OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 παιδια βοηθεια προσπαθω να κανω αναληψη απο το παρτυ και μου βγαζει το εξης μυνημα: ID RequirementBefore you will be permitted to request cash outs we require a copy of your government issued ID.Once your ID is verified you will no longer see this upload tool. ΤΙ ΚΑΝΩ???? Παράθεση
panos2345 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 στέλνεις mail κ ρωτάς τι είναι αυτό,μετά ποστάρεις εδώ τα αποτελέσματα. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 εχω κανει 50 αναληψεις απο το παρτυ,μεχρι και πριν 1 βδομαδα εκανα κανονικα χωρις προβλημα,κατι μου λεει πως εχει σχεση με το νεο νομοσχεδιο...αρχησαν τα οργανα!! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Επειδή σου ζητάνε φωτογραφία της ταυτότητάς σου; Έπρεπε να στην έχουν ήδη ζητήσει... Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 αυτο ζητανε??ποσο μ****ας ειμαι τζαμπα τρομαξα lol Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 καλα και αυτοι οι πα***ες μετα απο 50 αναληψεις το θυμηθηκανε τεσπα ευχαριστω πολυ Παράθεση
Recommended Posts