Grammenoz Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players BB: $17.28UTG: $7.12CO: $19.95Hero (BTN): $10.15SB: $10.00Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with Q :club: Q :heart:2 folds, Hero raises to $0.30, 1 fold, BB calls $0.20Flop: ($0.65) 6 :spade: 5 :club: T :club: (2 players)BB checks, Hero bets $0.49, BB calls $0.49Turn: ($1.63) 3 :spade: (2 players)BB checks, Hero bets $1.30, BB raises to $16.49 all in, Hero ???Ο αντίπαλος παίζει 8 τραπέζια και είναι regular, κερδισμένος 3ββ/100 σε 300κ hands στο συγκεκριμένο level.Έχω 200 χέρια μαζί του στα οποία παίζει 21/18/44. Το shove εδώ που κάνει μου μυρίζει set to οποίο κάνει Slowplay sto flop/ 2 pair ή big draw. Νομίζω είναι πάσο το χέρι τι λέτε ?Tο να shovarei με tptk το αποκλείω Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Fold ειναι και για εμενα.. Επισης περιεργο το all in του για κερδισμενο παιχτη. Εσυ τι image εχεις? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Έχει 200χέρια σε μας ο αντίπαλος οπότε το προφίλ μου στο συγκερκιμένο τραπέζι δεν παίζει ρόλο. Έτσι κι αλλιώς 20 χέρια παίζω μόνο στο συγκεκριμένο τραπέζι οπότε δεν μπορεί να έχει άποψη καθαρή από αυτά. Παρόλα αυτά το ημαγε μου είναι ταγ και παρόμοιο με το δικό του. Νομίζω οτί εαν είναι σκεπτόμενος παίκτης καταλαβαίνει οτί το sizing στα barrels μου και το 2ο cbet φανερώνουν αποκλειστικά overpair kai ΤΠ και ποντάρω για value. Μάλλον δεν με έχει ικανό να foldarw QQ+ εκεί γι'αυτό shovarei Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2011 55/66/ΤΤ/56 μου φαίνονται λιγότερο πιθανά γτ τις περισσότερες φορές θα τα κάνει raise σε ένα τέτοιο φλοπ..Από τη στιγμή που στο 10NL δν υπάρχει κ τόσο levelling θεωρώ ότι το μεγάλο overbet που κάνει δν το κάνει με τα παραπάνω φύλλα αλλά για να μεγιστοποιήσει το folding equity που έχει..Σκέψου ότι αν ήθελε να παίξει τα φύλλα,που έχουν τις QQ σου crushed,δυνατά,θα το έκανε από το flop..Περιμένω να δω πολλές φορές TsXs 7s8s 7s6s ή πχ 4cXc οπότε θα τα έβαζα.. Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2011 Call Take note Profit Hands σαν αυτο μπορούν να σου δείξουν πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ο αντίπαλος. Ας πούμε το αν έκανε slowplay set σε αυτό το flop και έπαιξε έτσι το turn μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Win - win είναι το spot αν το εκμεταλευτεις σωστά. Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έκανε Slowplay set ο αντίπαλος εδώ. Το call εάν γίνει πετάω μάρκες αφού δεν κερδίζω τίποτε άλλο εκτός από ένα ζεύγος. νομιζω ένα note του στυλ slowplay sets ?/ plays fast monster draws ? είναι καλό. Την επόμενη φορά που θα έρθει παρόμοια πάσα με τον ίδιο παίκτη θα callarw Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 @Grammenoz Την έχεις αναλύσει την παρτίδα πολύ καλά από μόνος σου. Συμφωνώ μαζί σου. @Dusan Περιμένω να δω πολλές φορές TsXs 7s8s 7s6s ή πχ 4cXc οπότε θα τα έβαζα..Σχεδόν κανείς δεν παίρνει αυτό το line με αυτά τα φύλλα μέχρι και το 100NL (όσο παράξενο και να σου φαίνεται). Τέτοια line , ειδικά στο 10NL , είναι τα Nuts .@w0undy Δεν νομίζω ότι αξίζει να του χαρίσουμε 80-90ΒΒ μόνο και μόνο για μια σημειώση για έναν παικτή που έχουμε παίξει μόλις 20 χέρια και μάλλον δεν θα ξαναδούμε. Αλλά και να τον ξαναδούμε , αμά είναι reg , θα βρούμε καλύτερο σποτ για να κάνουμε μια σημείωση πιο χρήσιμη. Δεν νομίζω ότι σε κάθε ποτ που παίζουμε θα κάνει c / c flop , c / r turn ώστε πρέπει να ξέρουμε τι range έχει. Σκέψου πόσες φόρες στο έχουν κάνει, πόσες φορές έχεις κάνει call και πόσες φορές δεν έχανες (για stakes μέχρι και 100NL). Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Call Take note Profit Hands σαν αυτο μπορούν να σου δείξουν πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ο αντίπαλος. Ας πούμε το αν έκανε slowplay set σε αυτό το flop και έπαιξε έτσι το turn μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Win - win είναι το spot αν το εκμεταλευτεις σωστά.Ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην τον ξαναδει ποτε.. Γραφεις ενα note οτι στα γυρισε all-in στο turn σε αυτο το board και εισαι οκ imo χωρις να χρειαζεται να κανεις call ολο το stack σου.. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην τον ξαναδει ποτε.. Ε δεν υποτίθεται ότι κι ο hero είναι reg του stake? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 NL10 Στο pokerstars εχει τοσους παιχτες που δυσκολα θα τον ξαναπετυχεις, εκτος και αν ειναι mass multi tabler και παιζει τις ιδιες ωρες με εσενα. Αλλα και ετσι να ειναι δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του ποσο μαλλον να κανεις call για info κατα τη γνωμη μου. Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2011 Προφανώς εγώ δε θεωρώ πως τα χαρίζουμε και περιμένω περισσότερες φορές να δω διάφορα αλλά πράγματα παρά σετ. Απλά εκτός από το ίδιο το χέρι υπάρχει και παραπέρα value, αυτό ήθελα να πω. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Το ξέρω ότι δεν θεωρείς ότι τα χαρίζουμε για αυτό και επισημαίνεις έναν extra λόγο για να κάνουμε το call .Προφανώς δεν εννοούσες ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος σου που κάνεις call . Απλά πιστευώ ότι η συχνότητα που θα δούμε καλύτερο φύλλο είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από το να δούμε ένα χειρότερο. Τι range δίνεις στον αντίπαλο ? Παράθεση
Recommended Posts