dmelissourgos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι PLO100 HU και παίζουμε το πρώτο χέρι εναντίον του συγκεκριμένου αντιπάλου, οπότε δεν έχουμε καθόλου στοιχεία για αυτόν. Το μόνο που παρατηρούμε είναι ότι κάθεται με λίγο λιγότερο από το full stack.Hero is seated with €100.00Villain is seated with €96.80Hero Posts big blind of €1.00Villain Posts small blind of €0.50Hero Villain Raises to €3.00Hero Calls €2.00Flop Hero ChecksVillain Bets €6.00Hero Calls €6.00Turn Hero ChecksVillain ChecksRiver Hero ???Ποιο είναι το σωστό value bet εδώ; Μήπως πρέπει να κάνουμε check / call;Είναι λάθος το line μου μέχρι το river; Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 12-16 αφού θα έκανες ch - call σε bet και fold σε raise Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 με pot 16 και πρώτο μας χέρι εγώ επειδή θέλουμε call θα έλεγα 8.. φιλική τιμή Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2011 @souramaliki Λίγο μεγάλο μου φαίνεται το bet ειδικά γιατί όπως είπες κι εσύ θα πάμε πάσο σε raise.@giorgoskey Το δικό σου bet πάλι μου φαίνεται λίγο μικρό για το flush μας. Λογικά θα κάνει call ένα δεκάρικο με QQxx, KKxx, AAxx.Thanks για τις απαντήσεις σας παιδιά.Κάποιος που να πιστεύει ότι το check / call είναι η καλύτερη επιλογή για να συμπεριλάβουμε τις μπλόφες του; Ή δεν το κάνουμε ποτέ εναντίον random αντιπάλου; Παράθεση
Recommended Posts