Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Cash Game $0.50 / $1.00 , 9 -handed. Έχουμε $95 μπροστά μας. Ο αντίπαλός μας είναι σχετικά tight παίκτης, με $150 μπροστά του.

Βρισκόμαστε σε θέση UTG+1 με :7diamond::8diamond: και κάνουμε limp preflop. Ο παίκτης στη θέση HiJack κάνει raise στα $3.50. Όλοι πάνε πάσο. Επιλέγουμε να κάνουμε το call.

Το pot είναι πλέον στα $8.50 . Το flop έρχεται :8club::Jspade::5diamond: .

Επιλέγουμε να κάνουμε check. Ο αντίπαλος ποντάρει $5.50. Κάνουμε call.

Το turn είναι :Qheart: . Κάνουμε check, όπως και ο αντίπαλος από πίσω.

Tο river είναι :Qclub: .

α) Ήταν λάθος κατά τη γνώμη σας το call στο ποντάρισμα του αντιπάλου στο flop ;

β) Πώς πρέπει να παίξουμε κατά τη γνώμη σας στο river; Σε περίπτωση check, μέχρι τι bet είστε διατεθειμένοι να κάνετε το call ;

Δημοσίευση

προφανως κακο το limp preflop αλλα κακο και το call με αυτο το χερι oop.

το c-bet του αντιπαλου,σε τετοιο board,το περιμενω με πανω απο το 60-70% του range του οποτε θα κανω call στο flop με αυτο το χερι.

στο ριβερ ειμαι check-call τις περισσοτερες φορες κ check-fold τις υπολοιπες.

σιγουρα ποτε lead κ σιγουρα foldarw αν betarei πανω απο 3/5.

Δημοσίευση

Thanks eva - mpi . Έτσι όπως το σκεφτομαι και εγώ στο river , το πιο σωστο μου φαινεται το check . Τώρα, για την περίπτωση που πονταρει ο αντίπαλος...

Ενα στοίχημα κοντα στο 80% του ποτ , σε τετοιο board και έτσι όπως παίχτηκε, μου φανεται περισσότερο σαν Steal attempt παρά οτιδηποτε άλλο - εκτός και αν κρατά το απόλυτο Q - J , το οποίο δε πιστεύω να μην το πόνταρε στο turn , έχοντας δεχθεί call στο flop .

Άλλη ερώτηση - Αν ήσουνα / - σταν στη θέση του αντιπάλου με δεκάρια ή εννιάρια στο χέρι, ποντάρετε στο river ποτέ;;; Θεωρώντας ότι ο αντιπαλος σας (εγώ, δηλαδή, στο εν λόγω σενάριο) μπορεί να κρατά και να σας πληρωσει με ενα 8-αρι, ποσο θα ποντάρατε;

Σκεφτομαι, δηλαδή, ότι έχοντας ένα hand που μας κερδίζει , θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες φορές ποντάρισμα μικρότερο ή το πολύ ίσο με 3/5. Νιώθω ότι μεγαλύτερο ποντάρισμα είναι steal attempt - όχι πάντα, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Πχ - αν (επιστροφη στο τελευταίο σενάριο αυτού του post ) κρατούσες / -ατε Α-Κ ή Α - Τ suited πχ, και ήθελες να κλέψεις, δε θα προτιμούσες ένα bet μεγαλύτερο των 3/5 ;

Δημοσίευση

LOL , μάλλον έχω πολύ καιρό να μπω και να διαβασω αμερικανικα poker fora ... :lol:

Το post του takearisk το καταλαβαινω. Το post του Crackiling ομως... μπα.... lol ... Τι εννοεις;;;

check - raise river x 4 το bet του

ποιος πιστευεις οτι θα σε κανει call σε 4bet στο river? AK? η small pp?

check behind θα ελεγα εγω, γιατι αν πονταρεις χανεις το pot, σε κανουν call μονο καλυτερα φυλλα

Φιλε plress δεν υπαρχει δυνατοτητα για check behind καθοτι ειμαστε ΟΟΡ! :)

Δημοσίευση
πραγματικά ,παιζοντας με limp /call pre ,δεν θα πρεπε να σαι απασχολεί τη θα κανείς στο river

Δεν αντιλεγω οτι θα μπορουσα να εχω παιξει διαφορετικα το hand . Το θεμα ειναι, ετσι οπως εγινε, τι ειναι προτιμοτερο στο River ... Δε νομιζω και εσύ, ή ο οποιοσδηποτε, να παίζει ΠΑΝΤΑ παιρνοντας σωστες αποφασεις, ετσι δεν ειναι;;; ;)

Δημοσίευση
Φιλε plress δεν υπαρχει δυνατοτητα για check behind καθοτι ειμαστε ΟΟΡ!

