dmelissourgos Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 Είμαστε στο HU ενός satellite μονού τραπεζιού. Ο πρώτος παίρνει ticket αξίας 2.000 ευρώ και ο δεύτερος 330 ευρώ. Ο Villain είναι αρκετά παθητικός παίχτης, αλλά μπήκαμε στο HU 10 χέρια πιο πριν 4 προς 1 κατά μου και έτσι το εκμεταλλεύεται και έχει γίνει αρκετά πιο επιθετικός. Θεωρώ πως είμαι πολύ καλύτερός του καθώς μου έχει δείξει ότι δε γνωρίζει από HU. Πάμε, λοιπόν, στην επίμαχη παρτίδα.Blinds 100/200SB: 23388 (117 bb)Hero (BB): 6612 (33 bb)Preflop: Hero is BB with SB calls 100, Hero raises to 585, SB calls 385Flop: (1170) (2 players)Hero bets 790, SB calls 790Turn: (2750) (2 players)Hero checks, SB bets 500, Hero calls 500River: (3750) (2 players)Hero checks, SB bets 5.000, Hero ???Θα προτείνατε κάποιο άλλο line; Μπορούμε να κάνουμε call για όλες μας τις μάρκες; Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 το πιο συχνο ειναι να κανεις call και να βλεπεις μια random Q σε αυτα τα overbets vs donks.το σιγουρο ειναι ενα.δεν χρειαζεται c-bet σε τετοιο flop... Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 intresting hand συμφωνώ με εύα δν χρειάζετε cbet imo ... σαν line c /κ θα το πηγενα αν έκανε ξανά turn bet fold ,πιο μικρό bet river θα το έκανα call . ..μπορει ανετα να ειναι βλυφφ μιας και εχει τετιο chip lead αλλα μάλλον προς το fold κλείνω μενεις με 23 bb και εισαι shove /fold μετα Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Εμένα αντίθετα μου αρέσει το cbet ... και θα προτιμούσα ενα second barrel (50% ποτ) στο turn ..αν το έκανε call ...c /f στο river .Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το raise preflop εκτος θέσης και ειδικά με χειροτερο παίχτη θα προτιμούσα να παίξω περισσότερες πάσες μαζί του με pot control (small ball θα έλεγα)...όσο για το ρίβερ... μάλλον θα έκανα call Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Εμένα αντίθετα μου αρέσει το cbet ... και θα προτιμούσα ενα second barrel (50% ποτ) στο turn ..αν το έκανε call ...c /f στο river.Αν έκανα και 2nd barrel και έβγαινε ο άσος στο river θα έκανα check / fold; Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2011 Εμένα αντίθετα μου αρέσει το cbet ... και θα προτιμούσα ενα second barrel (50% ποτ) στο turn ..αν το έκανε call ...c /f στο river.Αν έκανα και 2nd barrel και έβγαινε ο άσος στο river θα έκανα check / fold;... νομίζω χωρίς ντάμα δεν θα εκανε call αρκετά συχνα σε 2barrel ... άντε ένα blocking bet 25%pot για να μη μας μπλοφαρει βλέποντας αδυναμία ... το οποίο αν δεν εχει την νταμα θα εκλάβεί ως value bet ... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Εμένα μαρεσουν αυτα τα board για delayed cbet . Αλλαζω τακτικη μονο αν κρινω οτι χρειαζετε. Αυτος πάντως δειχνει οτι κραταει Q . Αυτα τα περιεργα βετ συνηθως αυτα λενε. Πρεφλοπ, oop μπορει καινα μην εκανα raise εναν weak Α ειδικά με 30 ββσ ειναι λιγο περιεργα τα στακ και χωρις αντε. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Το cbet το έκανα γιατί ο Villain είναι αρκετά αδύναμος για να κάνει check / call με 9Τ, JT, J9 σε αυτό το flop. Αυτό θα έβγαζε νόημα και με το preflop line του. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Το cbet το έκανα γιατί ο Villain είναι αρκετά αδύναμος για να κάνει check / call με 9Τ, JT, J9 σε αυτό το flop. Αυτό θα έβγαζε νόημα και με το preflop line του.πιο check αφού έχει position κ του βαράς μάλλον fold / raise / call είναι οι επιλογές του όχι check Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Ναι, call με αυτά τα φύλλα εννοούσα. Παράθεση
Recommended Posts