twrakerdises Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 και προφανώς συμφωνώ όσον αφορά την προσπάθεια και την όλη διοργάνωση από το pokerland ..! μιλάμε για τουρ με απίστευτο structure και όσο πιο προσιτό buy in γίνεται! μακάρι να δούμε και αλλά τέτοια πόκερ-events εδώ στην Ελλάδα... Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν η τιμή αυτή ισχύει και στη περίπτωση που πάμε και κλείσουμε το δωμάτιο τη μέρα του τουρνουά εκεί ή πρέπει να κάνουμε από τώρα προκράτηση για να έχουμε αυτή τη τιμή? Παράθεση
kostakis Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 μίλησα εγώ πριν λίγο με το ξενοδοχείο, είναι 65 ευρώ την ημέρα το δίκλινο, δηλαδή 32.5 ευρώ το άτομο, και 55 ευρώ την ημέρα το μονόκλινο. Και στις 2 περιπτώσεις με πρόγευμα και δείπνο.Νομιζω οτι η τιμη των 65ευρω το δικλινο και με ενα γευμα για το επιπεδο υπηρεσιων του συγκεκριμενου ξενοδοχειου ειναι παρα πολυ καλη,και δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο Πιστευω ομως οτι οσον αφορα τη τιμη του μονοκλινου στα 55ευρω θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο , και η διαφορα μεταξυ 32.5(τιμη κατ ατομο σε δικλινο) και 55 που ειναι το μονοκλινο δεν ειναι και μικρη..Και πριν αρχισουν να μου φωναζουν καποιοι για το σχολιο μου αυτο,θα πρεπει να σκεφτουν οτι καποια παιδια δεν εχουν καποιον αλλο φιλο για να μοιραστουν τη τιμη του δικλινου,και ισως και καποιο αεροπορικο εισιτηριο να πληρωσουν ακομα,που το συνολο ολων μαζι αυτων,θα τους προβληματισει να συμετεχουν σ αυτο το παρα πολυ καλο τουρνουα..... Παράθεση
Recommended Posts