dmelissourgos Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Παίζω, λοιπόν, Pot Limit Omaha με blinds 0.25/0.50. Ο Villain είναι γενικά solid παίχτης. Επιθετικός μεν, αλλά όχι τρελός. Τις προηγούμενες φορές στα showdown έχει κάνει λίγες μπλόφες, εκεί που πίστευε πως θα πιάσουν, αλλά κυρίως δείχνει καλά χέρια. Είναι σωστό το call στο river;Villain is seated with €84.67Hero is seated with €84.56Player1 is seated with €81.95Player2 is seated with €15.68Hero Posts small blind of €0.25Player1 Posts big blind of €0.50Dealing cardsHero: Td Js 9s 4h Player2 Calls €0.50Villain Calls €0.50Hero Calls €0.25Player1 ChecksFlop: Qd 9c Kc Hero Bets €2.00Player1 FoldsPlayer2 FoldsVillain Calls €2.00Turn: Qd 9c Kc As Hero Bets €6.00Villain Calls €6.00River: Qd 9c Kc As Kh Hero ChecksVillain Bets €12.00Hero ?? Παράθεση
bios911 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Ένα ακόμα σπαστικό χέρι. Μου έχουν τύχει άπειρα τέτοια τελευταία. Δεν το έχεις παίξει καθόλου λάθος. Έκανες τα προβλεπόμενα ποτ ρειζ σου αλλά ο γάιδαρος ακολουθούσε. Παίζουν τρία τινά:1) ή κυνηγούσε χρώμα, δε του βγήκε και το έπαιξε μπλόφα γιατί αλλιώς δε κέρδιζε (έχοντας ίσως και ένα Κ, αλλά αδιάφορο)2) ή έχετε το ίδιο φύλλο (το πιο απίθανο σενάριο για μένα)3) ή είχε 2 ζευγάρια αν όχι τρία στο φλοπ και ακολουθούσε μέχρι να διπλώσει κάποιο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει και κανένα σετ στο φλοπ οπότε έβγαλε το φουλ σπίτι.Κάτι σου είπα τωρα το ξέρω αλλά αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά που δίνεις για τον αντίπαλο μάλλον ο κυνηγός το έπιασε το φουλ. Οπότε πάσο? Παράθεση
bios911 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 btw εγώ θα έκανα το call! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 μπορεις να βαρέσεις γύρο στο μισό pot στο river κ αν σε γυρίσει να foldareis λίγοι παικτες γυρνάνε εκεί με μπλόφα κ δεν νομίζω νάνε ένας από αυτούς... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 μπορεις να βαρέσεις γύρο στο μισό pot στο river κ αν σε γυρίσει να foldareis λίγοι παικτες γυρνάνε εκεί με μπλόφα κ δεν νομίζω νάνε ένας από αυτούς...Μαλλον αυτη ειναι η βελτιστη λυση, με βαση και με την περιγραφη που μας εκανες για τον παικτη... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Όντως ίσως η καλύτερη λύση να ήταν αυτή, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα να το κάνω... Θα το έχω υπ' όψη μου για τις επόμενες φορές.Θα συνεχίζω να postaro χέρια από PLO καθώς με αυτό ασχολούμαι αυτόν τον καιρό περισσότερο. Οπότε οι Omahatores ελάτε να τα συζητήσουμε Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 κλασικό χέρι omaha Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Έκανα τελικά το call ως Omaha donk και δεν μου έδειξε full house. Άνοιξε busted flush draw και πήραμε το pot. Παράθεση
Recommended Posts