Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

potiss... staking ept loutraki side event#15

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαιρεται. το nick μου στην pokerstars ειναι potiss... εδω μπορειτε να δειτε link του opr

http://www.officialpokerrankings.com/po ... ml?t=2&rc=

σκεφτομαι να παιξω το event #15(bi 1.100e ή αλλιώς 1.500$) του ept loutraki

δινω 75% σε 75 shares αξιας 17$ εκαστος (markup 113%) οπως μπορειτε και καλυτερα να δειτε στο site του chipmeup

http://www.chipmeup.com/event/108671/po ... 1100e-1500

θα παιξω το event μονο αν πουλησω ολο το action.

ειναι το 1o μου post αλλα μπορουν να με επιβεβαιωσουν μελη της κοινοτητας αν εχετε αμφιβολιες, ευχαριστω προκαταβολικα! ΓΛ

***To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.

Δημοσίευση

επιτελους το γκανιαν μου αποφασισε να παιξει live tour και να εμφανιστει στην κοινοτητα.μιλαμε για sick stats-ορισμος του grinder!!πολυ λογικο το markup για τετοιο παιχτη,ελπιζω να σου βγει και στο λαιβ οι τρελες που κανεισ online...

5% sent

GL BRO!!!!

Δημοσίευση
δεν έχεις αρκετό δείγμα ρε φίλε

σοβαρά το λες? έχει 5000 mtt και 36000 sngs . τα περισσότερα sngs τον 180 ατόμων. δεν είναι και λίγα . είναι από τους κορυφαίους έλληνες sngs παίχτες .

Πλακίτσα έκανε φυσικά. Τεράστιο δείγμα και πολλααά κέρδη. :o Γενικά φοβερά stats!

Δημοσίευση

χμμ πεμπτη σημερα και απο τι φαινεται πρεπει να ετοιμαζομαι για λουτρακι ,μου εχουν μεινει μολις 5 shares διαθεσιμα...

The KatanaGr 1%

liondani 5%

zanowin 5%

pantel .gr 5%

souliskex 5%

aokara09 3%

didos69 3%

faguvimtu 1%

eoseosoe 1%

kotsospoly 1%

royalduck4 3%

hulk ~2s3s 3%

ceremounis 1%

gkpvao 12%

panost3 2%

roulisma 10%

nitroqqq 3%

batrobot 1%

joka777 1%

john4kos 4%

Δημοσίευση
2% από μένα αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο.ενημέρωσε με για μεταφορά σε ποκερσταρς.αλλιώς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση. ;)

ναι μου εχουν μεινει 2 τελευταια οποτε εαν κανεις τη μεταφορα σε ποκερσταρς κλεινω και ανακοινωνω τη τελικη λιστα με τα μεριδια. :|:)