Vasilis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Βρισκόμαστε σε ένα heads up τουρνουά των $109 όταν διεξήχθη η ακόλουθη παρτίδα.Έχουμε στο button και ποντάρουμε 60 μάρκες (blinds 10-20, stacks 1.500 μάρκες και για τους δύο παίκτες). Ο αντίπαλος ανεβάζει σε 130 μάρκες και εμείς κάνουμε call.Το flop άνοιξε Ks-3c-4 . Ποντάρει 80 μάρκες σε pot 260 και εμείς κάνουμε call.Το turn ανοίγει και κάνει check. Check και εμείς. Το river ανοίγει και κάνει πάλι check.Εμείς ποντάρουμε 300 μάρκες και μας βάζει all in, έχουμε πίσω μας 990 ακόμα. Μπορούμε να πάμε πάσο εδώ με το flush; Που τοποθετείτε τον αντίπαλο, σε τι φύλλο για να δικαιολογεί το line του; Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Δε νομίζω να είναι ποτέ fold εδώ. Πιο πολύ για μπλόφα μου κάνει παρά για οποιοδήποτε χέρι που πας νικάει. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Νομίζω και εγώ ότι είναι μπλόφα ιδιαίτερα επειδή το bet σου στο river παραπέμπει σε κλέψιμο και όχι σε value bet ... (Το line θα δικαιολογούσε βέβαια και , ) Παράθεση
smernakias Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 φαινεται παντως σαν να κυνηγαει το χρωμα αυτος νομιζω αλλα ποτε δεν πας πασο κατι τετοιο ειδικα αν εχεις επενδυσει το 1/3 του στακ σου. Παράθεση
Vasilis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Μπορει να εχεις επενδυσει το 1/3, αλλα τα blinds ειναι 10/20 και μενουμε με 990. Εχουμε ακομα 45 big blinds αν παμε πασο. Δεν ειναι πολυ νωρις να ρισκαρουμε; Παράθεση
smernakias Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 εξαρταται απο σενα. αν εχεις κουραστει αν παιζει να τιλταρεις ααπο το επιπεδο του αλλου χιλια 2. παντως οτι και να αποφασισει καποιος σε τετοια φαση δεν θα ειναι κακη η αποφαση του. τελικα τι ειχε ο αλλος? Μην εισαι τοσο ανυπομονος Ας δούμε τι πιστεύουν και αλλοι παικτες Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν ειναι πολυ νωρις να ρισκαρουμε;Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θεωρώ λάθος το μεγάλο bet στο river ...Αν μας τα είχε γυρίσει βάζοντας εμείς αρχικά λιγότερα θα είχαμε ένα ποιο εύκολο πάσο(ακόμα και "λάθος" να ήταν θα είχαμε ακόμα μικρότερη διαφορά από τον αντίπαλο με χαμηλά blind...) Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν ειναι πολυ νωρις να ρισκαρουμε;Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θεωρώ λάθος το μεγάλο bet στο river ...Αν μας τα είχε γυρίσει βάζοντας εμείς αρχικά λιγότερα θα είχαμε ένα ποιο εύκολο πάσο(ακόμα και "λάθος" να ήταν θα είχαμε ακόμα μικρότερη διαφορά από τον αντίπαλο με χαμηλά blind...)δηλαδή ποσά θα έπρεπε να ποντάρει? Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν ειναι πολυ νωρις να ρισκαρουμε;Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θεωρώ λάθος το μεγάλο bet στο river ...Αν μας τα είχε γυρίσει βάζοντας εμείς αρχικά λιγότερα θα είχαμε ένα ποιο εύκολο πάσο(ακόμα και "λάθος" να ήταν θα είχαμε ακόμα μικρότερη διαφορά από τον αντίπαλο με χαμηλά blind...)δηλαδή ποσά θα έπρεπε να ποντάρει?από 150-250max (γνώμη μου) Εγώ σε αυτό το spot θα έβαζα 200 που νομίζω παίρνει call από χειρότερα χέρια... (Αχ,Κχ,22-JJ) Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 250 όχι ιδιαίτερα κακό 150 γελοίο τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου επίσης δηλαδή μπλόφα σε αυτό το σποτ με όλα τ scary cards να βγαίνουν την πoντάρεις 150<μισό pot ? Παράθεση
panos2345 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 liondani μπερδεύεσαι μόνος σου.υα ποντάρεις για μπλόφα η για αξία στο ρίβερ? Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 και επίσης περιμένω τον melisourgo να διαγράψει το δικό του ποστ ως αδμιν γιατί μόνο ως spam μπορώ να εκλάβω τη δήλωση ότι κάνει call εκεί επειδή τ line του άλλου δείχνει μπλόφα (δηλαδή το ότι έχουμε χρώμα είναι άσχετο ε?) πχ αν είχαμε 66 εκεί που πιθανότατα να ακολουθούσαμε ίδιο line θα έκανε call πάλι ε? Παράθεση
panos2345 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 καλά εντάξει,ο mellisourgos σε ανάλυση των hands είναι χειρότερος κ από τον nickakis . Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Τι λέτε μωρέ; Γιατί να διαγράψω το post μου; Την άποψή μου είπα για το χέρι, που το είδατε το spam; Και φίλε takearisk πρέπει να σου εξηγήσω ότι εκεί το χέρι μας έχει μετατραπεί σε bluff catcher; Είτε χρώμα έχουμε, είτε 66 το ίδιο είναι. Ο αντίπαλος ή έχει full house ή τίποτα. Ώρα είναι να μας πεις ότι κάνει range merge με έναν άσο. Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 ώρα να μου πεις ότι call έκανες με 66 εκεί το ίδιο εύκολα αν έκανες με χρώμα Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Όχι το ίδιο εύκολα, αλλά αν πιστεύεις ότι κάνει μπλόφα θα το κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει και εσύ και με χειρότερο φύλλο από 66. Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Όχι το ίδιο εύκολα, αλλά αν πιστεύεις ότι κάνει μπλόφα θα το κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει και εσύ και με χειρότερο φύλλο από 66.ναι αλλά εγώ είμαι calling station δεν είμαι σωστό παράδειγμα Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν είσαι calling station, μια χαρά HU παίζεις, ξέρω εγώ. Και μια χαρά call θα ήταν και με 66. Επειδή ο αντίπαλος αποφάσισε να κάνει represent........ ούτε κι αυτός ξέρει τι (δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να έχει άσο ή χρώμα) εμείς πρέπει να πιστέψουμε; Δε νομίζω... Παράθεση
the-man Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Melisourge γιατί θεωρείς ότι έχουμε μόνο ένα bluff catcher ?Με τέτοιο random line που πήρε ο villain δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει trips .Δεν έχουμε και κανένα info αλλά από το λίνε του και μόνο δεν δείχνει και πολύ καλός Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν είπα ότι δεν μπορεί να έχει trips αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βάζει όλο του το stack τόσο νωρίς σε ένα board που βγαίνει straight, flush και full house. Από τι περιμένει να πάρει call; Παράθεση
apithanos Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 εγω φιλε μου τον εχω για κχ αλλα θα εκανα πασο! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2011 εγω φιλε μου τον εχω για κχ αλλα θα εκανα πασο!Αν τον έχεις για Kx γιατί θα έκανες πάσο; Παράθεση
Recommended Posts