Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το tour έιναι το 4.40 2rebuy1addon.

O Villain είναι supernova, παίζει 6 tour ταυτόχρονα και χρησιμοποιεί αρκετά αυτό το 2bb raise (έχει 23 VPIP/22 RAISE) .Post flop δεν έχει φτάσει σε showdown, έχει κερδίσει αρκετά μικρά pot.

PokerStars No-Limit Hold'em, 4.4 Tournament, 300/600 Blinds 70 Ante (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 (t36895)

MP2 (t25980)

CO (t53969)

Button (t38455)

GregGr (SB) (t17051)

BB (t20464)

UTG (t44126)

villain (UTG+1) (t15932)

GregGr's M: 11.68

Preflop: GregGr is SB with 4heart.gif, 4spade.gif

1 fold, villain bets t1200, 4 folds, GregGr calls t900, BB calls t600

Flop: (t4160) 9heart.gif, 4diamond.gif, 10heart.gif(3 players)

GregGr checks, BB checks, villain checks

Turn: (t4160) 8spade.gif(3 players)

GregGr bets t1800, BB calls t1800, villain raises to t4580, GregGr calls t2780, 1 fold

River: (t15120) Kclub.gif(2 players)

GregGr checks, villain bets t10082 (All-In)

Τι κάνουμε εδώ?

Δημοσίευση

Represent set 888 ή QJ είναι το μόνο που θέλει να μας πει ο παίκτης εδώ... Διαφωνώ με όλο το Play σου γενικά -αν θες μπορώ ευχαρίστως να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό- ωστόσο έτσι όπως το έπαιξες δύσκολα πιστεύω πως σε βάζει για set και τα βάζει στο river με πολλά φύλλα.. imo call

Δημοσίευση

αφού έχεις φτάσει να κρατάς αυτό το hand στο turn prp ν αποφασίσεις του vilain το range αν σε κερδίζει η όχι...δεν μπορείς να κανείς call και fold στο river ...γνκ μ αυτό το stack του vilain το hand είναι πάντα έτοιμο ς αυτό το σποτ δλδ δεν έχει draws ...είσαι η all in turn η fold ..το call δν υπάρχει σαν επιλογή...

@stikis γιατί να μην τον βάζει σε set ? action έχει check flop κ μετά lead bet turn και έχει call από το bb ..τους κάνει σχεδόν min raise για να τους έχει κ στο river ...πιστευω έχει τα nuts ...h 88 99 ΤΤ...τη άλλο θα μπορούσε να έχει checkarei flop και μετά min raise turn με tetoio effective ?

greggr δεν έχεις call μ αυτό το hand ς αυτό το σποτ pre

Δημοσίευση

FOLD και συνεχίζεις .... με 20BB

Το 8 τον χτύπησε ... είτε 888 η JQ. Ίσος ακόμα και τη χαμηλή κέντα... αφού παίζει και με 23/22.

99,1010, overpair ακόμα και 9 10 θα έβγαζε BET στο flop in position απέναντι στα blinds με αυτό το board . Και λογικά θα bettare και το flush draw . Αλλά αυτός checkarei και παίρνει το free card του .

Τώρα στο turn εσύ κανείς leed και το BB flatarei και ο villain βγάζει ένα raise που φωνάζει για έτοιμο χέρι και δύναμη . 888,qj. Με 6 τραπέζια ανοιχτά δεν νομίζω να το κάνει χωρίς κάτι από τα δύο. Παντός εκεί είσαι all in η fold ....

Στο ρίβερ πάλι fold ....

Και με 23/22 του βιλλαιν γιατί να μην του βγάλεις ένα ωραίο 3 bet pre και αν στα γυρίσει fold ....

Ένα άλλο line είναι να κανείς lead από το flop Αλλά μάλλον το πήγαινες για C / R

Δημοσίευση

Όντως το play μου δεν μου αρέσει και όντως πήγαινα για c/r flop... Επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει παίχτης σε αυτά τα stakes που θα κάνει min c/r το turn με draw ή αέρα για να πάει σε μπλόφα στο river ενάντια σε 2 παίχτες...Άρα δέν γίνεται να μην έχει τίποτα made στο turn.

@souramaliki με δεδομένο ότι bb δεν θα squeezarei σχεδόν πότε, καθώς είναι πολύ passive (κατι που βέβαια δεν ανέφερα), είναι τόσο τραγικό το call pre?

@stickis θα εκτιμούσα μια ανάλυση έχοντας ως δεδομένο το check στο flop, γιατί αν leadaroume (πόυ είναι και πιο σωστό βέβαια) όντως το χέρι πάει πολύ πιο εύκολα.

