greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Villain κάθεται με €178.64Hero κάθεται με €166.31Hero Μικρ.υποχρέωση (Small Blind) €0.50Villain Μεγ. υποχρέωση (B.Blind) €1.00Μοιράζονται φύλλαHero: Hero Ρελάνς (Raise) σε €3.00Villain Tα βλέπει (Call) €2.00Flop: Villain Ντούκου (Check)Hero Ποντάρει (Bets) €6.00Villain Ρελάνς (Raise) σε €24.00Hero Ρελάνς (Raise) σε €78.00Villain Ρελάνς (Raise) σε €175.60 (ALL-IN)Hero Tα βλέπει (Call) €85.30 (ALL-IN)έκανα καλά που τα έβαλα έτσι?ξέρω θα πείτε προφανώς, αλλά αν μου καλύπτει και το χρώμμα??? Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 μάλλον έχεις πέσει σε set , το πρόβλημα είναι ότι ίσως έχει και flush draw μαζί η str8 draw ... ίσως kk η 66 και κάποιο draw μαζί εσύ με wrap και f draw δεν είχες και πολλές επιλογές εκτός του shove έτσι πως πήγε .. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Το ερώτημα είναι αν είναι σωστό το re -raise στα 78 η αν θέλω να δω πρώτα το turn ... Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 εντάξει εφόσων έχεις pos μπορείς να το παίξεις και πιο slow αλλά κ έτσι όπως παίχτηκε νομίζω το ίδιο profitably είναι...τώρα εξαρτάτε και από το πόσο foldarei ο villain σε ενδεχόμενα scare cards αν foldarei πολύ ίσως είναι καλύτερα έτσι όπως παίχτηκε .... Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 εντάξει εφόσων έχεις pos μπορείς να το παίξεις και πιο slow αλλά κ έτσι όπως παίχτηκε νομίζω το ίδιο profitably είναι...τώρα εξαρτάτε και από το πόσο foldarei ο villain σε ενδεχόμενα scare cards αν foldarei πολύ ίσως είναι καλύτερα έτσι όπως παίχτηκε ....Δυστιχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον αντίπαλο μας. πρώτη φορά παίζουμε μαζί του... Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Το ερώτημα είναι αν είναι σωστό το re -raise στα 78 η αν θέλω να δω πρώτα το turn ...αν ήθελες να δεις το turn φτηνά ας έκανες check .. από την στιγμή που potareis και δεχεσε 3bet δεν έχεις flat η fold , έπρεπε να το σκεφτείς από την αρχή αυτό Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω check behind με αυτό το χέρι... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Ναι δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κάνει check behind με wrap + flush draw με το φόβο ότι θα φτάσει το χέρι τελικά στο all in. Η καλύτερη κίνηση είναι μάλλον το call στο 3bet και μετά πράττεις αναλόγως:1) Αν στο turn βγάλεις straight, κάνεις raise στο ενδεχόμενο bet του.2) Αν βγάλεις χρώμα κάνεις call. i) Αν κάνει bet και στο river τότε δύσκολη απόφαση, αλλά μάλλον fold. ii) Αν κάνει check, συγχαρητήρια κερδίσατε. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 καλά ούτε και εγώ θα εκανα check behind εκεί απλά σου είπα αν ήθελες να δεις φτηνό turn ..Ναι δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κάνει check behind με wrap + flush draw με το φόβο ότι θα φτάσει το χέρι τελικά στο all in. Η καλύτερη κίνηση είναι μάλλον το call στο 3bet και μετά πράττεις αναλόγως:1) Αν στο turn βγάλεις straight, κάνεις raise στο ενδεχόμενο bet του.2) Αν βγάλεις χρώμα κάνεις call. i) Αν κάνει bet και στο river τότε δύσκολη απόφαση, αλλά μάλλον fold. ii) Αν κάνει check, συγχαρητήρια κερδίσατε.υπάρχει flat εκεί;;χμμμμ σαν να παίζουμε με ανοικτά χαρτιά είναι , ας του γράφαμε στο chat ναι έχω draw Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 υπάρχει flat εκεί;;χμμμμ σαν να παίζουμε με ανοικτά χαρτιά είναι , ας του γράφαμε στο chat ναι έχω drawΧα χα χα χα +1 Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Σωστό. Αλλά τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε έτσι vs set; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Σωστό. Αλλά τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε έτσι vs set;όντως ti να κάνουμε να τα βάλουμε ενώ είμαστε φαβορί να κερδίσουμε το pot ?whateva Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Σωστό. Αλλά τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε έτσι vs set;όντως ti να κάνουμε να τα βάλουμε ενώ είμαστε φαβορί να κερδίσουμε το pot ?whatevaΑπό πότε το 50% θεωρείται φαβορί; Εγώ νόμιζα ότι λέγεται coinflip.whateva Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Σωστό. Αλλά τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε έτσι vs set;όντως ti να κάνουμε να τα βάλουμε ενώ είμαστε φαβορί να κερδίσουμε το pot ?whateva+1 Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Σωστό. Αλλά τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε έτσι vs set;όντως ti να κάνουμε να τα βάλουμε ενώ είμαστε φαβορί να κερδίσουμε το pot ?whatevaΑπό πότε το 50% θεωρείται φαβορί; Εγώ νόμιζα ότι λέγεται coinflip.whateva+100 Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2011 52% + folding equity + ο αντίπαλος δν ξέρει ότι οπότε repotaroyme έχουμε nuts Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 σκατά 52%... το θέμα είναι ότι είχε αυτό όπου φοβόμασταν ...Το θέμα είναι αν μπορούμε να το γλιτώσουμε... Παράθεση
scout316 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 εκπλισομε με τα μεγαλοφιοι σου play , στην πρώτη σκέψη όλοι θέλουμε να πάμε πάσο αλλά αν σκεφτείς oti έχεις βλοκκερς στο str8 φλας νομίζω ότι ταβαλες πόλη καλά ,ένα σποτ που μόνο ένς πόλη ebiros κε καλός πεκτης θα boruse να πάρει τη σωστή απόφαση αν συνεχίσεις να παίζεις τόσο καλά νομίζω ότι πόλη σιδωμα θα βγάλεις πάαααααρα πολλά λεφτά φίλε μου , ο ναι , πάαααρα πολλλά λεφτά. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Τί ακριβώς κανείς τώρα???παρακαλάς να σε κάνουν ban για να γκρινιάζεις μετά ?ή θες να κανονίσουμε ένα hu plo σε οποία εταιρία θες (έως plo 100)...???αν δεν έχεις σε παίζω και plo 2!!! αλλά μετά να ποστάρεις ποσά έχασες.... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2011 52% + folding equity + ο αντίπαλος δν ξέρει ότι οπότε repotaroyme έχουμε nutsΝαι 52% έχουμε αν ο άλλος δεν κρατάει set ΚΚΚ ή 666. Επίσης δεν πρέπει να κρατάει flush draw, backdoor flush draw ή κάποιο straight draw. Μόνο έτσι ξεπερνάμε το 50% αν έχει set. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 οκ πιτσευω πως το χέρι τελειώνει εδώ (γιατί πλέων σταματήσαμε να μιλάμε για το χέρι)... Τουλάχιστον εγώ έμαθα ότι ήθελα, ευχαριστώ όλους όσους πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν ... Παράθεση
Recommended Posts