dmelissourgos Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 Βρισκόμαστε σε ένα shallow NL400 τραπέζι της profit. Μόλις έχουμε κάτσει (3-4 χέρια πριν) και έτσι δεν έχουμε πληροφορίες για τον Villain. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει. Seat 2 is the buttonSeat 1: Player1 (238.52).Seat 2: Villain (69.24).Seat 5: Hero (162.51).Seat 6: Player2 (208.92).Hero has small blind (2)Player2 has big blind (4)Hero received card: Player1 foldsVillain raises (12)Hero calls (10)Player2 folds*** FLOP ***: Hero ??Τι κάνουμε;α) check / fold β) check / call γ) check / all in δ) lead bet Μήπως δεν θα έπρεπε να έχω μπει στο pot; Ή χρειαζόταν 3-bet; Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 3bet pre δεν ειναι σιγουρα αφου το efectifve ειναι 17bb..me position μαλλον θα εκανα call αλλα τωρα oop δεν μ'αρεσε κιολας!αφου εκανες call ομως ειμαι check/fold. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2011 3bet pre δεν ειναι σιγουρα αφου το efectifve ειναι 17bb..me position μαλλον θα εκανα call αλλα τωρα oop δεν μ'αρεσε κιολας!αφου εκανες call ομως ειμαι check/fold.+1 Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2011 Για μένα εδωαρδς είναι check call όπως και στο turn ότι και αν ανοίξει και αν δεν δεις άσσο τοτε πάρε leadare και το river ... Το check call το επιλέγω για να μην διώξω της blofes του και γιατί δεν με φοβίζει ιδιετερα κανένα over card πλην του άσσου που σίγουρα είναι στο range του... Παράθεση
Recommended Posts