Raise me pls Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2011 Γειά σας ! Έχω κανένα τρίμηνο που ξεκίνησα να παίζω στην Ποκερσταρς, παρασυρόμενος απο έναν φίλο και ακολουθώντας την συμβουλή του ..." την μπάλα πολύ χαμηλά στην αρχή" .Ξεκίνησα να παίζω σε ότι πιο χαμηλό υπάρχει σε τουρνουά. Συμπερασματικά πιστεύω ότι ένας παίχτης, όντως βαθιά νυχτωμένος σαν εμένα, καλά είναι να αποφύγει τα χαμηλά turbo tournaments όπου ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο και να προσανατολιστεί στα τουρνουά με μεγάλο βάθος παιχνιδιού π.χ τα blinds να ανεβαίνουν κάθε 15λ. Απο οικονομικής απόψεως είναι εντελώς ασύμφορα ( να παίζεις 3 ώρες για να πάρεις 80 cent !!) , αλλά μαθαίνεις να σφυριλατείς την υπομονή σου, τον αυτοέλεγχο , βελτιώνεις το reading , εκτιμάς καλύτερα το πότε θα μπλοφάρεις, έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου αρχίζει και αποκτάει στύλ το παιχνίδι σου. Κοντολογίς θέλει αρκετή τριβή μέχρι που να μάθει κανείς για το που πατάει και που βρίσκεται και σε αυτό δεν βοηθάνε τα turbo tournaments που σχεδόν πάντα θυμίζουν " φρουτάκια " εκτός και αν υπάρχει η οικονομική άνεση να ξεκινήσουμε να παίζουμε με ένα bankroll των 200+$ που και πάλι ανεξαρτήτος της οικονομικής πλευράς δεν το βλέπω καλή κίνηση. Προς το παρών με την συγκεκριμένη τακτική είμαι μέσα 24$ ....είναι λιγάκι δύσκολο να μετράει κανείς κέρδη με το καλημέρα , όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό αλλά σίγουρα θα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η τύχη . Οικονομικά είναι ασύμφορο αλλά το να αρχίσει να φτάνει κάποιος σε ένα τελικό τραπεζι μετά απο τρείς ώρες.... δεν είναι και εντελώς τυχαίο...Να χάνουμε τόσα λίγα, μαθαίνοντας τόσα πολλά, δεν είναι και άσχημη επένδυση για αρχή ε?... ........κιπ γουόλκινκγ γκάΐς Παράθεση
Recommended Posts