Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά των $200 κοντά στο bubble. Μόλις αλλάξαμε τραπέζι και δεν έχουμε κανενα read για τους αντιπάλους μας, τα blinds ανέβηκαν στο 400-800, ante 50.

23 παίκτες συνεχίζουν, οι 20 πληρώνονται.

Button: 30 000 μάρκες

SB (εμείς): 24 000

BB: 20 000

Από το small blind σηκώνουμε :8club::8spade:

Ο button κάνει limp, εμείς κάνουμε raise στις 2.200 μάρκες, call o big blind και ο Button ανακοινώνει all in.

Τι κάνουμε εμείς εδώ;

Δημοσίευση

συνήθως. το limp /all in ΕΓΏ το βάζω σε 66-ΤΤ. Επίσης έχω παρατήρηση συχνά ότι παίχτες όταν φτάνει το bubble 1-5 παίχτες να απομένουν κάνουν αρκετά κλεψίματα. πιστεύω το Fold είναι η καλύτερη λύση εδώ πέρα. δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε όλο το τουρ στην καλύτερη σε ένα Coinflip .

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
το raise που κανείς είναι πολύ μικρό.δίνεις στο big πάνω από 3-1 για call.εγώ θα έκανα call το blind.όπως παίχτηκε εννοείται fold.μένεις με υγιέστατο stack με Μ πάνω από 13 και είσαι άνετα itm.

Με τι φύλλα/σκεπτικό θα έκανες το call εκεί ?

Δημοσίευση
το raise που κανείς είναι πολύ μικρό.δίνεις στο big πάνω από 3-1 για call.εγώ θα έκανα call το blind.όπως παίχτηκε εννοείται fold.μένεις με υγιέστατο stack με Μ πάνω από 13 και είσαι άνετα itm.

Με τι φύλλα/σκεπτικό θα έκανες το call εκεί ?

τι εννοεις;απλα λεω οτι στη θεση του hero δε θα εκανα raise αλλά limp για να δω flop..

Δημοσίευση

Ο φίλος θέλει να παίξει επιθετικά το ζευγάρι του και όχι να κάνει set mine. To sizing μου φαίνεται μια χαρά. Το sb εαν θέλει να μπει στο κόλπο θα κάνει 3βετ λογικά και όχι call. Τώρα μπορεί και εγώ να limpara na dw ena flop αλλά με τα 30 ββς έχεις και μια ευελιξία,

με την οποία εφόσον είμαστε στο buble μπορούμε να πιέσουμε

Δημοσίευση

δεκτο.δε μου αρεσει καθολου εμενα το size του bet εκεί όμως.ουσιαστικά θέλεις να κλέψεις το pot και όχι να φας καλλ oop.θα μου άρεσε το size με ΑΑ,ΚΚ.εγώ αν έκανα raise θα έκανα 3000-3300 για να δίνω περίπου 2-1 στο bb.αλλά επιμένω στο limp και κάνουμε evaluate flop.