greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Hero is seated with €198.99Villain is seated with €54.75Hero Posts big blind of €0.50Villain Posts small blind of €0.25Dealing cardsHero: Villain Raises to €1.50Hero Raises to €4.50Villain Calls €3.00Flop: Hero Bets €6.00Villain Calls €6.00Turn: Hero Bets €13.00Villain Calls €13.00River: Hero ChecksVillain Bets €31.25 (ALL-IN)Ο villain μας έχει κάνει ήδη 2 τεράστιες μπλόφες στο river με total air ...τί πρέπει να κάνουμε εδώ? Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Πριν φωνάξετε μερικοί το χέρι δεν είναι δικό μου αλλά του dmelisourgos αλλά παίζει ακόμα και είπα να το ποστάρω εγώ... Παράθεση
AAAA on flop Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αφού το χέρι είναι του μελισουργού auto call !!!! (πως σε ξέρω ρε φίλε)! Εδώ νωμίζω δεν είναι και ότι καλύτερο το call σε γενικές γραμμές τώρα δεν ξέρω τον συγκεκριμένο παίκτη! Παράθεση
nerig7 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 easy fold imo ..... Όσο maniac και αν είναι ο άλλος .. Το μόνο που κερδίζεις είναι το float flop float turn για να βλοφάρει river ..Αν του dineis τέτοιο point τ να πω??? Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Εγώ γιατί όσο το βλέπω πιστεύω στο call ???Εγώ βλέπω ότι χάνουμε μόνο από QQxx KKxx ααχχ και το απρόβλεπτω 9 Q -Κ -Αμε χρώμμα δεν το κάνει ποτέ αυτό το bet στο river οπότε?με ΑΑxx και KKxx θα τρώγαμε 4-bet 100%...Άρα χάνουμε μόνο από ντάμες και 9x ... Παράθεση
nerig7 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Εγώ γιατί όσο το βλέπω πιστεύω στο call ???Εγώ βλέπω ότι χάνουμε μόνο από QQxx KKxx ααχχ και το απρόβλεπτω 9 Q -Κ -Αμε χρώμμα δεν το κάνει ποτέ αυτό το bet στο river οπότε?με ΑΑxx και KKxx θα τρώγαμε 4-bet 100%...Άρα χάνουμε μόνο από ντάμες και 9x ...Δλδ ti πιστεύεις ότι κρατάει? Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Total air !!! Δεν μπορώ να δω από τί χάνουμε εδώ...Εσένα πιο χέρι σε φοβίζει πιο πολύ? Παράθεση
nerig7 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Total air !!! Δεν μπορώ να δω από τί χάνουμε εδώ...Εσένα πιο χέρι σε φοβίζει πιο πολύ?Τη από τη χάνουμε Έχει άνετα ΚΚ QQ η 9x ..Αυτό π με φοβίζει εμένα είναι ότι το μόνο π κερδίζουμε είναι τ total air ..Άμα έχεις τέτοιο ρεαδ oti έκανε float 2 streets για να shovarei river κάνε call τ να πω αλλά μ φαίνεται ακραίο .. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 αυτός δηλαδή δεν φοβατε τίποτα???Αν είχαμε πχ ΑΑxx πάλι έτσι δεν θα το παίζαμε?Αυτός γιατί δηλαδή αν έχει Q9 να κάνει all in ???τους ρηγάδες ξεχνά τους 1000% θα έκανε raise pre το κάνει σε τεράστιο ποσοστό...άρα μένει μόνο το 9x και οι ντάμες... ,με το 9x εσύ θα έκανες all in στο river ? Παράθεση
scout316 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 αφού τραβήξουμε τα βυζιά μας κε κατεβάσουμε μερικές παναγίες θα πρέπει με καθαρό μυαλό κε νηφαλιότητα να σκεφτούμε κε να καταλήξουμε στο κουμπί που λει κολ , προταπολα για να αγοράσουμε ινφο κε να ξέρουμε με τη αντίπαλο παίζουμε κε καταδευτερων γιατί αν δε βλέπεις τηέχει ο αλός μένεις με την απορία να σε μασουλάει σα το σαράκι κε δεν έχει καθόλου πλάκα Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 αφού τραβήξουμε τα βυζιά μας κε κατεβάσουμε μερικές παναγίες θα πρέπει με καθαρό μυαλό κε νηφαλιότητα να σκεφτούμε κε να καταλήξουμε στο κουμπί που λει κολ , προταπολα για να αγοράσουμε ινφο κε να ξέρουμε με τη αντίπαλο παίζουμε κε καταδευτερων γιατί αν δε βλέπεις τηέχει ο αλός μένεις με την απορία να σε μασουλάει σα το σαράκι κε δεν έχει καθόλου πλάκαΣαν randomia μου ακούγετε αυτό φίλε ςοητ316...Ούτος η άλλος το read το έχουμε, τον έχουμε πιάσει ήδη 2 φορές να κάνει τρελές μπλόφες, αλλά τότε είχαμε nuts !!! Παράθεση
