Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.Νεος σχετικα μιας και πιο ζεστα το χω παρει το θεμα εδω και καποιους μηνες με πολυ διαβασμα και αισθητη βελτιωση και online και live .Παιζω σε pokerstars και δεν εχω κατι ιδιαιτερο να επιδειξω καθως πιο πολλα εχω φαει παρα εχω βγαλει..Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω απο που να ξεκινησω να χτιζω ενα σωστο stack .Επαιζα sng αλλα πλεον ενδιαφερομαι μονο για cash (παιζω 0,05 / 0,10) και τουρνουα.Θα ηθελα μια βοηθεια να επικεντρωθω σε ενα στοχο και βημα βημα να εχω επιτυχια.

Δημοσίευση

ξεκινά με sng αν θες να χτίσεις ένα bankroll είναι ποιο εύκολο από ότι τα cash game σε αυτά τα stake , ξενινα με τα sng 27 ατόμων είναι σχετικά ποιο εύκολα . αλλά θέλει υπομονή μην νομίζεις ότι σε μια μέρα θα γίνει Ivey , και καλή διαχείριση bankroll γιατί ακόμη και τα sng έχουν και εκείνα μεγάλη διακιμανση, να έχεις πάντα 50 Buy In , να το θεωρήσεις σαν το Α και το Ω ... Και φυσικά θα παίξεις Non Turbo , ώστε να μπορείς να παίξεις καλύτερα μην κανείς το λάθος και ξεκινήσεις με τα turbo ,και φυσικά πάνω από όλα υπομονή

Δημοσίευση

Τα sng της stars σε θέμα δυσκολίας είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα mtt. Ασχολήσου μόνο με sng μέχρι 3,5$ έτσι για διδακτικούς λόγους και ξεκίνα ότι mtt υπάρχει απο 5$ και κάτω, παίξε solid abc poker και κάποια στιγμή λογικά θα έρθει και ένα score να δημιουργήσεις λίγο bankroll.