ifoldnuts Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Ongame Network $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 1444732CO: $1.24Hero (BTN): $6.14SB: $4.40BB: $1.96UTG: $3.72UTG+1: $3.65UTG+2: $3.96MP1: $5.04MP2: $1.28Pre Flop: ($0.06) Hero is BTN with A K2 folds, UTG+2 raises to $0.14, 3 folds, Hero calls $0.14, 1 fold, BB calls $0.10Flop: ($0.44) A 8 6(3 players)BB checks, UTG+2 bets $0.32, Hero calls $0.32, BB foldsTurn: ($1.08) 4(2 players)UTG+2 bets $0.58, Hero calls $0.58River: ($2.24) 7(2 players)UTG+2 bets $1.12, Hero calls $1.12Ο αντίπαλος μας σε αυτή την παρτίδα είναι nit reg που παίζει straightforward.Παιζει σε 5-6 τραπεζια κ στα περισσοτερα ειμαστε μαζι.Το image το δικο μου ειναι solid παικτη, που δεν κανει τρελα πραγματα. Επιλεγω να μην κανω 3bet preflop, καθως θεωρω οτι δεν θα συνεχισει με χειροτερο φυλλο( θελω να κρατησω μεσα χειροτερους ασσους ΑQ, AJ). Θα ηθελα να σχολιασετε το line που ακολουθω στην παρτιδα. Ειναι πολυ passive και χανουμε value? Μπορουσαμε ισως να τον στακαρουμε? Ομως εχουμε μονο ενα pair, αν καναμε καπου raise θεωρειτε οτι θα δεχομασταν call απο χειροτερο φυλλο? Παράθεση
noble Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 μια χαρά το call preflop.. στο φλοπ εγώ θα κανα raise και stackoff.. δνε φαντάζεσαι πόσες φορες θα παίρνεις έτσι max value vs AQ AJ etc.. Παράθεση
the-man Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Stadar raise pre ,και θα πάρεις value από χειρότερους Α μην αγχώνεσαι .As πλαυεδ αν κανείς raise στο flop ,stackareis Aq ,που δλδ stackares και με 3-bet pre .Οκ call στο turn .Τώρα river αφού λες ότι είναι nit είναι fold . Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 standard raise ειδικά σε αυτά τα stakes Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Stadar raise pre ,και θα πάρεις value από χειρότερους Α μην αγχώνεσαι .As πλαυεδ αν κανείς raise στο flop ,stackareis Aq ,που δλδ stackares και με 3-bet pre .Οκ call στο turn .Τώρα river αφού λες ότι είναι nit είναι fold .100% oxi Παράθεση
the-man Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Stadar raise pre ,και θα πάρεις value από χειρότερους Α μην αγχώνεσαι .As πλαυεδ αν κανείς raise στο flop ,stackareis Aq ,που δλδ stackares και με 3-bet pre .Οκ call στο turn .Τώρα river αφού λες ότι είναι nit είναι fold .100% oxiΕ πες μας τν γνώμη σου ,τη πετάς ένα ξέρω όχι Παράθεση
noble Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Vs τέτοιου villain Φλατ call στο φλοπ θα κανα σε board AQx ,AJx isws ATx και AKx..100% oxiΕ πες μας τν γνώμη σου ,τη πετάς ένα ξέρω όχιτώρα σωθηκές.. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Stadar raise pre ,και θα πάρεις value από χειρότερους Α μην αγχώνεσαι .As πλαυεδ αν κανείς raise στο flop ,stackareis Aq ,που δλδ stackares και με 3-bet pre .Οκ call στο turn .Τώρα river αφού λες ότι είναι nit είναι fold .100% oxiΕ πες μας τν γνώμη σου ,τη πετάς ένα ξέρω όχι[/quote:3ihcb0tu]πρεφλοπ δε μπορείς να περιμένεις από ένα φυλλ-ρινγκ ρέγ νιτ ΥΤΓΚ+2 ραισερ να κάνει στακκ οφφ με ΑQ h xeirotero A. oxi oti einai lathos to raise preflop me AKs, einai sigoura playable alla oxi gia tous logous pou grafeissto flop tha protimousa kalytera reads/history gia na kanw raise alla h standard "balanced" kinhsh einai flatsto river "einai nit ara fold" einai lathos sa tropos skepshs.Me ti fylla nomizeis oti eftase sto river/ me ti kanei bet / ti bet size exei / ti odds pairneis kai an to theoreis kapws καλό paikth - ti fylla kanoume emeis rep blah blah klp Παράθεση
Recommended Posts