Ragamuffin Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 γεια σας παιδια μπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει αυτο το βιβλιο να το διαβασω ? για τι ποκερ αναφερεται ? Παράθεση
ifestos1984 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 αναφέρετε σε λίμιτ χολδεμ από ένα γοογλε που έκανα δεν το θεωρούν κ πολύ καλό βιβλίο λένε τώρα αν θες την ταπινη μου γνώμη του χαρινγτων είναι το καλύτερο λίγο ακριβό στην τιμή επιδη είναι 3 τομή αλά είναι οκ το καχνω σε τορρεντ αλά δεν το βρίσκο στα ελληνικά ... στα αγγλικά είναι τσάμπα κ οι 3 τόμοι υπάρχουν κανονικά σε torrent Παράθεση
gkoun Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 καλο θα ηταν να το εχεις δει εστω απ εξω πριν πειs κατι!!ειναι για no limit holdem και σου δειχνει πως να παιζεις small ball πόκερ έχει αν εχεισ διαβασει μονο harington θα σου κανει καλο. σε βοηθαει πολυστο να ανοικσεις το range που παιζεις, μετα απο αυτο πας στο kill everyone Παράθεση
Ragamuffin Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 την τριλογία του χαριγκτον την εχω αλλα εχω διαβασει μονο το πρωτο βιβλιο. απλα μου εκανε εντυπωση αυτα που εγραφε το σιτε που πουλα το βιβλιο του ντανιελ και ελεγα να το αγοραζα. δηλαδη μου πρωτεινεις να συνεχισω να διαβαζω το βιβλιο του χαρικτον ? γιατι μετα το πρωτο τομο το παρατησα δεν τα διαβασα τα αλλα 2. Παράθεση
ifestos1984 Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 ενπίτε πως ναι να διαβάσεις κ τα αλά 2 Παράθεση
Recommended Posts