Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε 6-max τραπέζι PLO200, αλλά αυτή τη στιγμή παίζουμε 5-handed. Όλοι οι παίχτες στο τραπέζι είναι επιθετικοί, εκτός από εμένα και τον Villain2 που παίζουμε πιο tight.

Player1 is seated with €218.40

VILLAIN1 is seated with €348.30

VILLAIN2 is seated with €343.80

HERO is seated with €406.00

Player2 is seated with €198.30

VILLAIN2 Posts big blind of €2.00

VILLAIN1 Posts small blind of €1.00

Dealing cards

HERO: :4spade::3spade::4heart::5heart:

HERO Raises to €6.00

Player2 Folds

Player1 Folds

VILLAIN1 Calls €5.00

VILLAIN2 Calls €4.00

Flop: :2heart::4club::Kheart: (pot: €18.00)

VILLAIN1 Checks

VILLAIN2 Checks

HERO Bets €15.00

VILLAIN1 Calls €15.00

VILLAIN2 Calls €15.00

Turn: :2heart::4club::Kheart::Jspade: (pot: €63.00)

VILLAIN1 Checks

VILLAIN2 Checks

HERO Bets €50.00

VILLAIN1 Calls €50.00

VILLAIN2 Calls €50.00

River: :2heart::4club::Kheart::Jspade::8club: (pot: €213.00)

VILLAIN1 Bets €100.00

VILLAIN2 Calls €100.00

HERO ???

Το bet του Villain1 με μπέρδεψε πολύ. Είναι λίγο λιγότερο από το μισό pot και φαίνεται σαν value bet. Παρ' όλ’ αυτά δεν μπορώ να τον βάλω σε κάποιο hand που έχει αυτό το line και παίρνει value στο river από μπροστά. Με μεγαλύτερο set δε θα είχε κάνει raise πιο πριν;

Και μετά κάνει call και ο tight παίχτης. Αυτός τι μπορεί να έχει;

Μπορώ να κάνω call μετά από αυτό το action; Έκανα κάποιο λάθος στο line μου πιο πριν; Σε τι φύλλα βάζετε τους Villains;

Δημοσίευση

ωραίο χέρι :shock: το μόνο σίγουρο είναι ότι kk δεν έχει κανείς

από τον villain1 νομίζω χάνεις μόνο από 88 και κερδίζεις όλο το άλλο range του ... 22 και jj δεν θα τα έπαιζε έτσι

από τον villain2 τώρα τα πράγματα είναι πιο σύνθετα ειδικά μετά το call στο river ... νομίζω με two pair (και συγεκριμένα μόνο kj ) δύσκολα θα έκανε call στο river και με εσένα να μένει να μιλήσεις αλλά το υπολογίζω στο range του όπως και τα 22, 88 και jj

νομίζω το line σου ήταν σωστό και αλλά 100 για pot 413 σίγουρα έπρεπε να τα βάλεις ... εγώ πιο πολύ πάντως εδώ φοβάμαι το 88

Δημοσίευση
από τον villain1 νομίζω χάνεις μόνο από 88 και κερδίζεις όλο το άλλο range του ... 22 και jj δεν θα τα έπαιζε έτσι

Συμφωνώ για αυτά που λες για το 88 και το 22. Αλλά το JJ θα μπορούσε να το παίξει έτσι φαντάζομαι. Ξέρω ότι δεν πολυ-κολλάει με το στυλ του επειδή είναι επιθετικός, αλλά είναι πιο πιθανό να προσπαθεί να πάρει value από αυτό παρά από το 88. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχει και κάτι άλλο μαζί με το 88 στο flop όπως flush draw. Δεν αποκλείω και την περίπτωση να έχει και KJ και να προσπαθεί να πάρει value ή ακόμα και total bluff μιας και δεν βγήκε κανένα από τα πολλά draws του flop.

