kasspav Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Ειμαστε στο κουμπι με και στακ 550ευρω σε cash 2-5. Από θεση UTG +2 ενας σχετικά decent παίχτης με στακ 800ευρω κανει 20 ευρω και ερχεται σε μας η δραση και κανουμε call όπως και το bb . Φλοπ check το ΒΒ και πονταρει 30 ευρω. Αποφασίζω call ...πάσο το ΒΒ.Turn και συνεχιζει με bet 60ευρω . Τωρα με το φλυση δράω δεν πάω πουθενα φυσικά και το bet του φαινεται ιδανικό για να συνεχίσω με call . River και με ρωταει αν κραταω ασσο νταμα. Αμεσως θεωρησα ότι ειναι πολύ καλός και μετα πονταρει 200 κατι ευρω...Δικό μας image TIGHT . Το read μου απο την αρχη ηταν ότι κρατουσε κατι καλό, 2 big cards , ή pair . Στο turn αισθανθηκα οτι όντως ειχε κατι made αλλά δεν μπορουσα να διευκρινήσω κατι συγκεκριμένο και πόσο ισχυρο ήταν αυτο και γιαυτο οταν αποφασισα να κανω το call δεν θα εκανα raise περιπτωση που υπήρχε 3 βαρελι και εκανα 3 ομοια η 2 ζευγαρια. Με αυτό το river και αυτα που ειπε ημουν σιγουρος οτι ειναι πολύ καλός και εβαλα και τις υπόλοιπες μαρκες μου μεσα... Γνωμες για καθε street? Παράθεση
the-man Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν όντως έχεις tight image και όντως είναι decent ,εγώ λέω απλά call ,δεν παίρνεις value από κάτι (εκτός QJ ).Τώρα για τα αλλά streets ,ίσως είναι fold φλοπ γιατί κάνει bet σε 2 άτομα ,αλλά δεν αφού έχεις position και call οκ μου φαίνεται Παράθεση
plress Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Νice hand postflop δεν μπορεις να κανεις και πολλα γιατι το flop καλυπτει το range που τον βαλαμεturn θα μπορουσες να κανεις reraise αλλα επειδη για εκεινον το 6h ειναι blank θα σε εκανε σιγουρα call και στο river θα ειχες προβλημα αν δεν ερθει κουπα, οποτε συμφωνω με το call river: i love this table talk!!!! μολις το διαβασα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ ευκολο call. σιγουρα οτι εχει χανει απο χρωμα. Θα τον εβαζα σε AQ-AJ-QJ-set 10-10 (τα 20ε στο flop αν εχει 10-10 ειναι decent c-bet για να δει που βρισκεται)πηγες all in στο river δλδ? εγω θα εκανα call, μην μου δειξει κανενα sick aqh ajh και τραβαω τα μαλλια μου Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Θα εκανα μαλλον 3bet pre αν ηταν να το παιξω το 34s, μετα μαλλον fold flop αν ειχα κανει call οπως εσυ και river μετα απο την ερωτηση που εκανε νομιζω κερδιζουμε 100% εκτος αν μας μπλοφαρε... Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 νομίζω το έπαιξες σωστά ειδικά το shove στο river (15 φορές θα πληρωθείς σε τέτοιες καταστάσεις και 1 θα χάσεις από τύπου ajh )μόνο στο flop το call σου λίγο με προβληματίζει ... με blank turn τi θα έκανες σε cbet ;Πήγαινες για float ; Γιατί μάλλον με 2nd barrels ήσουν πολύ πίσω Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 είχε το παληκάρι, τουλαχιστον πεσαμε μεσα στο διαβασμα οτι ήταν δυνατος...Γιωργο σαν floating το θεωρω με επιπλέον showdown value . Αν υπήρχε 2ο βαρελι σε blank turn θα την εγκατελειπα την πάσα. Ερωτησεις...34s μονο 3b pre θα το παιζατε εκει? Αν επιανα 3αρι η 4αρι στο τύρν πως θα προχωρουσαμε σε 2ο βαρελι. Παράθεση
rodoras Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 fold στο flop μη σου πω preflop Παράθεση
tsakatsoukas Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 πάνω που ήμουν έτοιμος να πω super cool story bro και thin veiled brag για το ποτ των 1100 eurw που scoopares μας πόσταρες άλλο ένα cooler .... φανερή γκίνια αδερφέ Παράθεση
plress Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 είχε το παληκάρι, τουλαχιστον πεσαμε μεσα στο διαβασμα οτι ήταν δυνατος...Γιωργο σαν floating το θεωρω με επιπλέον showdown value . Αν υπήρχε 2ο βαρελι σε blank turn θα την εγκατελειπα την πάσα. Ερωτησεις...34s μονο 3b pre θα το παιζατε εκει? Αν επιανα 3αρι η 4αρι στο τύρν πως θα προχωρουσαμε σε 2ο βαρελι.Μπραβο μας που βρικαμε τι ειχε αλλα ησουν ατυχος. Αν αποφασιζα να παιξω 3-4s θα προτιμουσα flat call pre γιατι ετσι κι αλλιως τον εχουμε βαλει σε πολυ δυνατο χαρτι. Τι προσπαθουμε να κανουμε represent κανοντας 3bet?Οσο για το turn, ξερουμε οτι εχει τον ασσο, οποτε αν ερθει 3 η 4, μεχρι τα 60ε που εβαλε μπορεις να του κανεις reraise,(δεν μπορω να πω ποσα, γιατι δεν ξερω πως παιζει και ποσα ειναι διατεθημενος να κανει call με top pair) αλλα αν ειχε πονταρει 100-130 θα εκανα call.@rodoras: δεν συζηταμε αν πρεπει να κανει fold pre η οχι, το θεμα ειναι τι κανουμε ετσι οπως παιχτηκε. και στο τελος δεν παιζει με 7-2, off suitted connectors παιζει Παράθεση
Recommended Posts