Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Poker Stars $5.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t500/t1000 Blinds + t125 - 9 players

CO: t14139 M = 5.39

BTN: t8715 M = 3.32

SB: t47798 M = 18.21

BB: t11730 M = 4.47

UTG: t10091 M = 3.84

UTG+1: t8135 M = 3.10

UTG+2: t7204 M = 2.74

MP1: t9574 M = 3.65

Hero (MP2): t26511 M = 10.10

Pre Flop: (t2625) Hero is MP2 with :Tdiamond::Aclub:

2 folds, UTG+2 raises to t2000, 1 fold, Hero raises to t6000,

O αρχικώς raiser είναι άσχετος. Αποφασίζω να εκμεταλλευτώ το image μου και το γεγονός ότι ο αρχικός raiser ανοίγει με μεγάλο εύρος φύλλων, και κάνω 3bet (για να δείξω ακόμα μεγαλύτερη δύναμη) για να τον κάνω isolate. Παίζω 14/9 και αν θυμάμαι καλά δεν έχω κάνει 3bet για τα 30 χέρια που είμαι στο τραπέζι.

o Co είναι tight reg, καλός παίκτης,το btn παίζει Loose και είναι δεν είναι κερδοφόρος, το SB είναι tight passive και το bb loose.

Ti φύλλα δείχνω να έχω στο range μου και με τι φύλλα είναι πιθανό να με δει ο αντίπαλος στο btn (αφήνω εκτός τον αρχικό raiser). Είναι καλή κίνηση ? Είμαστε μετά το buble και μένουν 400 άτομα. Είμαι στη θέση 40 περίπου

Δημοσίευση

ο αρχικός έχει 7bb και ανοίγει για τα 2 utg +2 εσύ έχεις το πιο οριακό φύλλο στον κόσμο και ακατάλληλο γι αυτό το action .. πίσω σου οι 3 απ τους 4 έχουν 9,11 και 14 bb ...το avg stack του tour φαντάζομαι κυμενεται

στο stack σου και αποφασίζεις να κινηθείς στα τυφλά...δεν είναι καθόλου καλή κίνηση (-EV ) ότι image και να χεις ...το τουρ σου ς αυτό το stage μ αυτά τα stacks κινείται σε auto pilot ..από πίσω σου το button θα σε δει ακόμα και με 55...(πως γίνεται ο αρχικός ν ανοίγει με μεγάλο εύρος με 7 bb ) ??

φιλικά πάντα ...

Δημοσίευση

Το τουρ είναι turbo ξέχασα να το αναφέρω, μπορεί να το κατάλαβες βέβαια από τα stack . Το btn δλδ ενώ μπορεί να πιέσει με τα blind που έχει είναι καλή κίνηση να τα βάλει 3way με 5ρια???? Οι μισοί παίκτες στο τραπέζι είναι κοντά στο στακ του και ο chip leader του τραπεζιού passive. νομίζω δεν πρέπει να είναι χαρούμενος να τα callarei με 55+.

Εγώ δλδ με τι φύλλα παίζω έτσι ? Σϊγουρα δεν μπορεί να με βάζουν σε αυτό το φύλλο. Συμφωνώ οτί είναι πολύ marginal το φύλλο, αλλά πιο πολλύ το ανέβασα για να αναλύσουμε το range Που με βλέπει το btn.

Ps : εννοείται οτί θεωρώ καλοπροαίρετη την απάντησή σου. Έτσι κι αλλιώς δεν τη θεωρώ και την καλύτερη κίνηση από μέρους μου γι' αυτό και το πόσταρα να πάρω άλλες απόψεις

Δημοσίευση

βσκ δεν το κατάλαβα ότι είναι turbo ..μην ασχοληθείς καθόλου με το hand η θέση σου δεν ς ευνοεί ..find better spot .το btn αφού είναι turbo ,είναι κακός παίκτης και έσπασε το bubble θα τα βάλει πολύ light γενικά και δεν θα τον πολυαπασχολήσει το action ...

Δημοσίευση

λοιπόν,ενώ γενικά σε βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι για hands κτλ .το συγκεκριμένο δεν έχει να προσφέρει τίποτα και σε κανέναν.

πιο πολύ μου κάνει, να φάγαμε light call από το βτν και να χάσαμε,παρά ανάλυση παρτίδας.ο τίτλος λέει isolation στον short .πως ξαφνικά η ερώτηση σου έγινε για το btn ?

και για ποιο λόγο στην αρχή αναλύεις όλους τους επόμενους,ενώ στο τέλος μας ρωτάς μόνο για το btn ? πολύ ύποπτα τα πράγματα...

Δημοσίευση

για να είμαι ειλικρινής είχα μια διαφωνία για το range που μας callaroun , και αναρωτιέμαι στην συγκεκριμένη φάση εάν παίζει ρόλο το image μας. Επίσης πιστεύω οτί το να φάμε call από τα short stack με any pair είναι πιθανό αλλά από μεριάς τους δεν είναι και η καλύτερη κίνηση. Θεωρώ οτί φυσιολογικά δεν πρέπει να φάμε call (εκτός τον αρχικό raiser) παρά μόνο από πολύ δυνατά χέρια 99+,aq+. και θέλω να δω εάν το σκέφτομαι λάθος. Η κίνησή μου θεωρώ οτί είναι λάθος .

Δημοσίευση

Νομίζω οτι το Α10 είναι πολύ δυνατό hand σε turbo τουρνουά. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα μου είναι ο UTG +1 βασικά με τη range κάνει 2χ και με τι all in , αν έχεις κάποιο read . Για το BTN νομίζω 77+ AJ +. Αν και υπάρχουν πολλοί που θα κάνουν call / all in και με μικρότερα ζευγάρια.