alexandros_petridis Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 αφού τραβήξουμε τα βυζιά μας κε κατεβάσουμε μερικές παναγίες θα πρέπει με καθαρό μυαλό κε νηφαλιότητα να σκεφτούμε κε να καταλήξουμε στο κουμπί που λει κολ , προταπολα για να αγοράσουμε ινφο κε να ξέρουμε με τη αντίπαλο παίζουμε κε καταδευτερων γιατί αν δε βλέπεις τηέχει ο αλός μένεις με την απορία να σε μασουλάει σα το σαράκι κε δεν έχει καθόλου πλάκαΣαν randomia μου ακούγετε αυτό φίλε ςοητ316...Ούτος η άλλος το read το έχουμε, τον έχουμε πιάσει ήδη 2 φορές να κάνει τρελές μπλόφες, αλλά τότε είχαμε nuts !!! φίλε δεν το κατέχεις Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 σε ποιον πάει αυτό? Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 το προσεγγίζεις τελείως λάθος... ότι δηλαδή είναι φιξ το 4bet pre με KKxx και as played έχει μόνο μπλόφες? δλδ θεωρείς ότι το QT8x hh που δίνει nut flush στο river δεν valuebetarei all in ?? ότι εσύ τσεκάρεις πάντα full με λιγότερο από pot bet effective ? νομίζω πέρα απ hands όπως KQJx AQTx με Qh δεν κερδίζεις τίποτα άλλο... Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 το προσεγγίζεις τελείως λάθος... ότι δηλαδή είναι φιξ το 4bet pre με KKxx και as played έχει μόνο μπλόφες? δλδ θεωρείς ότι το QT8x hh που δίνει nut flush στο river δεν valuebetarei all in ?? ότι εσύ τσεκάρεις πάντα full με λιγότερο από pot bet effective ? νομίζω πέρα απ hands όπως KQJx AQTx με Qh δεν κερδίζεις τίποτα άλλο...Ίσως δεν διάβασες αυτό που έγραψα πιο πάνω...Έχουμε ένα πόλη δυνατό read ότι το κάνει και πάντα και μόνο με αυτά τα φύλλα!!!εγώ ρωτάω αν πιστεύετε πως έχουμε 33% πιθανότητα να μπλοφάρει με αέρα...Το ξέρω ότι δεν κερδίζουμε τίποτα εδώ... Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 δλδ θεωρείς ότι σε αυτό το action σε 3bet pot με τέτοια effective στο turn 1 στις τρεις ο τύπος έχει χέρι που κάνει float flop - float turn - bluff river σε εσένα που το έχει κάνει ήδη 2 φορές αποτυχημένα .... και όλα αυτά στο plo50 ?? οκ θεωρώ αν όχι ότι είναι λάθος γτ πορφανώς το βλέπουμε τελείως διαφορετικά ...είναι τουλάχιστον -EV Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Για να κλείσει το χέρι, εδώ ο dmelisourgos έκανε τελικά το call και κέρδισε το pot ...Ο villain είχε two top pair ... hero call !!! μπράβο dimitri ... Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 ααα άρα εφόσον έκανε τον ήρωα και έτυχε και κέρδισε ας κλείσει η παρτίδα εδώ δεν χωράει άλλη ανάλυση..gg nh απλά πες μας με τη nick παίζεις να σε βρίσκω να παίζουμε .. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 όχι φίλε σορρυ αν κατάλαβες αυτό, απλώς είχε σταματήσει να σχολιάζετε εδώ και μέρες το post και μερικοί περίμεναν να δουν τη έγινε...Αν θέλεις να συνεχίσουμε τη συζητήσει με τα χαράς... Παράθεση
Recommended Posts