pappos_11 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 ΚαλησπεραΠροσφέρω το 40% από 2 τουρνουα WCOOP 2011 σε 100 μετοχες των 4$/μετοχη (1.17 mark up). Τα τουρνουα είναι:WCOOP-18 $320 BUY ΙΝ ( 350Κ gtd )WCOOP-22 $530 BUY ΙΝ ( 1.5M gtd )Το username μου είναι pappos_11 και τα στατιστικά μου αναλυτικά υπάρχουν στο OPR . Υ.Γ. στην περίπτωση μικρής ανταπόκρισης, τυχόν προαγορασμένες μετοχές θα εξαργυρωθούν απευθείας και θα ενημερώνω συνεχώς.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 United Kingdom ???? Παράθεση
pappos_11 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Nαι United Kingdom (φωτο:μωράκι) γιατί διαμένω για κάποιο διάστημα αγγλία. Σορρυ που δεν το ανέφερα παιδιά. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Χωρις να θελω να προσβάλω κανεναν, αλλα κάποια πραγματα πρεπει να λέγονται. Πως ειναι δυνατον να περιμένεις staking αφού το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει καποιος ειναι οχι αν εισαι καλός αλλα τις "εγγυήσεις" απέναντι στο προσωπό σου. Εστω οτι κερδίσεις 100Κ, που θα σε βρούμε? Εδω, σε γνωστους-φιλους δανειζεις και κανουν 6 μηνες να σου τα δωσουν πίσω...λολΚοινως υπάρχουν καποιοι "κανονες" που πρεπει να ακολουθεις πριν ζητησεις staking και το να εισαι γνωστός στην κοινοτητα είναι απαραβατος κανόνας. Φιλικα πάντα... Παράθεση
pappos_11 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Το καταλαβαινω αυτό που λες φίλε μου και είναι σωστό. στα αλήθεια ήταν ένα ερώτημα που με απασχολούσε αλλά τι μπορώ να κάνω για να αποδειξω την αξιοπιστια μου. αν μπορεις να μου δωσεις καποιες συμβουλες ευχαριστως και καλοπροερετα να τις δεχτω και τις εφαρμοσω. Να επιβεβαιωσω οτι ηδη αγοραστηκαν οι πρωτες 20 μετοχες. dmelissourgos 20 shares Ευχαριστώ Χρήστος Πάτρας Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 http://forumserver.twoplustwo.com/135/s ... ns-166284/ Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 5 μετοχές για μένα...(pokerstars )Καλώς ήρθες στην pokerland http://pokerland.gr/greekpoker/oi-bkosmas-peraxori-kai-pappos_11-saronoun-tis-megaliteres-online-diorganoseis.html Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Ευχαριστώ Χρήστος Πάτρας+1 Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 "...το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει καποιος ειναι οχι αν εισαι καλός αλλα τις "εγγυήσεις" απέναντι στο προσωπό σου..."+1 Παράθεση
pappos_11 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Καλώς σας βρήκα στην pokerland . Βασικά είμαι μέλος πολύ καιρό και συνεχώς μπαίνω στο σιτε κ ενημερώνομαι απλά δεν είχε τύχει να στείλω μνμ σε κάποιο forum . τεσπα +5 μετοχές έλαβα από liondani . μέχρι στιγμής:20 shares dmelissourgos 5 shares liondani ευχαριστώ Χ.Π Παράθεση
Recommended Posts