Themis Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αν και εχουμε ηδη ενα αλλο hand "ανοικτο" προς συζητηση σε αλλο νημα , ηθελα να ποσταρω και αυτη την παρτιδα...Παρτίδα από SNG 9-handed των $11 .Blinds 40/80 . 7 παικτες από τους 9 συνεχίζουν, είμαι στην cutoff με 3.100 μάρκες. Παίρνω Ο παικτης απο θεση UTG και ο παικτης στην UTG +2 κάνουν limp , το pot είναι στα 280 . Κάνω raise στα 320 . ΒΤΝ , SB pass . ΒΒ (2.220 μαρκες) Calls 240 , UTG folds , UTG +2 (1.750 μαρκες) calls 240.Το pot ειναι 1.080, και το flop έρχεται . Το ΒΒ ποντάρει 450, ο UTG +2 πάει πάσο...Και ερχεται η σειρα μου. Πως πρεπει να παιξω κατα τη γνωμη σας; ( Για να είμαι ακριβής, αποφάσισα να κάνω call , αλλά θα ήθελα να δω και τις γνώμες άλλων παικτών σχετικά. Στη συνέχεια, θα συνεχίσω με την εξέλιξη του hand ... )O Villain κέρδισε ένα hand έχοντας Α-7 , από αντίπαλο που είχε Α-Q . Το flop ήταν Ace high και ο villain έκανε check / call στα στοιχήματα του αντιπάλου, κερδίζοντας τελικά το pot χάρη σε ένα 7αρι στο river ... Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 . Από το προηγούμενο χέρι φαίνεται station αλλα και αδύναμος παίκτης. Το bet μπορεί να το κάνει με ΤP + draw ή απλά κάποιο draw . Tο flat call μου αρέσει δεδομένου των stack sizes και οτι θα κάνεις call εαν Shovarei σε any turn. O αντίπαλος ίσως βάλει εσένα σε draw και μπορεί πάρεις ένα ποντάρισμα στο turn το οποίο θα είναι all in του αφού του μένουν λίγο λιιγότερες μάρκες από όσες θα έχει στο ποτ. Εγώ μάλλον θα shovara στο φλοπ Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Σε αυτές τις περιπτώσεις έχω διαπιστώσει (χωρίς στατιστικά για τους αντιπάλους, μόνο από το στυλ τους) ότι έχεις να κάνεις με loose passive παίκτες. Το pot έχει ήδη μέσα περισσότερα από το effective stack που απομένει από πίσω στον ΒΒ, άρα εδώ και με τέτοιο board δεν υπάρχει call. Ή πιστεύεις με βάση κάποιο strong tell ότι χάνεις και τα παρατάς, ή μπαίνεις all-in. Γενικά αν έχεις στατιστικά βοηθάει εδώ και το aggression factor του αντιπάλου, αλλά δυστυχώς αυτοί οι loose passive μπορεί να παίξουν έτσι και με οποιοδήποτε από τα 3 πιθανά σετ αλλά και με ένα απλό top pair , ή και με 2 pair ή και με ένα flush draw. Με τόσο μεγάλο το pot δε νομίζω ότι απέναντι σε αυτό το range υπάρχει πάσο. Πολλές φορές το lead bet ακόμη και από τέτοιους παίκτες σημαίνει blocking bet που αγοράζει φτηνά την επόμενη κάρτα για το draw αλλά θα περίμενα πιο μικρό betting pattern . Αν και θα είσαι πίσω πιο πολλές φορές από ότι θα περίμενες δε νομίζω ότι τα odds σου επιτρέπουν να διαφύγεις. Push it all in και πες μας τι έγινε! Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Κάτι άλλο... σε ποια πλατφόρμα παίζεται το SnG? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Δεν έχεις άδικο sam . Αλλά υπάρχουν αρκετοί loose passive Που κάνουν λανθασμένα donk bet για να δουν που βρίσκονται και foldaroun σε shove. Συμφωνώ Πάντως χωρίς tellς ειναι ριψοκίνδυνο να μην shovaroyme flop Παράθεση
lewnidas99 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Εγω θα το παιζα αλλ ιν...πιθανον να εχει κατι σε ασσονταμο η νταμοριγο ι δεκα βαλε δεκα νταμα κατι τετοιο...οποτε αλλ ιν... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2011 Thanks για την ανταπόκριση παιδια. SamGreek , το sng είναι στη BossMedia - ειναι σχετικα παλιο, απλως ειχα το hand σε μια 'βαση' κρατημενων hands που διατηρώ. Γιατί νομίζεις ότι παίζει ρόλο;;Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν, μάλλον η καλύτερη κίνηση θα ήταν το shove ...; Οπως είπα, έκανα call , και το turn ήταν Εκεί πόνταρα 1.000 μάρκες και ο VillaiN πήγε πάσο... Παράθεση
Recommended Posts