Vasilis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Η παρτίδα διεξήχθη blind vs blind σε 6-max τραπέζι online.CO: $117.50 (117.5 bb)BTN: $100 (100 bb)Hero (SB): $100.50 (100.5 bb)BB: $161.60 (161.6 bb)UTG: $75.40 (75.4 bb)MP: $100 (100 bb)Preflop: Hero is SB with 4 folds, Hero raises to $4, BB calls $3Flop: ($8) (2 players)Hero bets $4.15, BB calls $4.15Turn: ($16.30) (2 players)Hero bets $9, BB calls $9River: ($34.30) (2 players)Hero bets $27, BB raises to $144.45 και είναι all-in Ο αντίπαλος παίζει ένα tight aggressive (18/15 για 353 παρτίδες) παιχνίδι ισορροπημένο. Έχουμε ποντάρει σε όλα τα streets και στο river μας βάζει all in .Εμείς μπορούμε να πάμε πάσο σε αυτό το σημείο τους άσσους μας; Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Υπαρχει λόγος που λεμε να εχουμε πάνω από 50 buyins BR για κατι τετοια χερια να μπορουμε να κανουμε instacall , κοινως δεν μπορώ να παω πάσο για 64$ για να κερδισω ποτ 200$. Παράθεση
noble Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Υπαρχει λόγος που λεμε να εχουμε πάνω από 50 buyins BR για κατι τετοια χερια να μπορουμε να κανουμε instacall , κοινως δεν μπορώ να παω πάσο για 64$ για να κερδισω ποτ 200$.+1γενικά δεν μ αρέσουν οι απαντήσεις "ανάλογα το BR σου φίλε" για κάποιο line ς ένα χέρι αλλά νομίζω ότι σ αυτήν την περίπτωση ισχύει..Τώρα όσον αφορά τα value hands του τον βάζω σε τίποτα slowplayed 98, Q9 .. Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Υπαρχει λόγος που λεμε να εχουμε πάνω από 50 buyins BR για κατι τετοια χερια να μπορουμε να κανουμε instacall , κοινως δεν μπορώ να παω πάσο για 64$ για να κερδισω ποτ 200$.Wow... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 αναλογος και πως επαιζες εσυ ετσι...εκει εγω με ΑΑ 8α εχωνα χ5 εκεί παίζουν τόσα DRAWS Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Kasspav τι σχεση εχει ποσα bi εχουμε για καθε επιπεδο?? Δηλαδη εγω πχ αν εχω 10000 bi για το 1/2c αλλα θελω να το κερδισω θα πρεπει να κανω spewy calls επειδη δεν με ενδιαφερει εχω απειρα bi..??? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 @ underfull ,love it . Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν ειναι spewy call αυτο τι να πω??? Το να εχει Q εκεί δεν παίζει?Εμενα δεν μαρεσει, στα ποσταρισμενα χερια να βαζουν ολοι τον αντιπαλο σε winning hand σχεδον πάντα. Οκ και το βαλε δεκα κουπες μπορει να εχει αλλά αν ειναι να παίζω πόκερ και να εχω στο μυαλό μου οτι ο αλλος εχει quads or better δεν υπάρχει για μενα, πόσο μάλλον σε blind vs blind. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Οχι δεν ειπα οτι ειναι spewy call αυτο γενικα μιλησα..Και εγω call θα εκανα εδω αλλα οχι επειδη εχω πολλα bi.. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αυτό που ανεφερα για τα buyins ειναι ότι καποια χερια ειναι τετοια που πρεπει να πληρώσουμε, και κατα την γνώμη μου τετοιο ειναι και αυτο το χερι. Δεν ανεφερα οτι αν παιζουμε στο 1c/2c θα πρεπει να χαριζουμε μαρκες διοτι ετσι δεν προκειται να κερδισουμε ποτε, και σαφως πρεπει να κανουμε adapt στους αντιπαλους.Στα 50-100 buyins που μπορει να εχουμε swing θα υπάρχουν κολπα "ατυχίας", "στησίματος" και τιλταρισματος σαφως...το χερι αυτο, αν to εχανα, θα το εβαζα στην κατηγορια "στησιματος". Αυτο εννοουσα με τα πολλα buyin . Παράθεση
noble Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Το να εχει Q εκεί δεν παίζει?για κανένα λόγο.. Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 meh δεν είχα σκοπό να ποστάρω σ' αυτό το topic αλλά w/e.Πρώτα απ' όλα ο OP δεν δίνει κάποιο σεβαστό read για τον αντίπαλο αν κι έχει 350 hands εκτός του ότι είναι nit overall.Ο villain δεν έχει σχεδόν ποτέ air σ' αυτό το spot και θέλουμε 32% για να κάνουμε το call, αν πιστεύετε ότι ένας nit κάνει shove για value με qx και μετατρέπει tx και μερικά underpairs σε bluffs σ' αυτό το spot, αν έχει κάνει call μ' αυτά στο turn barrel, then go ahead και snap it.(χωρίς ν' αναλύσουμε καν το percieved range μας σ' αυτό το spot και ποιο είναι το image μας γενικά μιας και w/e δεν έχει σημασία το image μας εδώ cause we have frickin AA).ps: kasspav sry αν σε απογοητεύω αλλά το θέμα με τα bi παραμένει άσχετο!****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αυτό που ανεφερα για τα buyins ειναι ότι καποια χερια ειναι τετοια που πρεπει να πληρώσουμε, και κατα την γνώμη μου τετοιο ειναι και αυτο το χερι. Δεν ανεφερα οτι αν παιζουμε στο 1c/2c θα πρεπει να χαριζουμε μαρκες διοτι ετσι δεν προκειται να κερδισουμε ποτε, και σαφως πρεπει να κανουμε adapt στους αντιπαλους.Στα 50-100 buyins που μπορει να εχουμε swing θα υπάρχουν κολπα "ατυχίας", "στησίματος" και τιλταρισματος σαφως...το χερι αυτο, αν to εχανα, θα το εβαζα στην κατηγορια "στησιματος". Αυτο εννοουσα με τα πολλα buyin .δηλαδή setup συμβαίνουν μόνο σε οσου παίζουν εντός bankroll ?sick Παράθεση
Themis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αυτό που ανεφερα για τα buyins ειναι ότι καποια χερια ειναι τετοια που πρεπει να πληρώσουμε, και κατα την γνώμη μου τετοιο ειναι και αυτο το χερι. Δεν ανεφερα οτι αν παιζουμε στο 1c/2c θα πρεπει να χαριζουμε μαρκες διοτι ετσι δεν προκειται να κερδισουμε ποτε, και σαφως πρεπει να κανουμε adapt στους αντιπαλους.Στα 50-100 buyins που μπορει να εχουμε swing θα υπάρχουν κολπα "ατυχίας", "στησίματος" και τιλταρισματος σαφως...το χερι αυτο, αν to εχανα, θα το εβαζα στην κατηγορια "στησιματος". Αυτο εννοουσα με τα πολλα buyin .δηλαδή setup συμβαίνουν μόνο σε οσου παίζουν εντός bankroll ?sicklol . Ειλικρινα, takearisk , προσπάθησε η ειρωνία που επιδιώκεις σε κάποια post να είναι πιο πετυχημένη. Μπορείς και καλύτερα. Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 ποια ειρωνεία ρε μεγάλε αυτό δεν είπε ο άλλος? Παράθεση
Recommended Posts