moderator Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πόκερ και γυναίκεςΚαταρχήν να καλωσορίσω τη στήλη του Γιώργου στο Pokerland.Kατά δεύτερον θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί του για το αν το πόκερ και οι γυναίκες μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία.Και θα το κάνω με αποδείξεις΄- όπως ο Ευαγγελάτος.Πάρε να'χεις Γιώργο :D :D AAAAAAAAAAX, μία τέτοια ντήλερ για τις κρύες μέρες του χειμωνα νομίζω ότι είναι ότι πρέπει !!! :woohoo: Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 «Αχ, κοίτα Γιώργο! Όλο καρδούλες είναι στο τραπέζι! Χαχα!»Πολύ Γέλιο!!!!! Παράθεση
PsssT Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Poly kalo, mas agixe olous nomizw!! Παράθεση
baskont Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Ένα βράδυ, μετά από την 3η συνεχόμενη αναβολή εξόδου λόγω πόκερ, η κοπέλα μου αποφάσισε να εκδικηθεί!Κάποια στιγμή που πήγα στην τουαλέτα, έγραψε στο chat του τραπεζιού τη φράση:"Ι'm gay"Ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα στη συγκεκριμένη εταιρεία... Παράθεση
kalakos Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 ego ekana kati aplo akousa mia dio fores tin frasi "prepi na peksis?" kai apofasisa na tis matho ta vasika tis kopelias mou kai tora pezi kai afti kai exo iremo to kefalaki mou... Παράθεση
genok Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 poliscas έγραψε:Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πόκερ και γυναίκεςΚαταρχήν να καλωσορίσω τη στήλη του Γιώργου στο Pokerland.Kατά δεύτερον θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί του για το αν το πόκερ και οι γυναίκες μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία.Και θα το κάνω με αποδείξεις΄- όπως ο Ευαγγελάτος.Πάρε να'χεις Γιώργο :D :D stayro mia erwthsi an moy epitrepeis (ypothetw tha moy epitrepeis)to eteron hmisy den diavazei pokerland?ypothetw pws oxi giati an diavaze den nomizw na ekanes ayto to post(pantofla gar) Παράθεση
moderator Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Κοίταξε Κώστα μετά από 12+ χρόνια σχέσης, το καλό είναι ότι ορισμένα πράγματα ξεπερνιούνται, ή ...απλά συνηθίζονται.Για παράδειγμα το μάτι είναι ελεύθερο να θαυμάζει όλα τα ωραία που έχει να προσφέρει η φύση! :D:D:D:D:D Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Exo na kano mia sovari protasi:Sekathe main event tha yparxei ena mikro side event gia gynaikes mono. Pistevo oti thea paei poli kala, isos arxisei san ena 6-handed sit-n-go alla mporei na exelixtei se kati pio megalo.Etsi tha mathoume kai pios einai pio kalos daskalos, lol. Ego pantos tin dikia apo tin nea xronia tin vazo se entatiko programa mathimaton poker. Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 poliscas έγραψε:Κοίταξε Κώστα μετά από 12+ χρόνια σχέσης, το καλό είναι ότι ορισμένα πράγματα ξεπερνιούνται, ή ...απλά συνηθίζονται.Για παράδειγμα το μάτι είναι ελεύθερο να θαυμάζει όλα τα ωραία που έχει να προσφέρει η φύση! :D:D:D:D:DΤο βλέπειν επιβάλλεται, το πράττειν απαγορεύεται... 12+ χρόνια...; :S Οι μόνες γυναίκες που ξέρω τόσα χρόνια είναι η μάνα μου κα η αδελφή μου... :laugh: :laugh: Παράθεση
genok Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2007 poliscas έγραψε:Κοίταξε Κώστα μετά από 12+ χρόνια σχέσης, το καλό είναι ότι ορισμένα πράγματα ξεπερνιούνται, ή ...απλά συνηθίζονται.Για παράδειγμα το μάτι είναι ελεύθερο να θαυμάζει όλα τα ωραία που έχει να προσφέρει η φύση! :D:D:D:D:Dswstos o paikths alla an soy kanei kamia parathrhsi pes ths me sygxwreis parasyrthika apo ta big bubble :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
venily Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2007 Poli kalo to arthro sou giwrgo. Ekei eidika me tis kardoules mamithika sto gelio...Sinexise etsi Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2007 Γιώργο η διευκρίνηση στο τέλος δεν χρειαζόταν.Οσοι γνωρίσαμε την "Vladanova" (Ζωή), είμαστε σίγουροι οτι δεν την αφορά το άρθρο.Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι πότε πέφτει"παντόφλα". Πρίν, κατα την διάρκεια, ή μετά το ΄τελος του τουρνουά?Φουκαρά Γιώργο, τι να πεις και εσύ.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2007 Πολύ ωραίο Γιώργο, κι εγώ εκεί με τις κούπες γέλασα πολύ μαζί με τη δικιά μου! Της άρεσε αρκετά κι αυτηνής βλέπεις, δεν είναι άσχετη με το είδος! Να φανταστείτε υπήρξε ένα σύντομο χρονικό διάστημα όπου ήταν συνολικά πιο κερδισμένη στο πόκερ από μένα όταν είχα ένα downswing στο bankroll μου παίζοντας μόνο στα greek freeroll του paradise poker!Είμαι πάρα πολύ τυχερός πάντως στον τρόπο που αντιμετωπίζει το παίξιμό μου (βέβαια δε λιώνω στο παιχνίδι και τόσο συχνά με τις ώρες...) Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2007 poliscas h foto einai dikia sou h thn vrikes kapou? einai s afthn o matt damon?(rounders) Παράθεση
moderator Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2007 Όχι δεν είναι δικιά μου, είναι από ένα Σουηδικό site. Οπότε δεν είναι ο Ματ Ντέιμον ο τύπος που χαμογελάει. Παράθεση
onasis16 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2007 poly kali fotografeia ante na balo kai ego mia oso gia to thema gynekes sto pokerprin ena xrono epeza kai piano royal flush kai fonazi tis gynekes mou agapi mou exw royal flush kai afti mou apantai apo tinkouzina KERDISES???ekei apofasisa namin tis ksana po tipota hahaah Παράθεση
Recommended Posts