Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

POKERFEST(PARTY POKER) STAKING

Recommended Posts

Δημοσίευση

προσφέρω το 50% από 11 τουρ από το επερχόμενο pokerfest του party poker σε μερίδια των 0,4% για 3$ το ένα,p /v 103%.οποίος αγοράσει 10 μερίδια πληρώνει για 9,20 μεριδια για 18 κ.ο.κ.

λεπτομέρειες για το event εδώ:http://www.chipmeup.com/event/107799/katanagr-party-poker-pokerfest-combo

δέχομαι cmu ,ποκερσταρς(The KatanaGr ) και pokergr (geoponos ).ksekinaw 26/10 και το event θα κλείσει στις 6/11.

nickname στο party :KatanaGr .καλή μας τύχη !

Δημοσίευση

τα τελευταία 6 μερίδια τα πήρε ο valitsius ,sold out .απλά περιμένω να αποδεσμευτούν από τον admin του cmu επειδή κάποιος καταλάθος αγόρασε παραπάνω από ότι ήθελε.αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα κρατήσω από το δικό μου μερίδιο 2,4% για valitsius .πρώτο τουρ την κυριακή,ευχαριστώ μάγκες!

Δημοσίευση

στο event 6 έχασα με QQvsKK με τρόπο που δε περίμενα.utg raise ,call ο hj και 3 bet εγώ από co ,call και oi 2.flop 233 check check , half pot egw raise ο utg fold ο co .αρχικά stacks 70bbs autos 65bbs εγώ.τα βάζω όλα είχε ΚΚ .$11 από unused rebuys στο prizepool .την τετάρτη είναι το $109 40.000 grd αλλά δε ξέρω αν θα καταφέρω να το παίξω,ίσως παίξω κάποιο άλλο ίδιας αξίας θα δούμε

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλημέρα!μόλις έκλεισα το event και κάνω τις πληρωμές .δεν έκανα κάτι στα υπόλοιπα tours ενώ δεν έπαιξα και 3 για διάφορους λόγους (μαζί με το σημερινό ).συνολικό κέρδος 1003$.ευχαριστώ για την υποστήριξη ,καλή τύχη σε όλους!