosofos82 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπερά σε όλα τα παιδία του φόρουμ!ήρθε η στιγμή να επιχειρήσω και εγώ ενά καλό κυριακάτικο χιτ μετά από καιρό.επιθυμώ για λόγους οικονομικούς και κάρματος να μοιραστώ την προσπάθεια μαζί σας.γιά όσα παιδιά δεν με γνωρίζουν είδει απο τα gsop στα σκόπια και τα cash game στο λουτράκι, μπορω μέσω πμ να τους στείλω όποιες πληροφορίες θέλουν για τα προσωπικά μου στοιχεία.συνολοκό ποσό 570$.βάζω το 50% και ζητάω το άλλο 50%χωρίς κανένα mark υπ φυσικά. ελπίζω να σας πείσω απο το αποτέλεσμα.δηλώνω προκαταβολικά ότι έχω εμπειρία και εξοικείωση με αυτό το level των τουρ.λίστα τουρνουα. 1)the bigger 109$ (100κ gtd ) 2)the bigger 11$ (100κ gtd )3)11$ sunday storm (200κ gtd )4)55$ red spade open (1μ grd ) (μελλοντικά bounty απο pros μπαίνουνε στο κοινό ταμείο)5)215$ sunday million (1μ grd )6) the bigger 162$ (100κ grd ).τιμή μετοχής για 1% 5.70$nick name at pokerstars FILOSOFOS82 .ευχαριστώ προκαταβολικά για την υποστήριξη Παράθεση
Delpineiro89 Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 1% sent filosofe for ceremounis7 ...gl !!! Παράθεση
krazer Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 2% πηρα και εγω swordswing καλή τύχη FILOSOFOS82 Παράθεση
filosofos82 Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2011 λόγο μειωμένης ανταπόκρισης ακυρώνεται το σημερινό πρόγραμμά.δεν ξέρω... ίσως να άργησα να το αναρτήσω, και ακόμα περισσότερο μάλλον το έκανα πάνω στην περίοδο που οι πιο πολλοί έχουνε το βλέμα τους στο λουτράκι..ευχαριστώ πολλοί τα 2 παιδιά που προσφέρθηκαν. ελπίζω να το κάνουμε κάποια άλλη φορά.τα λεφτά θα σας επιστραφούν μέχρι το βράδυ. Παράθεση
Recommended Posts