Andreas Maltezos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 καληηερα σας κυριοι,χτες βρισκομαουν σε ενα SNG και είχαμε μείνει 4 άτομα και είχα τηςλιγότερες μάρκες περίπου 1600. οι άλλοι 3 είχαν 3000+ . είμαι στο small blind και έχω ΑΚ κούπες. ο άμεσος επόμενος από το big blind κάνει raise στα 400 με blinds 50/100. στο τουρνουά είχε δείξει ότι όταν είχε καλό φύλο σε καυε γύρο πονταρίσματος έβαζε μάρκες είτε έκανε re raise . αποφασίζω να βάλω τα ρέστα μου, όλοι πάνε πάσο αυτός με αρκετή σκέψη με έκανε call με ζευγάρι από πεντάρια. δεν άνοιξε τίποτα κάτω οπότε με κέρδισε με ένα ζευγάρι από το χέρι του . Έκανα καλά η ήταν απλός κακοτυχία ? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 15bbs + ΑΚ = easy shove Παράθεση
Andreas Maltezos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 τη είναι το shove ρε παιδιά ? Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Τη SNG ήταν αυτό που έπαιζες; Πάντως με ΑΚ σε τέτοιο σημείο είναι εύκολο all in . Ακόμη και αν ήσουνα στο bubble (αν έπαιζες 9αρι). Shove = All in . Παράθεση
Andreas Maltezos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 ένα απλό SNG ήταν με 10 άτομα απλά στάθηκα άτυχος και ας έκανα την σωστή επιλογή Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Προφανώς είναι εύκολο all in ακόμα κι αν είχες παραπάνω big blinds. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2011 τη είναι το shove ρε παιδιά ?shove είναι το σπρώξιμο αδερφάκι Παράθεση
tsakatsoukas Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 τη είναι το shove ρε παιδιά ?shove είναι το σπρώξιμο αδερφάκικαι call είναι το τα βλέπω όπως έκανες στο galfond με ξερες QQ ..τi σου φτιάξα... Παράθεση
Recommended Posts