Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε ένα ακόμα τραπέζι PLO10 6-max με loose παίχτες. Το preflop raise μου έγινε κατά λάθος από misclick, ήθελα να κάνω call. Έχουμε εικόνα επιθετικού παίχτη (και φυσικά οι υπόλοιποι δε γνωρίζουν ότι έγινε misclick).

Player1 sits with €10.94

Player2 sits with €11.67

Villain sits with €26.09

PLAYER3 sits with €21.68

Player4 sits with €8.90

Hero sits with €37.70

Hero Posts Big Blind €0.10

Player4 Posts Small Blind €0.05

Hero: :Jclub::Aclub::3diamond::Jdiamond:

Player1 Fold

Player2 Raises to €0.20

Villain Calls €0.20

PLAYER3 Calls €0.20

Player4 Calls €0.15

Hero Raises to €1.20

Player2 Calls €1.00

Villain Calls €1.00

PLAYER3 Calls €1.00

Player4 Calls €1.00

Flop: :Adiamond::6diamond::2heart:

Player4 Checks

Hero Checks

Player2 Bets €0.40

Villain Calls €0.40

PLAYER3 Calls €0.40

Player4 Calls €0.40

Hero Calls €0.40

Turn: :3heart:

Player4 Checks

Hero Checks

Player2 Checks

Villain Checks

PLAYER3 Checks

River: :Jspade:

Player4 Checks

Hero Bets €4.00

Player2 Fold

Villain Raises to €12.00

PLAYER3 Fold

Player4 Fold

Hero ???

Κάνουμε call όπως είναι λογικό, το πολύ μικρό bet στο flop και κάνουμε check στο turn ψάχνοντας το χρώμα. Το river όμως μας δίνει το δεύτερο καλύτερο set και κάνουμε ένα value bet νομίζοντας ότι το pot είναι δικό μας, αφού όλοι έχουν κάνει check στο turn. Παρ' όλα αυτά ο Villain μας κάνει raise. Είναι πιθανό να μπλοφάρει; Μπορεί να κάνει value raise με κάτι που νικάμε ή έχει straight και πρέπει να πάμε πάσο;

Δημοσίευση

Αν ήταν άλλος ένας ή 2 στο pot postflop τότε σίγουρα bet. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με donks και μάλιστα πολλά μαζί οπότε δεν ξέρω αν εξυπηρετεί κάτι το bet. Δεν πρόκειται να διώξουμε κανέναν εκτός κι αν δεν έχει κανένα draw ή επαφή. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό στο τραπέζι. Τεσπα, thanks για την απάντηση, αλλά μάλλον ξέχασες το "as played" part. :)

Δημοσίευση

καταρχήν το raise μπορούσες να το κανείς και χωρίς missclick .. :D

το check στο flop ήταν πολύ κακό για εμένα, από την στιγμή που έγινε όπως έγινε το 3bet pre με τέτοιο flop και draw είναι λάθος να μην potareis εκεί.. το c c μόλις 0.40 ακόμα και στα μάτια του πιο αδύναμου παίκτη φαναρώνει draw εκεί και μάλλον flush draw που είναι και το πιο προφανές

στο turn έτσι όπως πήγε μόνο check μπορούσες να κανείς

river σωστά ποντάρεις και κανονικά είναι σκέτο call αλλά έτσι όπως τους περιγράφεις δεν νομίζω να είχε κανείς str8 και να μην το ποντάρε.. αλλά 12 του μένουν δεν ξέρω, αν νομίζεις ότι θα σε eκάνε call με 2 επαφές βάλτα, γιατί έτσι πως πήγε η κέντα έχει η κατάλαβε ότι έχασες το draw σου η κανένα aj

Δημοσίευση
Αν ήταν άλλος ένας ή 2 στο pot postflop τότε σίγουρα bet. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με donks και μάλιστα πολλά μαζί οπότε δεν ξέρω αν εξυπηρετεί κάτι το bet. Δεν πρόκειται να διώξουμε κανέναν εκτός κι αν δεν έχει κανένα draw ή επαφή. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό στο τραπέζι. Τεσπα, thanks για την απάντηση, αλλά μάλλον ξέχασες το "as played" part. :)

το φύλλο σου παίζει πολύ καλά σχεδόν ότι και να έχουν εκτός αυτού είσαι initial reraiser οπότε repareis κάτι poly καλύτερο απότι έχεις είναι obv bet το φλοπ από το plo5 ως το plo5000 . τώρα ρωτάς αν κανείς call river ουσιαστικά δλδ ρωτάς αν είναι τόσο κακός ώστε να checkarei τα nuts στο turn δν ξέρω αν είναι τόσο κακός πολύ πιθανό να είναι αλλά δν μπορεί κανείς να σου πει αν είναι call η fold ουσιαστικά είναι guessing game προσωπικά θα callara ....

Δημοσίευση

Άρα είμαι τελικά ανάμεσα στο reraise all in (giorgoskey) και στο call (crackLiNg).

@giorgoskey

Δε νομίζω να είναι σωστό το reraise preflop εκεί. Κυρίως γιατί γνωρίζω ότι θα μείνουν πολλά άτομα να δούνε flop.

Αν έκανα bet στο flop και έτρωγα repot τι γίνεται; Τα βάζουμε all in με αυτό το φύλλο;

Δημοσίευση

ε ναι δεν είσαι και πολύ χαρούμενος αν φας repot αλλά σου είπα το φύλλο σου παίζει πολύ καλά σχεδόν ότι και να έχουν εκτός Α με πιο high flush draw η AA που μάλλον είναι απίθανο , δν υπάρχει λόγος να κανείς reraise το river imo h κάνει random βλοφα η ehei nuts κάτι που είναι όντως pithano απλά περνεις πολύ καλά odds για call γιαυτό δν θα foldara

Δημοσίευση
Άρα είμαι τελικά ανάμεσα στο reraise all in (giorgoskey) και στο call (crackLiNg).
reraise all in υπό μια προυποθεση όπως έγραψα
@giorgoskey

Δε νομίζω να είναι σωστό το reraise preflop εκεί. Κυρίως γιατί γνωρίζω ότι θα μείνουν πολλά άτομα να δούνε flop.

δεν είναι δικαιολογία αυτή για να μην φουσκώνεις τα pot όταν έχεις κάτι καλό..
Αν έκανα bet στο flop και έτρωγα repot τι γίνεται; Τα βάζουμε all in με αυτό το φύλλο;
δύσκολη απόφαση αν και για μένα σε αυτό το φλοπ, stacks , παίκτες και με τέτοιο action δεν θα έπαιρνες ποτέ re-pot .. αν ναι μπορούσε να γίνει και με draws οπότε το σκεφτόσουν αναλόγως και ποιος το έκανε