Andreas Maltezos Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 καλησπέρα παιδιά πέρα από τα παιχνίδια πόκερ που έχει το iphone η γενικά μια συσκευή που υποστηρίζει android έχω βρει κάποια apps που καταγραφείς ta live παιχνίδια σου όπως και odd calculators / icm calculators και toyrnament clocks . έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοια apps ? δεν τα βλέπω και πολύ καλά..... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Εγω χρησιμοποιω το poker journal στο iphone και ειμαι πληρως ικανοποιημενος με τα στοιχεια που καταγραφει. Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2011 καλησπέρα παιδιά πέρα από τα παιχνίδια πόκερ που έχει το iphone η γενικά μια συσκευή που υποστηρίζει android έχω βρει κάποια apps που καταγραφείς ta live παιχνίδια σου όπως και odd calculators / icm calculators και toyrnament clocks . έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοια apps ? δεν τα βλέπω και πολύ καλά.....cj poker odds calculator Android Market Παράθεση
Recommended Posts