deminio25 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Έπαιζα χθες το βράδυ για λίγο σε ενα τραπεζι στο 1/2 6-max όταν σήκωσα (stack $200). Δεν ειμαι regular σε αυτα τα stakes .Raise Εμείς από πρώτη θέση και ακριβώς δίπλα μας ο παίκτης κάνει call.Flop: Πονταρω $14 σε pot $19 και κανει call .Το turn μου εδωσε top pair και εκανα check με την ελπιδα να πονταρει καποιο χειροτερο φύλλο. Check και αυτος.River: Κάνουμε και πάλι check και ποντάρει full pot size $47. Δεν ξερω τι να κανω, ο παίκτης παίζει 36/21, δεν εχω ιστορικο μαζι του, μονο 15 παρτίδες, οποτε δεν μπορεις να βασιστεις.Το μόνο που προσεξα ειναι οτι εβαλε $150 στο τραπεζι μολις καθησε. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 νομίζω χάνεις από 44 55 a5s και κερδίζεις μικρότερα ζεύγη, όλα τα Αχ (a2s a3s a9s μάλλον τα αποκλείω καθώς θα είχαν ποντάρει στο turn για value ) και φυσικά την μπλόφα οπότε μάλλον call Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 pia mplofa ?episeis afoy apokleieis oloys toys a gt tha varoysan sto turn gia value tote pia fylla menoyn poy kerdizei? Παράθεση
Tsitsomitsos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 χάνεις αλλά call για να σου φύγει η απορία Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 pia mplofa ?episeis afoy apokleieis oloys toys a gt tha varoysan sto turn gia value tote pia fylla menoyn poy kerdizei?απέκλεισα τα 2 ζεύγη η set γιατί θα βαρούσαν στο turn για value όχι όλους τους ax .. και ναι θα μπορούσε να είναι και cold bluff με any two (μετά από 2 check μας ) καθώς δεν έχουμε reads για τον αντίπαλο το full pot bet σίγουρα δείχνει ότι είναι polarised ... 44 55 βγάζουν κυρίως νόημα για εμένα αν υποθέσουμε ότι χάνουμε Παράθεση
deminio25 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Τελικά ο παίκτης ειχε 4-4 και μας πήρε το call αλλά δεν μπορούσα να μην κανω call , θεώρησα πως ημουν μπροστα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 pia mplofa ?episeis afoy apokleieis oloys toys a gt tha varoysan sto turn gia value tote pia fylla menoyn poy kerdizei?απέκλεισα τα 2 ζεύγη η set γιατί θα βαρούσαν στο turn για value όχι όλους τους ax .. και ναι θα μπορούσε να είναι και cold bluff με any two (μετά από 2 check μας ) καθώς δεν έχουμε reads για τον αντίπαλο το full pot bet σίγουρα δείχνει ότι είναι polarised ... 44 55 βγάζουν κυρίως νόημα για εμένα αν υποθέσουμε ότι χάνουμεαφού λες αποκλείεις όλα τα τωό παίρ με a οπότε μένουν οι a που κερδίζουμε γτ να βαρέσει καπιος ποτ bet με random α? γενικά γτ να βαρέσει καπιος ποτ bet με οπιαδήποτε βλοφα? πόσο μάλλον με οπιοδήποτε pair που έχει και showdown value ? Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 μπορεί κάποιος με ax να βαρέσει pot bet εκεί για να δείξει μπλόφα και να πάρει call από κάποιο ζεύγος 99 1010 κτλ επίσης poy to paraxeno μπλόφα με pot bet ?τα ζεύγη έχουν σίγουρα showdown value , δεν τα ανέφερα πουθενά και σίγουρα δεν θα πόνταραν εκεί Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 νομίζω χάνεις από 44 55 a5s και κερδίζεις μικρότερα ζεύγη, όλα τα Αχ (a2s a3s a9s μάλλον τα αποκλείω καθώς θα είχαν ποντάρει στο turn για value ) και φυσικά την μπλόφα οπότε μάλλον καλλτα ζεύγη έχουν σίγουρα showdown value , δεν τα ανέφερα πουθενά και σίγουρα δεν θα πόνταραν εκείόντως δν τα ανέφερες ποτέ , whatever εγώ προσπάθησα Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 εγω να ρωτησω?κανείς δεν είδε το check μας στο turn κακο?εχω την εντυπωση οτι εκει πονταρουμε πανω απο το μισο range μας.*σε περιπτωση που ειμαι τοσο λαθος να προκαταλαβω οτι δεν εχω καμια σχεση με τα stakes αυτα. Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2011 Φίλε εμένα μου φαίνετε πως ο αντίπαλος σου κατάλαβε ακριβώς τη είχες και σου πήρε όσο ποιο πολλά μπορούσε... Με τι άλλο φύλλο θα έκανες αυτές τι κινήσεις? αν είχες overpair δεν χτίπουσες και στο turn ? αν μπλοφαρες δεν θα έκανες second barrels (αφού ο άσσος θα ήταν το τέλιο scare card ) ? Και επίσης προφανώς αν είχες χτυπήσει σετ θα το είχες χτυπήσει στο turn ελπίζοντας πως ο άλλος θα είχε τον άσσο... άρα έχεις μόνο Ax και μάλλον ΑΚ άντε ΑQ ... Άρα έπρεπε να βαρέσεις για να μην τον αφήσεις να κυνηγήσει τα draw του... Παράθεση
Recommended Posts