dmelissourgos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Βρισκόμαστε στο High Roller 330 της Profit. Από τα 150 άτομα έχουμε μείνει 50. Το τραπέζι είναι γενικά passive και οι παίχτες όχι πολύ καλοί εκτός από τον Villain, ο οποίος είναι και καλός και επιθετικός. Τον έχουμε δει να κάνει άλλα 2-3 παρόμοια squeeze στα προηγούμενα 50 χέρια. Κάνει γενικά πολλές επιθετικές κινήσεις και όλοι τον σέβονται στο τραπέζι. Έτσι, δεν έχουμε δει τι κράταγε σε κανένα από τα squeeze του. Εμείς έχουμε TAG εικόνα. Έχουμε 28,5bb και το M μας είναι λίγο παραπάνω από 10.Seat 10 is the buttonSeat 1: Player1 (21675).Seat 2: Player2 (8365.98).Seat 3: Player3 (3237.51).Seat 4: Hero (11431.50).Seat 5: Player4 (8040.28).Seat 7: Player5 (26820.66).Seat 8: Player6 (11207).Seat 9: Player7 (29095.25).Seat 10: Villain (28115).Player1 has small blind (200)Player2 has big blind (400)Hero received card: Player3 foldsHero raises (999)Player4 foldsPlayer5 calls (999)Player6 calls (999)Player7 foldsVillain raises (4255)Player1 foldsPlayer2 foldsHero ??Ποιο είναι το range του; Τι κάνουμε εδώ; Παράθεση
greggr Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 με 10Μ που έχεις θα τον έβαζα all in με το σκεπτικό ότι αν όντως έχει κάνει άλλα 2 squeeze δεν είμαι πολύ πίσω (τουλάχιστον) από το range του, και σε ένα passive τραπέζι θα ήθελα μάρκες όσο το δυνατόν περισσότερες. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Ποιο είναι το range του; Τι κάνουμε εδώ;έχοντας κάνει ήδη 2 squeeze εμένα δεν θα με εξέπληττε αν είχε στήσει και παγίδα με monster εδώ και μάλλον το range του είναι ak και ζεύγη 66+ (σε κάθε περίπτωση )με fold σου μένουν 26 bb που σίγουρα είναι αρκετά στο τραπέζι που περιγράφεις για να παίξεις το παιχνίδι σου και να τα βάλεις όταν είσαι πιο σίγουροςμε allin μάλλον θα πάρεις call ακμα και με μικρότερο ζεύγος εκτός αν κάνει squeeze με αέραη απόφαση εξαρτάται και από το τι ψάχνεις στο tour , cash ή deep ...όπως και το feeling που έχεις στο συγεκριμένο χέρι Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας.Εγώ πιστεύω πως είμαι ακριβώς 50/50 εναντίον του range του. Κατ' αρχάς θεωρώ πως δεν έχει ΑΑ ΚΚ σχεδόν ποτέ εκεί. Αυτό το λέω γιατί το raise του είναι σχεδόν 4,3x. Ξέρει ότι ένα τόσο μεγάλο raise είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει ως qsueeze παρά να κρατήσει 1-2 παίχτες στο pot. Έτσι θεωρώ ότι είναι ισοπίθανο να κρατάει 88, 99 και JJ QQ. Επίσης προφανώς fliparo εναντίον AK, AQ και AJ που βάζω στο range του. Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα για το range του (πχ 66, 77, μικρούς άσους, ή ακόμα ΑΑ ΚΚ) ευχαρίστως να την ακούσω. Παράθεση
noble Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 shove. Αν και το range του δεν νομίζω να είναι καθόλου wide εκεί πέρα διότι αν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη ξέρει ότι κάνει squeeze σε 25ish BB stacks..Οπότε let the flips begin Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 shove. Αν και το range του δεν νομίζω να είναι καθόλου wide εκεί πέρα διότι αν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη ξέρει ότι κάνει squeeze σε 25ish BB stacks..Οπότε let the flips begin Φυσικά και το ξέρει. Είναι αρκετά καλός για να το γνωρίζει πιστεύω. Παρ' όλα αυτά έχουμε όλοι πολύ fold equity γιατί το average δεν είναι μακριά από τα stack μας. Όλοι εκεί γύρω είμαστε οπότε κανένας δε θα callarei light. Τέλος να πω το προφανές ότι αν foldaro εγώ δε νομίζω να έχει κάτι να φοβηθεί από τους άλλους, οπότε το μόνο που τον απασχολεί είναι το δικό μου range. Εγώ έχω TAG solid image οπότε ξέρει ότι δεν ανοίγω με rags. Γι' αυτό κλίνω προς το fold... Παράθεση
eforiakos Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2011 shove. Αν και το range του δεν νομίζω να είναι καθόλου wide εκεί πέρα διότι αν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη ξέρει ότι κάνει squeeze σε 25ish BB stacks..Οπότε let the flips begin Φυσικά και το ξέρει. Είναι αρκετά καλός για να το γνωρίζει πιστεύω. Παρ' όλα αυτά έχουμε όλοι πολύ fold equity γιατί το average δεν είναι μακριά από τα stack μας. Όλοι εκεί γύρω είμαστε οπότε κανένας δε θα callarei light. Τέλος να πω το προφανές ότι αν foldaro εγώ δε νομίζω να έχει κάτι να φοβηθεί από τους άλλους, οπότε το μόνο που τον απασχολεί είναι το δικό μου range. Εγώ έχω TAG solid image οπότε ξέρει ότι δεν ανοίγω με rags. Γι' αυτό κλίνω προς το fold...+1Κατανοώντας το ιστορικό σας και με βάση τη περιγραφή του παίκτη σε συνάρτηση με το (x4.3) 3bet, ο οποίος προφανώς και έχει δει το stack σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαστε μόλις στο 20%. Παράθεση
Recommended Posts