Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε ένα heads up τουρνουά των $109 όταν διεξήχθη η ακόλουθη παρτίδα.

Έχουμε :8club::9club: στο button και ποντάρουμε 60 μάρκες (blinds 10-20, stacks 1.500 μάρκες και για τους δύο παίκτες). Ο αντίπαλος ανεβάζει σε 130 μάρκες και εμείς κάνουμε call.

Το flop άνοιξε Ks-3c-4 :Kspade::3club::4club: . Ποντάρει 80 μάρκες σε pot 260 και εμείς κάνουμε call.

Το turn ανοίγει :Aheart: και κάνει check. Check και εμείς. Το river ανοίγει :Aclub: και κάνει πάλι check.

Εμείς ποντάρουμε 300 μάρκες και μας βάζει all in, έχουμε πίσω μας 990 ακόμα.

Μπορούμε να πάμε πάσο εδώ με το flush; Που τοποθετείτε τον αντίπαλο, σε τι φύλλο για να δικαιολογεί το line του;

Δημοσίευση
εξαρταται απο σενα. αν εχεις κουραστει αν παιζει να τιλταρεις ααπο το επιπεδο του αλλου χιλια 2. παντως οτι και να αποφασισει καποιος σε τετοια φαση δεν θα ειναι κακη η αποφαση του. τελικα τι ειχε ο αλλος?

Μην εισαι τοσο ανυπομονος ;) Ας δούμε τι πιστεύουν και αλλοι παικτες :)

Δημοσίευση
Δεν ειναι πολυ νωρις να ρισκαρουμε;

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θεωρώ λάθος το μεγάλο bet στο river ...

Αν μας τα είχε γυρίσει βάζοντας εμείς αρχικά λιγότερα θα είχαμε ένα ποιο εύκολο πάσο(ακόμα και "λάθος" να ήταν θα είχαμε ακόμα μικρότερη διαφορά από τον αντίπαλο με χαμηλά blind...)

Δημοσίευση

Αν μας τα είχε γυρίσει βάζοντας εμείς αρχικά λιγότερα θα είχαμε ένα ποιο εύκολο πάσο(ακόμα και "λάθος" να ήταν θα είχαμε ακόμα μικρότερη διαφορά από τον αντίπαλο με χαμηλά blind...)

δηλαδή ποσά θα έπρεπε να ποντάρει?
Δημοσίευση

δηλαδή ποσά θα έπρεπε να ποντάρει?

από 150-250max (γνώμη μου) Εγώ σε αυτό το spot θα έβαζα 200 που νομίζω παίρνει call από χειρότερα χέρια... (Αχ,Κχ,22-JJ)

Δημοσίευση

και επίσης περιμένω τον melisourgo να διαγράψει το δικό του ποστ ως αδμιν γιατί μόνο ως spam μπορώ να εκλάβω τη δήλωση ότι κάνει call εκεί επειδή τ line του άλλου δείχνει μπλόφα (δηλαδή το ότι έχουμε χρώμα είναι άσχετο ε?) πχ αν είχαμε 66 εκεί που πιθανότατα να ακολουθούσαμε ίδιο line θα έκανε call πάλι ε?

Δημοσίευση

Τι λέτε μωρέ; Γιατί να διαγράψω το post μου; Την άποψή μου είπα για το χέρι, που το είδατε το spam; Και φίλε takearisk πρέπει να σου εξηγήσω ότι εκεί το χέρι μας έχει μετατραπεί σε bluff catcher; Είτε χρώμα έχουμε, είτε 66 το ίδιο είναι. Ο αντίπαλος ή έχει full house ή τίποτα. Ώρα είναι να μας πεις ότι κάνει range merge με έναν άσο.

Δημοσίευση
Όχι το ίδιο εύκολα, αλλά αν πιστεύεις ότι κάνει μπλόφα θα το κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει και εσύ και με χειρότερο φύλλο από 66.
ναι αλλά εγώ είμαι calling station δεν είμαι σωστό παράδειγμα
Δημοσίευση

Δεν είσαι calling station, μια χαρά HU παίζεις, ξέρω εγώ. Και μια χαρά call θα ήταν και με 66. Επειδή ο αντίπαλος αποφάσισε να κάνει represent........ ούτε κι αυτός ξέρει τι (δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να έχει άσο ή χρώμα) εμείς πρέπει να πιστέψουμε; Δε νομίζω...

Δημοσίευση

Melisourge γιατί θεωρείς ότι έχουμε μόνο ένα bluff catcher ?Με τέτοιο random line που πήρε ο villain δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει trips .Δεν έχουμε και κανένα info αλλά από το λίνε του και μόνο δεν δείχνει και πολύ καλός