Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Staking WCOOP 2011 - pappos_11

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα

Προσφέρω το 40% από 2 τουρνουα WCOOP 2011 σε 100 μετοχες των 4$/μετοχη (1.17 mark up).

Τα τουρνουα είναι:

WCOOP-18 $320 BUY ΙΝ ( 350Κ gtd )

WCOOP-22 $530 BUY ΙΝ ( 1.5M gtd )

Το username μου είναι pappos_11 και τα στατιστικά μου αναλυτικά υπάρχουν στο OPR .

Υ.Γ. στην περίπτωση μικρής ανταπόκρισης, τυχόν προαγορασμένες μετοχές θα εξαργυρωθούν απευθείας και θα ενημερώνω συνεχώς.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Χωρις να θελω να προσβάλω κανεναν, αλλα κάποια πραγματα πρεπει να λέγονται. Πως ειναι δυνατον να περιμένεις staking αφού το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει καποιος ειναι οχι αν εισαι καλός αλλα τις "εγγυήσεις" απέναντι στο προσωπό σου.

Εστω οτι κερδίσεις 100Κ, που θα σε βρούμε? Εδω, σε γνωστους-φιλους δανειζεις και κανουν 6 μηνες να σου τα δωσουν πίσω...λολ

Κοινως υπάρχουν καποιοι "κανονες" που πρεπει να ακολουθεις πριν ζητησεις staking και το να εισαι γνωστός στην κοινοτητα είναι απαραβατος κανόνας.

Φιλικα πάντα... ;)

Δημοσίευση

Το καταλαβαινω αυτό που λες φίλε μου και είναι σωστό. στα αλήθεια ήταν ένα ερώτημα που με απασχολούσε αλλά τι μπορώ να κάνω για να αποδειξω την αξιοπιστια μου. αν μπορεις να μου δωσεις καποιες συμβουλες ευχαριστως και καλοπροερετα να τις δεχτω και τις εφαρμοσω.

Να επιβεβαιωσω οτι ηδη αγοραστηκαν οι πρωτες 20 μετοχες.

dmelissourgos 20 shares

Ευχαριστώ

Χρήστος Πάτρας

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα στην pokerland . Βασικά είμαι μέλος πολύ καιρό και συνεχώς μπαίνω στο σιτε κ ενημερώνομαι απλά δεν είχε τύχει να στείλω μνμ σε κάποιο forum . τεσπα +5 μετοχές έλαβα από liondani . μέχρι στιγμής:

20 shares dmelissourgos

5 shares liondani

ευχαριστώ

Χ.Π