Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παίζω, λοιπόν, Pot Limit Omaha με blinds 0.25/0.50. Ο Villain είναι γενικά solid παίχτης. Επιθετικός μεν, αλλά όχι τρελός. Τις προηγούμενες φορές στα showdown έχει κάνει λίγες μπλόφες, εκεί που πίστευε πως θα πιάσουν, αλλά κυρίως δείχνει καλά χέρια. Είναι σωστό το call στο river;

Villain is seated with €84.67

Hero is seated with €84.56

Player1 is seated with €81.95

Player2 is seated with €15.68

Hero Posts small blind of €0.25

Player1 Posts big blind of €0.50

Dealing cards

Hero: Td Js 9s 4h

Player2 Calls €0.50

Villain Calls €0.50

Hero Calls €0.25

Player1 Checks

Flop: Qd 9c Kc

Hero Bets €2.00

Player1 Folds

Player2 Folds

Villain Calls €2.00

Turn: Qd 9c Kc As

Hero Bets €6.00

Villain Calls €6.00

River: Qd 9c Kc As Kh

Hero Checks

Villain Bets €12.00

Hero ??

Δημοσίευση

Ένα ακόμα σπαστικό χέρι. Μου έχουν τύχει άπειρα τέτοια τελευταία. Δεν το έχεις παίξει καθόλου λάθος. Έκανες τα προβλεπόμενα ποτ ρειζ σου αλλά ο γάιδαρος ακολουθούσε. Παίζουν τρία τινά:

1) ή κυνηγούσε χρώμα, δε του βγήκε και το έπαιξε μπλόφα γιατί αλλιώς δε κέρδιζε (έχοντας ίσως και ένα Κ, αλλά αδιάφορο)

2) ή έχετε το ίδιο φύλλο (το πιο απίθανο σενάριο για μένα)

3) ή είχε 2 ζευγάρια αν όχι τρία στο φλοπ και ακολουθούσε μέχρι να διπλώσει κάποιο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει και κανένα σετ στο φλοπ οπότε έβγαλε το φουλ σπίτι.

Κάτι σου είπα τωρα το ξέρω αλλά αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά που δίνεις για τον αντίπαλο μάλλον ο κυνηγός το έπιασε το φουλ. Οπότε πάσο?

Δημοσίευση
μπορεις να βαρέσεις γύρο στο μισό pot στο river κ αν σε γυρίσει να foldareis λίγοι παικτες γυρνάνε εκεί με μπλόφα κ δεν νομίζω νάνε ένας από αυτούς...

Μαλλον αυτη ειναι η βελτιστη λυση, με βαση και με την περιγραφη που μας εκανες για τον παικτη...

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όντως ίσως η καλύτερη λύση να ήταν αυτή, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα να το κάνω... Θα το έχω υπ' όψη μου για τις επόμενες φορές.

Θα συνεχίζω να postaro χέρια από PLO καθώς με αυτό ασχολούμαι αυτόν τον καιρό περισσότερο. Οπότε οι Omahatores ελάτε να τα συζητήσουμε ;)