dmelissourgos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Και ναι, για άλλη μια φορά παίζω το αγαπημένο μου PLO50 HU στην pokerstars σε τραπέζι short, fast. Ο Villain είναι πολύ επιθετικός, αλλά καλός παίχτης. Εμείς έχουμε επίσης εικόνα επιθετικού παίχτη.PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (BB) ($49.45)SB ($40.35)Preflop: Hero is BB with 4, J, A, 5SB bets $1.50, Hero calls $1Flop: ($3) 7, 3, 4(2 players)Hero bets $2, SB calls $2Turn: ($7) 2(2 players)Hero bets $4, SB raises to $8, Hero ??Κάνουμε flat call ή reraise; Και τι plan έχουμε για το river; Υπήρχε κάποιο καλύτερο line πιο πριν; Σε τι range βάζετε τον Villain; Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 μου φαινεται κλασσικη περιπτωση προσπαθειας pot control στο river απο τον αντιπαλο με check behind στο δικο σου-που ελπιζει αν δειξει δυναμη στο χρωμα- κι επειδη δν μ'αρεσει σε καμια περιπτωση το slow play ποσο μαλλον στο omaha που εχω καει επανειλλημενα, reraise εδω-οχι maximum απαραιτητα- για να παρεις value η να τελειωσει η παρτιδα.. το line σου μ αρεσει.. πρωτα φλοπατη κεντα και μετα σετ για μενα ο αντιπαλος... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Δε νομίζω να προσπαθεί να κάνει το river να πάει check-check με το raise του. Πιο πιθανό είναι να το κάνει για value ή και τελείως μπλόφα σε τόσο scary board. Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 τι να σου πω εγω ετσι το βλεπω..σε ρωταω: αν δεν ειχες nut flush εδω, αλλα ενα μικρο flush η str8 πχ θα πονταρες απο μπροστα στο river μετα το reraise του στο turn? κι αν ναι, θα callαρες reraise all in του? πολυ δυσκολα και γι αυτο νομιζω το κανει.. τελειως μπλοφα την αποκλειω σε τετοιο board(αποψη μ παντα ) τωρα για value που λες, ισως με καλο χρωμα να προσπαθει να κανει ναι..αλλα εκει θα παει απο μονο του Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα έκανα γιατί όπως είπα και στην αρχή είναι πολύ επιθετικός, βαράει συνέχεια. Είπα total bluff επειδή εκεί είναι δύσκολο να κάνει raise με straight (χρώμα δε νομίζω να έχει, πόσα καρά να βγουν πια; lol). Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 θα μπορουσε να παιζει str8 με represent flush πολυ ευκολα για να δειξει περισσοτερη δυναμη παντως.. omaha παντως flush vs flush ειναι αρκετα συχνο.. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Να γυρίσει το nut straight σε μπλόφα; Λίγο spewy μου φαίνεται. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2011 δεν υπάρχει θέμα συζήτησης ... με τέτοιο παίκτη as played και rr pot Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 καλό κολ στο φλοπ ! Παράθεση
Recommended Posts