Δημοσίευση

ο supernova δε περιμένει ν πιάσει χέρι για να κερδήσει το pot . μπορεί εξίσου εύκολα να έχει missed flush draw η str8 draw ,το raise turn και shove river είναι αρκετά συχνό παίξιμο σε τέτοια χέρια . από τη στιγμή που κανείς call στο turn νομίζω πως πρέπη να κανείς και call στο river . εσύ τη σκεφτόσουνα όταν έκανες το cal στο turn ? ότι αυτός ο παίχτης δε θα βαραγε το river ? αλωστε όπως έχεις παίξει το χέρι δεινεις την εντύπωση πως είσαι σε draw

PS . δε νομίζω ψω αυτός ο παίχτης έκανε raise από αυτή τη θέση με QJ . εκτός και αν ήταν πολύ passive το τραπέζι .

Δημοσίευση

άποψη μου, καταρχάς preflop εδώ με τα 4αρια είναι fold η 3bet. Αλλά αν θες μια στο τόσο να κανείς call εκεί se minraise ok whatever. Τώρα postflop δεν katalavainw τον προβληματισμό σου.. μετά το raise του η θα τα βάλεις όλα στο turn (λογικά αυτό θα κανα) η θα κανείς call/call. Αν έχει 88 J7 ή ότι άλλο μας κερδίζει, good for him st @@ μας..next tour

Δημοσίευση

@ souramaliki : Δεν είπα ότι δεν τον βάζουμε εμείς σε σετ είπα ότι αυτός δύσκολα μας βάζει σε σετ διότι το play μας αντιπροσωπεύει και φύλλα τύπου 77 Α10 ΑJhh ...

θεωρώ πολύ δυνατό το play του και ότι αντιπροσωπεύει πολύ σωστά τα nuts (or smth close to nuts ) ωστόσο σκεπτόμενος το χέρι από τη σκοπιά του θεωρώ πως έχει αντιληφθεί έτσι την κατάσταση και στο συγκεκριμένο χέρι είναι polarized το range του και για αυτό κάνω call ,

@ greggr : δεδομένου του check στο flop (με το οποίο δε διαφωνώ και το lead και το check είναι οκ, το τι είναι πιο σωστό πάει ανάλογα με τις καταστάσεις) φτάνουμε κατευθείαν στο turn .. δεδομένου του action δύσκολα υπάρχει hand που θα μας πληρώσει και φυσικά να κερδίζουμε (όπως πχ overpair or top pair ) οπότε αν είναι να πάρουμε call από κάτι μάλλον θα είναι από draw οπότε -όχι φυσικά ότι με το bet σου έχεις δώσει τα odds - απλά θα επέλεγα λίγο μεγαλύτερο ποντάρισμα και για να κάνω πιο δύσκολη την απόφαση για τους αντιπάλους μου αλλά και να αποθαρρύνω κάποιο πιθανό Light raise / semi bluff .. τώρα δέχεσαι raise και για εμένα η πάσα τελειώνει εκεί , σε εκείνο το σημείο πρέπει να πάρεις την απόφαση σου και ή να τα βάλεις ή να πας πάσο.. call δεν υπάρχει για μένα.. είσαι out of position δημιουργείς ένα pot των 15Κ και έχεις από πίσω 10Κ ...το ριβερ δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αν κέρδιζες κερδίζεις και αν χάναμε χάνουμε .. απλά είσαι σαν τερματοφύλακας που περιμένει πέναλτι! και φυσικά όπως σου είπα και πιο πάνω η δική μου απόφαση είναι όλα στο turn δεν το πετάω το set εδώ για κανένα λόγο

Δημοσίευση

Όντως το σωστό play είναι λιιιγο μεγαλύτερο bet στο turn έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο το shove μας σε ενδεχόμενο raise του. Όντως ο stickis έχει δίκιο, το χέρι πρέπει να τελειώσει στο turn με τον έναν ή άλλο τρόπο.

Για την ιστορία, το χέρι το πήγα fold στο river. Ήμουν έτοιμος για instant call αν έλεγε κάτι λιγότερο απο ρέστα, όχι ότι έχει κάποια διαφορά το να μείνω με 3-4κ, αλλά σαν betting pattern. Απλά όσες φορές έχω δεί να βάζει κάποιος above avg παίχτης που παίζει 6+tour ρέστα στο river σε μικρά tour, έχω δεί πάντα nuts ή close to, ποτέ κάτι άλλο.