greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Villain κάθεται με €15.86Hero κάθεται με €54.36Hero Μικρ.υποχρέωση (Small Blind) €0.25Villain Μεγ. υποχρέωση (B.Blind) €0.50Μοιράζονται φύλλαHero: Hero Ρελάνς (Raise) σε €1.50Villain Ρελάνς (Raise) σε €4.50Hero Tα βλέπει (Call) €3.00Flop: Villain Ποντάρει (Bets) €9.00 Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Το πιο πιθανό είναι να κρατά AAxx γιατί δεν τον είδα να ξανακάνει επί πολύ ώρα raise ... Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 αλλά 11 για 31 σύνολο που θα είναι στο ποτ δηλαδή ... θέλεις 33% (μοιάζει με ένα χέρι που έβαλε πριν λίγες μέρες ο mellisourgos ) οριακό δηλαδή μάλλον έχει overpair και στην καλύτερη περίπτωση που δεν έχει flush draw η κάποιο παρομοίο str8 draw ψάχνεις 2*7 4*10 4*6 4*3 4*4 και 4*8, σύνολο 18 φύλλα σε turn και river ... σε περίπτωση f draw βγάλε 5 spades 13 out συνολικά γενικά οριακό το call που έχεις να κανείς, εγώ μάλλον από την στιγμή που είναι η πρώτη φορά που έκανε 3bet και τo stack του είναι μικρό μάλλον θα πήγαινα fold pre , ενώ αν έβλεπα flop ίσως fold ίσως call αναλόγως , θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι ξέρω τη θα έκανα Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Όντως το χέρι μοιάζει πολύ με το χέρι που ανέβηκε προχτές. Και πάλι έχουμε ένα είδος rap (αν έχει overpair ) ... +1 backdoor Giorgoskey συμφωνώ σε όσα έγραψες το μόνο που δεν καταλαβαίνω, αλλά το γράφετε όλοι είναι το foldpre !!! Αφού "ξέρω" τι κρατάει για πιο λόγο να foldarw ??? Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 μην παίζετε hup vs shortstackers δεν έχει value , εύκολο repot είσαι Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 ακριβώς λόγω τoυ stack ... ξέρεις ότι θα potarei με aa σε οποιοδήποτε flop Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 μην παίζετε hup vs shortstackers δεν έχει value , εύκολο repot είσαιΓιατί δεν έχει value ???Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο... Ανεβαίνει το fish επίπεδο επιδει έφαγε ένα bad beat και σου κάνει κατάθεση μισή στάκα! easy money (αν δεν υπήρξαν και ****** με το hit and run )....... Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 ακριβώς λόγω τoυ stack ... ξέρεις ότι θα potarei με aa σε οποιοδήποτε flopΑκριβώς επειδή "ξέρω" ότι θα ποτάρει αν χτυπήσω two pair ή κάτι σαν το παραπάνω θα έχω εύκολο call . Τώρα όμως είναι πόλη οριακό γι αυτό το postarw ... Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 ακριβώς λόγω τoυ stack ... ξέρεις ότι θα potarei με aa σε οποιοδήποτε flopΑκριβώς επειδή "ξέρω" ότι θα ποτάρει αν χτυπήσω two pair ή κάτι σαν το παραπάνω θα έχω εύκολο call . Τώρα όμως είναι πόλη οριακό γι αυτό το postarw ...καταρχήν να χτυπήσεις 2 pair στο flop ακόμα και στο omaha η πιθανότητα είναι μικρή 10 % περίπου οπότε δεν μπορείς να κανείς call σε κάθε 3bet με αυτό το σκεπτικό επίσης όταν γράφεις σαν το παραπάνω και εύκολο call δεν μπορείς μετά να γράφεις οριακό Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 το χερι μου είχει 2 χρώμματα επίσης με flush draw και μια επαφή τα βάζω με χαρά... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 το χερι μου είχει 2 χρώμματα επίσης με flush draw και μια επαφή τα βάζω με χαρά...Ναι αλλά για να είναι profitable αυτό πρέπει να ξέρεις ότι ο Villain θα στα βάλει με ένα σκέτο overpair. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 το χερι μου είχει 2 χρώμματα επίσης με flush draw και μια επαφή τα βάζω με χαρά...Ναι αλλά για να είναι profitable αυτό πρέπει να ξέρεις ότι ο Villain θα στα βάλει με ένα σκέτο overpair.ναι όντως με αυτό το read αλλά το πιο πιθανό είναι να το κάνει!!!! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 μην παίζετε hup vs shortstackers δεν έχει value , εύκολο repot είσαιΓιατί δεν έχει value ???Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο... Ανεβαίνει το fish επίπεδο επιδει έφαγε ένα bad beat και σου κάνει κατάθεση μισή στάκα! easy money (αν δεν υπήρξαν και ****** με το hit and run ).......πως γίνετε να έχει value αδερφέ όταν ehei 15$ στο table κ εσύ 50$ θες να μου εξηγήσεις ? Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 το ξέρω πως οι περισσότεροι διαφωνείτε με αυτό αλλά όταν ο άλλος ανεβαίνει stake από πόλη πιο χαμηλά απλά είναι πολύ κατώτερος σου και χωρίς κανένα περίεργο move , αφού δεν έχουμε και το βάθος για τέτοια, του περνούμε τα λίγα του ... Παράθεση
Recommended Posts