ναι sorry μπερδευτηκα!αμα δεν του αρεσε Q στο turn η Q river δεν αλλαζει τιποτα! και επειδη χαλαρωσε στο turn πιθανο να κανει value bet, 1/2 pot μεχρι 2/3 pot θα τα εβλεπα.

check-call then

Δημοσίευση

lol εννοειτα φυσικά ότι κανείς δεν παίρνει συνεχώς σωστές αποφάσεις (πόσο μάλλον εγώ 8-) ).Απλά με το να κανείς limp /call pre (φαντάζομαι θα κανείς και άλλες φορές δεν έτυχε τώρα) βάζεις σε δύσκολη θέση τον εαυτό σου εξαρχής και μετά είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις .

Pre :Καταρχάς σε 9-αρι table το standard είναι fold πρέ από utg +1 ,αν και αυτό ψηλόεξαρτάται.

Flop :Ήδη βρίσκεσαι σε άσχημο σποτ, γιατί ενώ έχεις της περισσότερες φορές το καλύτερο hand αν κανείς call μετά αρκετά συχνά θα δεις ένα άσχημο turn και ένα 2 nd barell .

Τώρα για το river λέω fold .Αν ήταν να το κλέψει συνήθως ποντάρει και στο turn ,ενώ αν έκανε c behind με Αχ στο turn ,δεν νομίζω να ποντάρει ποτέ river γιατί το hand του έχει κάποιο showdown value .Αντιθέτως ποντάρει κάθε J για value ,και ίσως ανάλογα και με το δικό σου image (που χωρίς παρεξήγηση ,θα σε θεωρεί fish με το preflop action ) να ποντάρει για value 99-1010

Δημοσίευση

ρε souramaliki να πω ότι τα λες σε κάποιον που δεν παρακολουθεί τα forum ?ότι παρτίδα έχεις ανεβάσει μόνο πάσο πηγαίνεις ...Και για την οικονομία της συζήτησης θα συμφωνήσω ότι έκανες bet -call με j (αν και για εμένα δεν ισχύει ποτέ αυτό από τον άνθρωπο που κάνει slowplay nut flush +fold σε 3 η 4bet ήταν snap με ΚΚ)αλλά όταν μου λες ότι με κάνεις call με αυτό το line με 99 υπονοώντας ότι θα τα έκανες και value bet εκεί ΕΣΎ νομίζω απλά βιάζεις τη συζήτηση και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας

Δημοσίευση
ρε souramaliki να πω ότι τα λες σε κάποιον που δεν παρακολουθεί τα forum ?ότι παρτίδα έχεις ανεβάσει μόνο πάσο πηγαίνεις ...Και για την οικονομία της συζήτησης θα συμφωνήσω ότι έκανες bet -call με j (αν και για εμένα δεν ισχύει ποτέ αυτό από τον άνθρωπο που κάνει slowplay nut flush +fold σε 3 η 4bet ήταν snap με ΚΚ)αλλά όταν μου λες ότι με κάνεις call με αυτό το line με 99 υπονοώντας ότι θα τα έκανες και value bet εκεί ΕΣΎ νομίζω απλά βιάζεις τη συζήτηση και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας

Εχεις ενα δικιο.. Απο τη μια great folds με nut flush και απο την αλλη snap με 99 σε αυτο το spot ειναι λιγο περιεργο.. :roll:

Δημοσίευση

τη σχέση έχει αυτή η παρτίδα με άλλες ... ποιος μίλησε για value bet με 99!! μίλησες για check raise σ αυτό το spot και σχολιάσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξει hand άνω του 8 μ αυτό το action ...η κάθε παρτίδα είναι διαφορετική και πετάγεσαι να πεις τη randomia σου για μια άλλη πάσα τραγικά διαφορετική ..καλημέρα

Δημοσίευση

αν για κάποιο λόγο κάνω value bet στο river με 99-1010 -J θα κάνω πάντα call σε raise αφού τον έxω βάλει σε συγεκριμένο range το οποίο νικάω και το γυρνάει σε βλοφα ..θεωρώ

πως οποίος νοήμων παίκτης bettarei ρίβερ δεν πάει πάσο ποτέ σε raise στο συγεκριμένο spot ...αλλιώς απλά δεν bettarei ...γι αυτό το raise που tou λες να κάνει δεν υπάρχει για μένα...δεν μπορεί να pontarei ρίβερ για thin value ο vilain και μετά να θυμηθεί ότι χάνει ,εκτός αν είναι donk και πατάει κουμπάκια