Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κάθε σχόλιο και άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μulti - Table Tournament. Blinds 25/50 . Starting Stacks 3.000 Chips.

Eίμαι στην Cutoff με 3.600 μαρκες. Έχω :Aheart::Kheart: .

O UTG+2 (3.900 chips), ο οποίος είναι αρκετά επιθετικός postflop σε όποια hands έχει κάνει raise preflop, κάνει raise στις 100 μαρκες. Κάνω re-raise στις 300. Big Blind (3.100 chips) calls, UTG+2 Calls.

FLOP (925) : :Adiamond::4club::9club:

BB Checks, UTG+2 Checks, Hero Bets 580. BB Calls, UTG+2 calls (!)

Turn (2.665) : :5diamond:

BB Checks, UTG+2 Bets 3.020 and is ALL-IN

Hero?

Δημοσίευση

Και για μένα, να είμαι ειλικρινής... Δεν ξέρω πόσο συχνά βεβαια κάποιος ραντομάς θα έκανε τετοιο move με Ace suited σε Σπαθιά, και χειρότερο kicker από το δικό μου. Υποθέτω, όχι ΄τοσο συχνά προφανώς για να δικαιολογείται κάποιο call εδώ...

Δημοσίευση

Easy fold imo ... η αλήθεια είναι ότι το μόνο που βγάζει νόημα εδώ είναι να κρατάει Α5 ο παίκτης και απλά επειδή έχει 2 flushdraw κάτω να ήθελε να το τελειώσει εδώ... Δε μου βγάζει κάτι άλλο νόημα.. Είναι και 3-way action δύσκολα μπλοφάρει ο παίκτης εδώ.. Πιστεύω ότι όσο randomas και να είναι με φύλλα που κερδίζουμε θα έκανε κάποια κίνηση στο flop (πχ ΑQ , AJ , Ax cc ,ξερό fd ) δεν έχει λόγο ξαφνικά να τρελαθεί στο turn .

Δημοσίευση

το μόνο που βγάζει νόημα είναι 99 που για κάποιο λόγο δεν έκανε 3bet flop .

αν είναι random πιο πιθανό είναι να c/r στο flop AcXc - Α9 παρά set (2pairs σε αυτό το flop 100% raise απτό 100% τών παικτών αλλά set μερικοί το τραβάν απτά μαλιά),Α4 -Α5 δεν θα έκανε raise pre ,αν ήταν να κάνει bet AQ θα το έκανε στο φλοπ,να καρφώνει isd +fd λίγο δύσκολο..

obv είσαι πάσο με tptk εδώ αλλά χωρίς stats who knows ...