Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 θελω τις γνωμες σας ως προς το πιο σωστο παιξιμο σε αυτο σποτ.θεωρω οτι το επαιξα λιγο παθητικα. PokerStars Game #64578129969: Hold'em No Limit ($0.50/$1.00 USD) - 2011/07/15 6:32:28 EET [2011/07/14 23:32:28 ET]Table 'Vanadis IV' 6-max Seat #1 is the buttonSeat 1: Shonar ($139.20 in chips) Seat 2: sergey321 ($175.55 in chips) Seat 3: eL Jugadorrr ($105.25 in chips) Seat 5: L.E.V. "11" ($119.60 in chips) Seat 6: IGotOneOut ($116.90 in chips) sergey321: posts small blind $0.50eL Jugadorrr: posts big blind $1*** HOLE CARDS ***Dealt to eL Jugadorrr [4h 4s]L.E.V. "11": folds IGotOneOut: raises $1.50 to $2.50RhinoBluff joins the table at seat #4 Shonar: folds sergey321: folds eL Jugadorrr: calls $1.50*** FLOP *** [4c Jc Qc]eL Jugadorrr: checks IGotOneOut: bets $4eL Jugadorrr: calls $4*** TURN *** [4c Jc Qc] [9s]eL Jugadorrr: checks IGotOneOut: bets $11eL Jugadorrr: raises $19 to $30IGotOneOut: calls $19*** RIVER *** [4c Jc Qc 9s] [Ks]eL Jugadorrr: bets $23IGotOneOut: raises $57.40 to $80.40 and is all-ineL Jugadorrr: folds Uncalled bet ($57.40) returned to IGotOneOutIGotOneOut collected $117.50 from pot*** SUMMARY ***Total pot $119.50 | Rake $2 Board [4c Jc Qc 9s Ks]Seat 1: Shonar (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 2: sergey321 (small blind) folded before FlopSeat 3: eL Jugadorrr (big blind) folded on the RiverSeat 5: L.E.V. "11" folded before Flop (didn't bet)Seat 6: IGotOneOut collected ($117.50) Παράθεση
kampanario Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 νομίζω στο ρίβερ χάνεις, σπάνια βλέπεις μπλόφα εκεί ....result oriented γνώμη αλλά c /r στο flop και lead turn ....λιγότερο παθητικό play , και πάλι όμως μπορεί να χει πιάσει flush στο flop ,έτσι δείχνει το river γύρισμα Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Μάλλον πολύ επιθετικά το έπαιξες όχι παθητικάΤο line σου στο turn δείχνει τόση πολύ δύναμη που σχεδόν μετατρέπει το hand σου σε μπλόφα Θα ήταν καλύτερο να "χτυπήσεις" στο φλοπ όπου (ανάλογα με το image σου) μπορείς να κανείς ρεπ πολύ περισσότερες μπλόφες από value hands κι εκτός αυτού έχεις καλύτερο equity στο flop απ'ότι στο τύρν.edit: A ναι και προτιμώ lead bet στο flop μια και στο συγκεκριμένο flop βλέπω να κάνει συχνά check behind για pot control με hands που θα έκαναν call (ίσως και raise) σε lead bet Παράθεση
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 στο φλοπ σκεφτηκα 3 σεναρια. 1)lead bet, 2)c/r flop 3)c/r turn. διαλεξα το 3ο γιατι ειμαι εκτος θεσης και σε ενα ασχημο turn θα αναγκαστω να κανω c/f.ενω με την 3η επιλογη κραταω το ποτ οσο πιο χαμηλα μπορω ωστε ακομα και ασχημο να ειναι το turn να εχω impied odds για να κανω το call.σε ενα blank turn θα κανω το c/r και θα τελειωσω την πασα εκει αφου το board ειναι super heavy draw για να ψαχνω για value.το turn δεν ειναι και τοσο blank αφου δινει αρκετα ακομα draw αλλα απο οτι εχανα χανω και οτι κερδιζα το κερδιζω.οσο για τον αντιπαλο και αν κανει check behind ειναι απιθανο αφου εχει μεγαλο ποσοστο cbet και παιζει με 13 pfr σε ικανοποιητικο δειγμα Παράθεση
the-man Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2011 Δεν μου αρέσει ποτέ το c /c σε αυτό το flop .Επίσης και το turn δεν είναι ιδιαίτερα καλό φύλλο για σένα+το line είναι super strong και δεν νομίζω να παίρνεις ποτέ call από χειρότερο εκεί.c /r flop imo και get it in είναι πολύ καλύτερο play +1 βασικά στον holdem Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2011 Συμφωνώ με Holdem .Προσθέτω μια διάσταση.Το lead bet στο flop μπορεί να ιδωθεί από τον αντίπαλο ως blocking bet για draw μας με καλό σπαθί και συνδυάζοντας το γεγονός ότι σε τόσο heavy board είναι πιθανόν να έχει βελτιώσει το χέρι του αντιπάλου (ΑQ, Aj ,Jq ,Qk KQ ,Kj ....) σε μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων παίρνουμε εκεί raise από φύλλα που κερδίζουμε.Είναι μια περίπτωση που επιχειρούμε να γυρίσουμε υπέρ μας το μειονέκτημα θέσης .Εκεί αποφασίζουμε πόσο επιθετικά θα 3βεταρουμε για να πάρουμε το μέγιστο value στο φλοπ.Το πρόβλημα εδώ είναι ότι παίρνουμε και raise από φύλλα από τα οποία χάνουμε διότι το καλύτερο σετ η το μικρό χρώμα κάνει συνήθως raise εκεί.Όμως σε μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων παίρνουμε raise από χειρότερο .Συν το γεγονός ότι σε τέτοιο board είναι πολλά τα scary turn cards kατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρουμε το μέγιστο value στο φλοπ. Παράθεση
Recommended Posts