Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

EPT loutraki side events ragistration + CAP?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα forum :)

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τη παίζει με το registration τον side events του EPT !

Το registration ανοίγει την ίδια μέρα του event η ας πούμε θα ανοίξει την δευτέρα και θα βορουμε να γραφτούμε τότε και για side event της κυριακής?

Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καπιο CAP για τα side events ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

Δημοσίευση
Καλησπέρα forum :)

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τη παίζει με το registration τον side events του EPT !

Το registration ανοίγει την ίδια μέρα του event η ας πούμε θα ανοίξει την δευτέρα και θα βορουμε να γραφτούμε τότε και για side event της κυριακής?

Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καπιο CAP για τα side events ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

γιατί δεν περνεις ένα τηλ στο κασινο να ρωτήσεις? δεν νομίζω να πάρεις πιο σίγουρη απάντηση από αυτήν των υπευθύνων. νομίζω αυτό είναι το τηλέφωνο (+302 744 060 300) partous ...pes mas kai emas :)

Δημοσίευση

Γεια σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για τα side events η περίοδος εγγραφών ξεκινά στις 7 το πρωί της μέρας που θα παιχτεί το κάθε τουρνουά. Επίσης, θα υπάρχει αργοπορημένη εγγραφή (late registration) μέχρι και το τέλος του 2ου επιπέδου.

Οι θέσεις (και τα κουπόνια) θα μοιράζονται μόνο 1 ώρα πριν το εκάστοτε τουρνουά.

Όσο για τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών (cap) θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους. Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο cap αλλά όπως πάντα, όσο πιο σύντομα κάνετε την εγγραφή σας τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα να παίξετε.

Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο πολύ ευέλικτοι με το cap όσο γίνεται.

Περιμένουμε να σας δούμε όλους στο Λουτράκι.

Δημοσίευση

Καλησπερα. Σημερα που μιλησα τηλεφωνικα με Λουτρακι μου ειπαν οτι εχουν ανοιξει απο τωρα οι εγγραφες για ολα τα side events? Αν θελετε επιβεβαιωστε το καποιος και απο κοντα και πειτε μας αν γινεται οντως. Το structure και οι αλλαγες στα blind levels στα side events ξερετε αν θα ειναι συμφωνα με αυτο?

http://www.europeanpokertour.com/tournaments/structure/side-events/

Good luck!