Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω αρχισει να ασχολουμαι με cash games (0,05,-0,10) (2-3 τραπέζια) και προβληματιζομαι με το ποτε να σταματησω το καθε table. Ειναι συνηθες το φαινομενο να διπλασιάζω το max buy in και μετα ειτε λογω κακου παιξιματος (κυριως) ειτε λογω καποιον bad beat να καταληγω σε λιγα κερδη η μικρες ζημιες.Εχετε καποια κριτηρια τα οποια ακολουθείτε?

Δημοσίευση
δε φεύγω αν δεν μηδενίσω

Χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Εχω αρχισει να ασχολουμαι με cash games (0,05,-0,10) (2-3 τραπέζια) και προβληματιζομαι με το ποτε να σταματησω το καθε table. Ειναι συνηθες το φαινομενο να διπλασιάζω το max buy in και μετα ειτε λογω κακου παιξιματος (κυριως) ειτε λογω καποιον bad beat να καταληγω σε λιγα κερδη η μικρες ζημιες.Εχετε καποια κριτηρια τα οποια ακολουθείτε?

Read more: Pokerland Φόρουμ - Πότε τερματίζετε ενα cash session? http://pokerland.gr/forums/erotiseis-ar ... 976#p87976#ixzz1QKEMBxKJ

Εγω φευγω συνηθως οταν βαρεθω και μπουχτισω η εχω κατι αλλο να κανω, δεν με ενδιαφερει σε τι table εκατσα αν runnarw καλα ασχημα, κερδιζω/χανω κ.α... Παντως παιζω περισσοτερο οταν χανω παρα οταν κερδιζω(οχι οτι ειναι καλο κακο ειναι.)

Δημοσίευση

Προσωπικά αυτό που έχω σαν κανόνες είναι τα εξής :

1. Δεν σταματάω να παίζω αν δεν έχω φτάσει τον ημερήσιο στόχο είτε κερδίζω είτε χάνω πχ 1000 χερία την μέρα.

2. Σταματάω όταν φτάσω το stop loss που έχω θέσει για την μέρα και ας μην έχω παίξει τα προσδοκόμενα χέρια. πχ 3 buy in .

3. Αμα κερδίζω ή παίζω με fish δεν σταματάω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση.

3. Σταματάω όταν είμαι κουρασμένος σε σημείο που επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μου, έχω τιλτάρει και δεν μπορώ να με συνεφέρω, παίζω C Game και το βλέπω και δεν μπορώ να το διορθώσω την παρούσα στιγμή.

4. Δεν αρχίζω καν να παίζω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βρω το ποκερ ως διέξοδο και είναι καταστραφικό.

Αυτά μου έρχονται για την ώρα.

Δημοσίευση
Προσωπικά αυτό που έχω σαν κανόνες είναι τα εξής :

1. Δεν σταματάω να παίζω αν δεν έχω φτάσει τον ημερήσιο στόχο είτε κερδίζω είτε χάνω πχ 1000 χερία την μέρα.

2. Σταματάω όταν φτάσω το stop loss που έχω θέσει για την μέρα και ας μην έχω παίξει τα προσδοκόμενα χέρια. πχ 3 buy in .

3. Αμα κερδίζω ή παίζω με fish δεν σταματάω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση.

3. Σταματάω όταν είμαι κουρασμένος σε σημείο που επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μου, έχω τιλτάρει και δεν μπορώ να με συνεφέρω, παίζω C Game και το βλέπω και δεν μπορώ να το διορθώσω την παρούσα στιγμή.

4. Δεν αρχίζω καν να παίζω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βρω το ποκερ ως διέξοδο και είναι καταστραφικό.

Αυτά μου έρχονται για την ώρα.

conflict alert

Δημοσίευση

Για εμένα το ιδανικό είναι να παίζεις το κλασσικό 8άωρο ,εννοείται ότι εάν πιάσεις το απαιτούμενο κέρδος πριν τη συμπλήρωση του σταματάς … και εννοείται!! ότι εάν πέσεις σε κανένα μανιακό caller που βάλει στόχο να πτωχεύσει, δεν σηκώνεσαι από το τραπέζι ούτε με σφαίρες όσο κουρασμένος και να είσαι ,εκτός εάν τα χάσει όλα του τα λεφτά και αποχωρίσει πρώτος.

Δημοσίευση

εγω καθε σεσσίον το κραταω 1 ωρα... Με το που περασει η 1 ωρα βλεπω τι εχω κανει και ξανα ξεκιναω καινουργιο βλεπω τα λαθη μου και προσπαθω στο επομενο σεσσιον να μην τα κανω... παιζω την ημερα 4-5 σεσσιον...