PooosoAtyxos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Γεια σας με λένε μένιο και είμαι καινούριος στο site σας.Παίζω πόκερ εδώ και ένα χρόνο ωστόσο δηλώνω ακόμα αρχάριος.Δεν έξω επιτεύγματα στο χώρο του online πέρα από μια καλή πορεία στο zynga στο facebook (πριν μ hackaroun το account ) ενώ αργότερα δειλά δειλά ξεκίνησα να παίζω με πλαυμονευ στη stars όπου οφείλω να παραδεχτώ πως το επίπεδο ήταν σαφώς υψηλότερο.Με φίλους παίζω συχνά σε homegames όπου έξω κέρδη γύρω στα 200ε τους τελευταίους 6 μήνες(παίζουμε 3-4 φορές την εβδομάδα cash η sng με 5ε buy in ).Θα ήθελα αν γίνεται και χωρίς να σας κουράζω να μου πείτε αν αξίζει να κάνω κατάθεση με πραγματικά λεφτά,σε ποια εταιρεία,αν θα είναι ασφαλή τα λεφτά μου,γιατί φοβάμαι αυτά που ακούω κατά καιρούς περί rigged κτλ.Σκέφτομαι ν κάνω κατάθεση 25ε(τόσα έξω sry αν φαίνονται λίγα) και θέλω κάποιο μέλος κατά προτίμηση με σχετική εμπειρία να με καθοδηγήσει.Ελπίζω να μην σας κούρασα ευχαριστώ εκ των προταιρων Παράθεση
Themis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Καλώς ήλθες και καλή αρχή.Εταιρείες υπάρχουν πολλές, για να ξεκινησεις. Αυτο που εχω να σου πω εγώ , είναι το εξής : Αν πιστεύεις πως κάτι 'βρωμάει', αν νομίζεις πως το online poker είναι rigged , αν φοβασαι οτι βλεπουν τα φυλλα σου, οτι καθοριζουν το τι θα ερθει στο river ωστε να χανεις, τοτε καλυτερα να μην ασχοληθείς. Δεν στο λέω με επιθετικοτητα ή κακία, μη με παρεξηγησεις. Ομως, ενα βασικο στοιχειο που θα πρεπει να σε χαρακτηριζει ειναι η ψυχραιμια στα bad beats , τα downswings και γενικως τις ατυχες στιγμές. Αν , στην πρώτη χασούρα, αρχίζεις να κατηγορείς τους κλεφτες που κρυβονται πισω απο την οθονη και πατανε κουμπάκια, κλάφτα...Ξεκαθάρισε λοιπόν πρώτα αυτό, και τα υπόλοιπα θα τα βρεις! Καλή τύχη. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Καλώς ήρθες.Αυτά που σου είπε ο Θέμης είναι πολύ σημαντικά για να καταλάβεις αν αυτό το παιχνίδι είναι για σένα ή όχι. Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν για αυτά που πιστεύεις σε οτιδήποτε και αν παίζεις, αλλά αν θέλεις να εξελιχθείς (φαντάζομαι γι' αυτό έκανες εγγραφή στο pokerland) πρέπει να είσαι υπομονετικός και ψύχραιμος. Είναι μάλλον τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας παίχτης poker μαζί με την όρεξη για μελέτη.Όσο για τα site που μπορείς να κάνεις κατάθεση, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών, προσωπικών εμπειριών και απόψεων, και φυσικά προσφορών από τη μεριά των networks. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Η αγαπημένη μου εταιρία (και των περισσότερων παιχτών στον κόσμο) είναι η pokerstars.Καλή αρχή! Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 εμένα πάλι η tilt . γάμω τα ένστικτα έχω ο άτιμος . Παράθεση
PooosoAtyxos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2011 ευχαριστώ για της απαντήσεις σας παιδιά υπομονή έξω αλλά τελευταίο καιρό τρώω άπειρα bad beats στα playmoney που παίζω και όπως είναι φυσιολογικό μ κινήθηκαν απορίες περί αξιοπιστίας κτλ anyway θα κάνω κατάθεση αύριο λογικά ελπίζω να τρέξω καλά και να grindarw ανελέητα μέχρι να φτάσω στο 1ο μαξιλαράκι κ τ 100$ Παράθεση
Recommended Posts