dmelissourgos Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2011 Παίζουμε PLO50 HU με επιθετικό αντίπαλο. Όσο του παίρνουμε χρήματα τόσο πιο LAG γίνεται. Γενικά του αρέσει να κάνει donk bets και barrels.Hero sits with €64.72Villain sits with €36.06Villain B.Blind €0.50Hero Small Blind €0.25Hero: Hero Raises to €1.50Villain Calls €1.00Flop: Villain Bets €3.00Hero Calls €3.00Turn: Villain Bets €9.00Hero ??Τι κάνουμε εδώ; Πιο είναι το καλύτερο line από εδώ και πέρα (πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στο river). Θα έπρεπε να παίξουμε κάπως αλλιώς στα προηγούμενα streets; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2011 αν ξέρω ότι θα τον παίζω για ώρα ακόμα call / call αν μοιροίζει για hit n runner fold κ πάμε για πιο σίγουρο hand Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 μάλλον το επόμενο bet του είναι μάλλον allin 24 ευρώ στο river οπότε αποφασίζεις για όλες σου το στακ .. έτσι όπως τον περιγράφεις μάλλον για call είσαι Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 @crackLiNg Μπα δε φαίνεται για hit 'n' runner. Παίζουμε κάνα μισάωρο μαζί του και δε νομίζω να θέλει να φύγει αν δε χάσει πολλά λεφτά. @giorgoskey Ναι γι'αυτό είπα κι εγώ ότι πρέπει να σκεφτούμε τι θα γίνει μέχρι το river.Οπότε και οι 2 μου λέτε call στο turn. Αυτό φαντάστηκα κι εγώ και έτσι έπαιξα. Καλύτερο river δεν μπορούσε να έρθει και βλέπουμε στο board τον O LAG αντίπαλος συνεχίζει με ένα 3ο barrel στα 14. Εκεί φυσικά τον βάζουμε all in, κάνει το call και μας δείχνει To ρίξαμε το bad beat Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2011 ωραίος... να ρίχνουμε κανένα μην τρώμε μόνο Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2011 ωραίος... να ρίχνουμε κανένα μην τρώμε μόνοΜ'αρέσει o τρόπος που σκέφτεσαι giorgoskey!!! Παράθεση
Recommended Posts