Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δυο χέρια στο τέλος ενος κερδοφόρου session

Boss Media - €0.10 NL - Holdem - 10 players

Hand converted by PokerTracker 3

UTG+1: €4.80

MP: €10.06

MP+1: €1.54

MP+2: €9.74

LP: €9.97

CO: €2.60

BTN: €15.46

Hero (SB): €13.43

BB: €2.00

UTG: €10.45

Hero posts SB €0.05, BB posts BB €0.10

Pre Flop: (€0.15) Hero has K:club: K:heart:

fold, fold, fold, fold, fold, LP calls €0.10, fold, BTN calls €0.10, Hero raises to €0.40, BB calls €0.30, LP calls €0.30, BTN calls €0.30

Flop: (€1.60, 4 players) 5:spade: 3:club: 3:diamond:

Hero checks, BB bets €1.60 and is all-in, fold, BTN calls €1.60, Hero raises to €4.10, BTN raises to €15.06 and is all-in, Hero ???

Boss Media - €0.10 NL - Holdem - 10 players

Hand converted by PokerTracker 3

BB: €3.31

UTG: €13.87

UTG+1: €7.44

MP: €15.75

MP+1: €12.36

MP+2: €13.86

LP: €13.25

Hero (CO): €14.11

BTN: €2.72

SB: €9.79

SB posts SB €0.05, BB posts BB €0.10

Pre Flop: (€0.15) Hero has K:heart: K:club:

fold, fold, fold, fold, MP+2 raises to €0.35, fold, Hero raises to €2.00, fold, fold, fold, MP+2 calls €1.65

Flop: (€4.15, 2 players) Q:heart: T:heart: T:club:

MP+2 bets €0.10, Hero raises to €1.60, MP+2 calls €1.50

Turn: (€7.35, 2 players) J:spade:

MP+2 bets €0.10, Hero calls €0.10

(Εκανα απλο call στο ελάχιστο raise γιατί μου μπήκαν υποψίες μετα το call του στο reraise μου στο flop )

River: (€7.55, 2 players) T:diamond:

MP+2 bets €10.16 and is all-in, Hero ???

Δημοσίευση
Δυο χέρια στο τέλος ενος κερδοφόρου session

Παίζει ρόλο που ήταν κερδοφόρο??

Γενικά καλό θα ήταν να έχουμε και κανά στοιχείο για τους παίκτες , ειδικά σε cash game , γιατί κάθε παίξιμο προσαρμόζεται καθαρά στον αντιπάλο.

Στο πρώτο χέρι θα έκανα λίγο μεγαλύτερο raise πρεφλοπ λόγο ότι είσαι εκτός θέσης και έχεις και δύο limpers . Κάτι γύρω στα 0,5 - 0,6 . Στο φλοπ τώρα νομίζω είσαι committed με το raise σου (δεν το έχω υπολογίσει) και πρέπει να κανείς call . Δεν θα το πέταγα για κανένα λόγο πάντως γιατί :

1)Και οι δύο είναι fish οπότε η φαντασία τους είναι λίγο μεγάλη.

2) Δεν βλέπω πολλά 3χ στο range του (το BB είναι σαν να μην υπάρχει) , αν και δεν βλέπω και μπλόφες.

3) Έχει πολλά το ποτ για να πάμε πάσο.

Στο δεύτερο χέρι τώρα. Γιατί τόσο μεγάλο 3βετ πρεφλοπ ? Αν είναι fish (που φαίνεται ότι είναι) μαζί σου.

Στο φλοπ θα έκανα μεγαλύτερο ραισε σαν να έκανα cbet κάτι τύπου 3,25 . Το τύρν με προβληματίζει λίγο σαν φύλλο και ενώ δεν μου αρέσει το call σε τόσο μικρό βετ με αναγκάζει να το κάνω. Ίσως να είμαι και λάθος.

Στο ρίβερ auto call . Άνετα έχει Qx . Τώρα αν έχει καρέ μαγκιά του.

Δημοσίευση

Το κερδοφορο το γραψα γιατι με επηρεασε στις αποφασεις μου και μιλαμε για τα τελευταια 20 φυλλα (περιορίζω καθε σεσσίων σε 4 τραπεζια χ 100 φυλλα).

Δεν θυμαμαι να χω αρκετα στοιχεια μεσω ΠΤ για αυτο και δεν τους εδωσα αρκετο credit .

Σιγουρα δεν ηταν "regulars " παντως...

Συμφωνω για το μεγαλυτερο raise αν και δεν θα επετρεπε καποιον απο το να κανει φολδ (οχι οτι μας νοιαζει,όσα περισσοτερα preflop τόσο το καλύτερο)

Εκανα reraise στον τυπο που κανε call στο all in του ss ωστε να εχει χειροτερα pot odds.Νομιζω ηταν σωστη κινηση...

Στο δευτερο χερι θα μπορουσα να κανω ενα normal raise γύρω στο 1,10-1,20 αλλα επειδη και παλι ειχα το καλυτερο -πιθανοτατα φύλλο- ηθελα να παρω value,και ναι παιζουν πολλα fish ωστε να μην παιρνουν χαμπαρι απο reraise...

Οταν πονταρει 0,10 σε pot 4,15 η δεν έχει τίποτα ή εχει nuts (και δεν ξερει πως να παιξει)...Σε προηγουμενη παρτίδα (δεν θυμαμαι αν ηταν το ιδιο τραπεζι και ιδιος παιχτης)

γινεται bet στο river 0,10 με ~1,65 περιπου στο pot και κανω το call μονο και μονο για τα odds με Α9ο και πληρωθηκα... :roll:

Δημοσίευση
Το κερδοφορο το γραψα γιατι με επηρεασε στις αποφασεις μου και μιλαμε για τα τελευταια 20 φυλλα (περιορίζω καθε σεσσίων σε 4 τραπεζια χ 100 φυλλα)
'

Καλό θα ήταν πάντως να μην σε επηρεάζει γιατί αποφεύγεις να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Κάθε χέρι είναι μοναδικό είτε χάνεις είτε κερδίζεις. Δεν σου λέω ότι το κάνω. Το λέω για να το ακούω και εγώ. :)

Εκανα reraise στον τυπο που κανε call στο all in του ss ωστε να εχει χειροτερα pot odds.Νομιζω ηταν σωστη κινηση...

Και εμένα πολύ σωστή μου φαίνεται.

Δημοσίευση

2ο hand είναι απλό,raise στο turn , call ρίβερ as played .

1o : πρέπει να πετάξεις.Τέτοια line call και μετά raise στο flop συνήθως είναι monster .Αν είναι αρκετά κακός παίκτης θα δεις κάποιες φορές εκεί κάποιο μικρότερο pp ,αλλά της περισσότερες είσαι σχεδόν dead οπότε για μένα είναι φολδ

edit :το 1ο hand είναι spot στο οποίο μπορείς να πετάξεις bottom set σε τελείως dry βοαρδ,με τέτοιο action