από τον villain2 τώρα τα πράγματα είναι πιο σύνθετα ειδικά μετά το call στο river ... νομίζω με two pair (και συγεκριμένα μόνο kj ) δύσκολα θα έκανε call στο river και με εσένα να μένει να μιλήσεις αλλά το υπολογίζω στο range του όπως και τα 22, 88 και jj

Ο Villain2 πρέπει να έχει πραγματικό φύλλο. Αποκλείω κι εγώ το KJ λόγω του στυλ του και του ότι μιλάω και εγώ μετά από αυτόν, που έχω δείξει πολλή δύναμη στο flop και στο turn. Με 22 δεν είμαι σίγουρος ότι θα έκανε call. Με JJ δε νομίζω να μην έκανε κανένα raise πιο πριν. Και το 88 είναι όπως και για τον Villain1, δηλαδή πρέπει να έχει και κάτι άλλο μαζί για να ακολουθεί τόσο πολύ.

νομίζω το line σου ήταν σωστό και αλλά 100 για pot 413 σίγουρα έπρεπε να τα βάλεις...

Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει. Θα πάρω αυτό το pot 1 στις 5 φορές σε αυτό το spot; Όλα μου λένε ότι είμαι πίσω. Αν ήταν μόνο το bet του Villain1 τότε θα ήταν σίγουρα call.

εγώ πιο πολύ πάντως εδώ φοβάμαι το 88

Κι εγώ. Αυτό βγάζει το πιο πολύ νόημα. Είναι όμως τραβηγμένο σενάριο έτσι δεν είναι;

Δημοσίευση

λογω οντς εγω θα τα εβλεπα. το μπετ του 1ου μου κανει λιγο μπλοκινγκ μπετ. σ αυτο το σημειο μπορει να πονταρει και με Κ8 (2 ζευγαρια) μιας και ειναι επιθετικος. Οσο για τα 88 του 2ου οντως τραβηγμενο. πιστευω οτι εισαι μπροστα και απο τους 2. Τωρα, αν ειχαν φλας ντροου με ζευγαρι βαλεδες και φοβοντουσαν μηπως εχεις ΚΚ, τοτε, με 'γεια σας.......

Δημοσίευση
λογω οντς εγω θα τα εβλεπα. το μπετ του 1ου μου κανει λιγο μπλοκινγκ μπετ. σ αυτο το σημειο μπορει να πονταρει και με Κ8 (2 ζευγαρια) μιας και ειναι επιθετικος. Οσο για τα 88 του 2ου οντως τραβηγμενο. πιστευω οτι εισαι μπροστα και απο τους 2. Τωρα, αν ειχαν φλας ντροου με ζευγαρι βαλεδες και φοβοντουσαν μηπως εχεις ΚΚ, τοτε, με 'γεια σας.......

Δεν είμαι σίγουρος ότι παίρνω τα pot odds.

Επίσης δε νομίζω ο πρώτος να ποντάρει για value με K8. Ή έχει set (άντε δύσκολα και KJ) και πάει για value ή total bluff, γιατί δε βγήκαν τα draw (και μάλλον είχε κι αυτός κάποιο draw στο flop).

Λες όμως ότι πιστεύεις ότι είμαι είμαι μπροστά και από τους 2. Ο δεύτερος με τι κάνει call που κερδίζω;

Δημοσίευση

δυσκολη αποφαση οντως. πιστευω οτι εχουν περιπου τα ιδια χερια. μην ξεχνας οτι ειναι δυσκολο να σε βαλουν σε 44χχ με τοσα ντροους να κανουν μισσ στο ριβερ, γιατι εχεις αμετρητα χερια με τα οποια θα πονταρες και στο τερν. ενα αλλο που μου περναει απο το μυαλο ειναι ο 1ος αντιπαλος να ειχε "κακους" ΚΚ και να μην ηθελε ενα μεγαλο ποτ εκτος θεσης.αυτά από μένα . im a loser baby .

Δημοσίευση

Για τον vilain1 τον βάζω σε περισσότερο set οχτάρια(ή και δυάρια) ή two pair(k j or k8).Δεν εξηγήτε αλλιώς αυτό το line.Το vilain2 με το call που κάνει μου δείχνει 2 pair(με set θα έκανε τουλάχιστον ένα raise στο river αφού κανένα draw δεν συμπληρώθηκε).Τώρα σε βάθος χρόνου δεν ξέρω τι είναι σωστό αλλά πάντα θα έκανα call εδώ.