kerkireos Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Εχω αρχισει να ασχολουμαι με cash games (0,05,-0,10) (2-3 τραπέζια) και προβληματιζομαι με το ποτε να σταματησω το καθε table. Ειναι συνηθες το φαινομενο να διπλασιάζω το max buy in και μετα ειτε λογω κακου παιξιματος (κυριως) ειτε λογω καποιον bad beat να καταληγω σε λιγα κερδη η μικρες ζημιες.Εχετε καποια κριτηρια τα οποια ακολουθείτε? Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 δε φεύγω αν δεν μηδενίσω Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Μπορείς να βάλεις όριο στα χέρια που θα παίξεις ή στην ώρα. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 δε φεύγω αν δεν μηδενίσωΧαχαχαχαχαχαχα Εχω αρχισει να ασχολουμαι με cash games (0,05,-0,10) (2-3 τραπέζια) και προβληματιζομαι με το ποτε να σταματησω το καθε table. Ειναι συνηθες το φαινομενο να διπλασιάζω το max buy in και μετα ειτε λογω κακου παιξιματος (κυριως) ειτε λογω καποιον bad beat να καταληγω σε λιγα κερδη η μικρες ζημιες.Εχετε καποια κριτηρια τα οποια ακολουθείτε?Read more: Pokerland Φόρουμ - Πότε τερματίζετε ενα cash session? http://pokerland.gr/forums/erotiseis-ar ... 976#p87976#ixzz1QKEMBxKJΕγω φευγω συνηθως οταν βαρεθω και μπουχτισω η εχω κατι αλλο να κανω, δεν με ενδιαφερει σε τι table εκατσα αν runnarw καλα ασχημα, κερδιζω/χανω κ.α... Παντως παιζω περισσοτερο οταν χανω παρα οταν κερδιζω(οχι οτι ειναι καλο κακο ειναι.) Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Προσωπικά αυτό που έχω σαν κανόνες είναι τα εξής : 1. Δεν σταματάω να παίζω αν δεν έχω φτάσει τον ημερήσιο στόχο είτε κερδίζω είτε χάνω πχ 1000 χερία την μέρα.2. Σταματάω όταν φτάσω το stop loss που έχω θέσει για την μέρα και ας μην έχω παίξει τα προσδοκόμενα χέρια. πχ 3 buy in .3. Αμα κερδίζω ή παίζω με fish δεν σταματάω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση. 3. Σταματάω όταν είμαι κουρασμένος σε σημείο που επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μου, έχω τιλτάρει και δεν μπορώ να με συνεφέρω, παίζω C Game και το βλέπω και δεν μπορώ να το διορθώσω την παρούσα στιγμή. 4. Δεν αρχίζω καν να παίζω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βρω το ποκερ ως διέξοδο και είναι καταστραφικό. Αυτά μου έρχονται για την ώρα. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Προσωπικά αυτό που έχω σαν κανόνες είναι τα εξής : 1. Δεν σταματάω να παίζω αν δεν έχω φτάσει τον ημερήσιο στόχο είτε κερδίζω είτε χάνω πχ 1000 χερία την μέρα.2. Σταματάω όταν φτάσω το stop loss που έχω θέσει για την μέρα και ας μην έχω παίξει τα προσδοκόμενα χέρια. πχ 3 buy in .3. Αμα κερδίζω ή παίζω με fish δεν σταματάω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση. 3. Σταματάω όταν είμαι κουρασμένος σε σημείο που επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μου, έχω τιλτάρει και δεν μπορώ να με συνεφέρω, παίζω C Game και το βλέπω και δεν μπορώ να το διορθώσω την παρούσα στιγμή. 4. Δεν αρχίζω καν να παίζω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βρω το ποκερ ως διέξοδο και είναι καταστραφικό. Αυτά μου έρχονται για την ώρα.conflict alert Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 conflict alertΤι σε μπέρδεψε ? Προσπαθώ να παίζω 1.000 χέρια την μέρα είτε χάνω είτε κερδίζω αλλά αν σύμβει ένα από τα υπόλοιπα σταματάω. Παράθεση
exofrenon Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Για εμένα το ιδανικό είναι να παίζεις το κλασσικό 8άωρο ,εννοείται ότι εάν πιάσεις το απαιτούμενο κέρδος πριν τη συμπλήρωση του σταματάς … και εννοείται!! ότι εάν πέσεις σε κανένα μανιακό caller που βάλει στόχο να πτωχεύσει, δεν σηκώνεσαι από το τραπέζι ούτε με σφαίρες όσο κουρασμένος και να είσαι ,εκτός εάν τα χάσει όλα του τα λεφτά και αποχωρίσει πρώτος. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Πιστευώ αν κυνηγάς ένα ημερήσιο απαιτούμενο κέρδος σε στρεσάρει και δεν μπορείς να παίξεις το Α παιχνίδι σου και να παιρνείς καθαρές αποφάσεις με αποτέλεσμα να παίζεις scared money . Παράθεση
ntelis1 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 εγω καθε σεσσίον το κραταω 1 ωρα... Με το που περασει η 1 ωρα βλεπω τι εχω κανει και ξανα ξεκιναω καινουργιο βλεπω τα λαθη μου και προσπαθω στο επομενο σεσσιον να μην τα κανω... παιζω την ημερα 4-5 σεσσιον... Παράθεση
Recommended Posts