tavou Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπέρα forum Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τη παίζει με το registration τον side events του EPT !Το registration ανοίγει την ίδια μέρα του event η ας πούμε θα ανοίξει την δευτέρα και θα βορουμε να γραφτούμε τότε και για side event της κυριακής? Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καπιο CAP για τα side events ?Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπέρα forum Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τη παίζει με το registration τον side events του EPT !Το registration ανοίγει την ίδια μέρα του event η ας πούμε θα ανοίξει την δευτέρα και θα βορουμε να γραφτούμε τότε και για side event της κυριακής? Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καπιο CAP για τα side events ?Ευχαριστώ εκ τον προτέρων γιατί δεν περνεις ένα τηλ στο κασινο να ρωτήσεις? δεν νομίζω να πάρεις πιο σίγουρη απάντηση από αυτήν των υπευθύνων. νομίζω αυτό είναι το τηλέφωνο (+302 744 060 300) partous ...pes mas kai emas Παράθεση
HostMichaliH Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Γεια σας,Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για τα side events η περίοδος εγγραφών ξεκινά στις 7 το πρωί της μέρας που θα παιχτεί το κάθε τουρνουά. Επίσης, θα υπάρχει αργοπορημένη εγγραφή (late registration) μέχρι και το τέλος του 2ου επιπέδου.Οι θέσεις (και τα κουπόνια) θα μοιράζονται μόνο 1 ώρα πριν το εκάστοτε τουρνουά.Όσο για τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών (cap) θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους. Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο cap αλλά όπως πάντα, όσο πιο σύντομα κάνετε την εγγραφή σας τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα να παίξετε.Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο πολύ ευέλικτοι με το cap όσο γίνεται.Περιμένουμε να σας δούμε όλους στο Λουτράκι. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 άρα άμα θέλουμε να παίξουμε ένα event της κυριακής μπορούμε να γραφτούμε ΜΌΝΟ την κυριακή έτσι? όχι ας πούμε από σάββατο ! σωστά ? Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 για τα side events η περίοδος εγγραφών ξεκινά στις 7 το πρωί της μέρας που θα παιχτεί το κάθε τουρνουά.σωστά ! Παράθεση
gkaraman Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπερα. Σημερα που μιλησα τηλεφωνικα με Λουτρακι μου ειπαν οτι εχουν ανοιξει απο τωρα οι εγγραφες για ολα τα side events? Αν θελετε επιβεβαιωστε το καποιος και απο κοντα και πειτε μας αν γινεται οντως. Το structure και οι αλλαγες στα blind levels στα side events ξερετε αν θα ειναι συμφωνα με αυτο?http://www.europeanpokertour.com/tournaments/structure/side-events/Good luck! Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 κι εμενα πηρε φιλος μου τηλεφωνο και του ειπαν αυτο ακριβως..πως εχουν ανοιξει δηλαδη οι συμμετοχες για ολα τα side events κι επισης πως τα περισσοτερα απ αυτα εχουν CAP 200 κι ενα νομιζω 300... Παράθεση
GS1821 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 ..Έχουν ανοίξει όλα τα side events και πραγματοποιούνται εγγραφές . Χθές βρισκόμουν στο Λουτράκι και γινόταν ένας ψιλοχαμός ...Από οτι είδα τα περισσότερα έχουν CAP 200 Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 για να κλήσουμε θέση για κάποιο side event μόνο απευθίας από το λουτράκι η υπάρχει και άλλος τρόπος? Παράθεση
Recommended Posts