Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

επειδή μας έχει προβληματίσει αρκετά ένα χέρι ,θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες ..

είμαστε 22/23 με stack 9.127.408 το 1/3 από τον 1ο.τα blind 450.000/900000.δλδ 6,5 ββ.. 5min τα blind ..

έχουμε σαν ρεαδ ότι ο αντίπαλος μας είναι tight πολύ..,και σε προηγούμε shove μας σε 3x anoigma του το πέταξε...μετά από σκέψη..

κ πάμε hero 9.127.408 είναι στο bb -900.000

από μεσαία θέση ανοίγει στα 2.700.000 ο hero 2

πάσο όλοι,πάσο κ το sb ..

έχουμε 8.227.408 πίσω μας, και κρατάμε aj off

το ποτ εχει 4.500.000 μεσα...ο αντίπαλος 9.801.741 πίσω του

α)push ?or fold ?

Δημοσίευση

ποσά έxω δλδ?

η απάντηση είναι εύκολη γενικά,το ξέρω ...υπάρχει διαφωνία με ένα φίλο ,ότι οκ μαθηματικά κανείς εύκολα call ...μπορεί όμως να πασσάρεις αν έχεις το ρεαδ,κ πιστεύεις ότι είσαι πίσω?.αν δλδ αλλάζει τη κίνηση ς ο παίκτης που έχεις απέναντι σου ?.κ επειδή έχειs φτάσει ς ένα σημείο π δ σηκώνει λάθος ,, μήπως το πετάξεις κ περιμένεις για ένα καλύτερο ακόμα σποτ..?η δεν υπάρχει περίμενε με το στακκ μας? και απλώς τα βάζουμε αν είμαστε πίσω οκ..unlucky συνεχχίζουμε..?πάνω σε αυτό θέλω να ακούσω κάτι..

αλλιώς ξέρω το 95% όλα θα λέγανε..

Δημοσίευση

με 6,5 ββ μάπα δεν υπάρχει φολδ εκεί .αν και το raise προερχετε από μεσεα θέση κ βορεις να μυριζεσε ότι μπορεί να είσαι πίσω ιδιέταιρα και με την εικόνα του παίχτη και πάλι δεν γίνετε να το πετάξεις αν πέσεις σε καλύτερο χέρι gg και πάμε στην επόμενη :mrgreen:

Δημοσίευση

Πολλές φορές πέφτω στην παγίδα να βάζω tight παίκτες σε πολύ μικρό range φυλλων και να κανω το call με βαριά καρδιά παρόλο που έχω λίγα blind , αλλά θα εκπλαγείς από τις φορές που θα είσαι φλιπ ή ελάχιστα μπροστά.