Themis Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Multi Table Tournament. Ξεκινήσαμε με 5.000 μάρκες, τα blinds ειναι 50/100.Ειμαι σε Middle Position με 7.100 μαρκες, 8-handed τραπέζι . Παιρνω . Preflop, όλοι πάνε πάσο μέχρι τη δική μου σειρά. Κάνω raise στα 280. Small Blind (5.930) Calls. Δεν εχω ιδιαιτερα reads για τον αντιπαλο, ο οποιος μαλιστα ηρθε στο τραπεζι πριν απο 2 orbits με ελαχιστα μεγαλυτερο stack . Flop (660) : SB Checks, Hero Bets 390, SB Calls.Turn (1440) : Hero Bets 860 , SB Raises 1960Εχω μεινει με 5.570 μαρκες. To SB εχει 3.300 ακομα.Θα ήθελα τη γνωμη σας για το αν προτιμάτε το call εδώ, το shove, ή ενδεχομένως άλλο raise.Επίσης, θα ποντάρατε περισσοτερα preflop / flop / turn ?Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση
Karl_Marx Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Δεν ξέρω σε τέτοια σποτ προτιμώ ποτ control καθώς υπάρχουν πολλά draws οπότε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε μέχρι το ρίβερ προσωπικά θα τ πήγαινα c -call μέχρι ρίβερ εκτός κ αν έβγαινε blank οπότε fold Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2011 Με ΑJ ή J9 το βρίσκω δύσκολο να έχει κάνει call στο flop. Με κάποιο από τα προηγούμενα + flush draw ακόμα πιο δύσκολο να έχει κάνει call, μάλλον θα έκανε raise. Με καλύτερο set το πιθανότερο πάλι να έτρωγες raise σε τόσο wet board. Νομίζω κάπου εδώ εγώ του τα γυρίζω όλα. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2011 dmelissourgos , δεν μπορούμε να βάλουμε το A - J suited μέσα στο range του;;; Εχει να συμπληρωσει 230 και εχει 5900 μαρκες μπροστα του... Παράθεση
Recommended Posts