carlo Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Παιδες θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται αναληψη απο PS οταν ολες οι καταθεσεις που εχω κανει ειναι με paysafe ? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 VIRTUAL portfolioπχ : MONEYBOOKERS Παράθεση
noble Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 τραπεζικό έμβασμα? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 τραπεζικό έμβασμα?Νομίζω πρέπει να καταθέσεις από τον εν λόγο λογαριασμό πριν μπορέσεις να κάνεις ανάληψη... Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 το ίδιο και με τη moneybookers Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 το ίδιο και με τη moneybookersΣωστά.@carloΣε αυτές τις περιπτώσεις σου λένε να κάνεις μια minimum κατάθεση από Moneybookers ή τραπεζικό λογαριασμό και μετά να πάρεις τα λεφτά. Παράθεση
g13sakis Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 με τραπεζικη μεταφορα δεν χρειαζετε καταθεση! Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 το ίδιο και με τη moneybookersεγώ είχα κάνει κατάθεση με paysafe και ανάληψη με moneybookers . Δεν κατέθεσα ποτέ λεφτά μέσω moneybookers επομένως αυτό δεν είναι σωστό Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 το ίδιο και με τη moneybookersεγώ είχα κάνει κατάθεση με paysafe και ανάληψη με moneybookers . Δεν κατέθεσα ποτέ λεφτά μέσω moneybookers επομένως αυτό δεν είναι σωστόΑ, ίσως για την pokerstars να μην ισχύει, αλλά σε άλλες αίθουσες μου το έχουν ζητήσει... Παράθεση
name Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 εγώ είχα κάνει κατάθεση με paysafe και ανάληψη με moneybookers . Δεν κατέθεσα ποτέ λεφτά μέσω moneybookers επομένως αυτό δεν είναι σωστόπρεπει να εχεις καταθεσει εντος 6 τελευταιων μηνων με οποιον τροπο θελησεις να κανεις αναληψη.http://www.pokerstars.com/poker/real-money/cashouts/Ειναι 10$ ειναι το μινιμουμ για moneybookers, η οποια χρεωνει σε 0,50 ευρω για αποστολες αναμεσα σε λογαριασμους της και 1,80 για αναληψη σε τραπ. λογαριασμο ή καρτα Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 πως γίνετε να κανείς λογαριασμό ΜΟΝΕΥΒΟΟΚΕΡΣ θέλει πολλά στιχεία ? και μετά από εκεί πως τα περνώ τα λεφτά? Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 πρεπει να εχεις καταθεσει εντος 6 τελευταιων μηνων με οποιον τροπο θελησεις να κανεις αναληψη.http://www.pokerstars.com/poker/real-money/cashouts/Ειναι 10$ ειναι το μινιμουμ για moneybookers, η οποια χρεωνει σε 0,50 ευρω για αποστολες αναμεσα σε λογαριασμους της και 1,80 για αναληψη σε τραπ. λογαριασμο ή καρταΚ όμως χωρίς να έχω κάνει κατάθεση με κανένα τρόπο τους τελευταίους 6 μήνες, έκανα κανονικά ανάληψη (τραπεζική μεταφορά) σε καινούριο λογαριασμό, που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε για κατάθεση, ούτε για ανάληψη. Παράθεση
name Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 πως γίνετε να κανείς λογαριασμό ΜΟΝΕΥΒΟΟΚΕΡΣ θέλει πολλά στιχεία ? και μετά από εκεί πως τα περνώ τα λεφτά?Δες μονος σου,https://www.moneybookers.com/onboard/gr/register.pl Στον τραπεζικο λογαριασμο, στην καρτα σου κλπΚ όμως χωρίς να έχω κάνει κατάθεση με κανένα τρόπο τους τελευταίους 6 μήνες, έκανα κανονικά ανάληψη (τραπεζική μεταφορά) σε καινούριο λογαριασμό, που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε για κατάθεση, ούτε για ανάληψη.παραλειπεις κατι; τι στοιχεια τους ειχες στειλει πριν; Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 παιδιά ξέρετε κανένα πρόγραμα style holdem manager αλλά να είναη free? Παράθεση
Kostantinos007 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 όχι φίλε και σου συνιστώ γιατί το έψαχνα και εγώ μη το βάλης γτ αλιως δεν θα μάθης ποτέ πόκερ. αν είναι να πεζεις με τετιο προγραμ εγώ θα σου συνιστούσα να μάθεις μόνος σου της πιθανότητες καλύτερα έτσι ..παρά στο μέλλον να ψάχνεσαι Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 εγώ το θέλω για να δω τo % c-bet/3 bet/4 bet kai to range των αντιπάλων κάτι που στα tours που παίζω δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα... Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Το pokertracker έχει δωρεάν δοκιμή για 60 ημέρες, στη συνέχεια μπορείς να το αγοράσεις με μικρό σχετικά αντίτιμο ($90) για την πλήρη έκδοση του holdem και με $45 παίρνεις την έκδοση που υποστηρίζει tours με BI<11 και cash μέχρι NL25.Εάν έχεις mac δοκίμασε το pokercopilot ($70) που είναι αξιοπρεπές. Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2011 αν το αγοράσω θα το έξω για πάντα μετά η για κάποιο συγεκριμένο χρονικό διάστημα? Παράθεση
Recommended Posts